СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 15

• 54 132
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте! Днес имах един особен преглед с много въпросителни, та искам да ви чуя мнението. Може ли да има извънматочна бременност и да стигна до чхг 9500 ? В 6та седмица съм. В 4та имам 2 кръвни теста, които се удвояваха. Сега пак ще направя през 2 дни. Но четох из форума и ми се струва че с извънматочна чхг започва да намалява по-рано и не стига до такива стойности? Някой с опит да сподели мнение!

Докатора не е видял плоден сак ли? С какъв видеозон ви гледаха вагинален или коремен?

# 526
В 6-та седмица и ембрион се вижда!? Каква извънматочна на този етап? Да не говорим, че някои и сърце чуват.

# 527
Миналата седмица с коремен един доктор видя сак, тази седмица с вагинален друг доктор не видя сак, а някаква формация извън матката. За това пак ще повтарям чхг. Днес е 9500..

# 528
Миналата седмица с коремен един доктор видя сак, тази седмица с вагинален друг доктор не видя сак, а някаква формация извън матката. За това пак ще повтарям чхг. Днес е 9500..
Имайте предвид,че стойности над 6000 не се удвояват на 48 часа. Според мен посетете гинеколог с добра апаратура и прегледа да бъде с вагинален ехограф.

# 529
VonBg, на този етап ЧХГ няма да е достатъчно показателно. Важно е какво се вижда на ехографа.
Аз бих посетила 3ти специаист възможно най-скоро, като обясня какви са ми притесненията, за да може той да огледа добре и да каже.
При мен установиха бременността в 5+6гс с корвмен ехограф, че и пулс се видя и чу.

# 530
За задължително чак... На мен с коремен ми пуснаха сърчицето в 7-ма седмица. С вагинален не са ме преглеждали.

# 531
Стойността ми 96 ЧХГ е на 6ти ден от закъснението ми.  Свързах се с Калчев по телефона. Започна с това, че това не трябва толкова математически да гледам на това ЧХГ, защото по логиката ми 3тото изследване се е очетворило.. каза ми да изчакам малко и утре/28 четвъртък/ да пусна пак ЧХГ и както вие ме посъветвахте прогестерон. За зацапването ми каза, че може би е нормално, тъй като това са датите покрай цикъла ми. За преглед ми каза абсурд, няма смисъл да идвам. Нямам търпение да видя утре резултатите, 1 часа е и не ме хваща сън от мисли.

# 532
Vanesatt, стискам палци за хубав резултат!
Наистина  не всичко е математика. Simple Smile

# 533
Стойността ми 96 ЧХГ е на 6ти ден от закъснението ми.  Свързах се с Калчев по телефона. Започна с това, че това не трябва толкова математически да гледам на това ЧХГ, защото по логиката ми 3тото изследване се е очетворило.. каза ми да изчакам малко и утре/28 четвъртък/ да пусна пак ЧХГ и както вие ме посъветвахте прогестерон. За зацапването ми каза, че може би е нормално, тъй като това са датите покрай цикъла ми. За преглед ми каза абсурд, няма смисъл да идвам. Нямам търпение да видя утре резултатите, 1 часа е и не ме хваща сън от мисли.
Имайте вяра на Калчев. Моето ембрионче е негово дело.

# 534
Желая ви всичко да е наред. На мен при толкова ниски стойности и дори по-малко закъснение, рецултатът беше неразвиваща се бременност, довела до спонтанен аборт. Дано това не е вашия случай. Стискам палци и споделете и днешния резултат.

# 535
Здравейте на всички. На 26.04 или 12ти ден след засечена овулация изследвах чхг, тъй като имах бледа втора черта на тест за бременност и резултатът беше 45.52. Днес 28.04 или 14ти ден след овулация (денят, в който трябваше да ми дойде) чхг е с резултат 81.13, а прогестерон - 34.10.
Според вас трябва ли да пусна още веднъж след 48 часа, понеже стойността не се е удвоила?
През м. февруари направих медикаментозен аборт поради установен мисед в 6 и 7 г.с. (бебетата бяха 2) и имах една менструация след това на 27.03. Имахме зелена светлина от АГ за нови опити, но сегашните стойности на чхг ме притесняват.

# 536
Здравейте на всички. На 26.04 или 12ти ден след засечена овулация изследвах чхг, тъй като имах бледа втора черта на тест за бременност и резултатът беше 45.52. Днес 28.04 или 14ти ден след овулация (денят, в който трябваше да ми дойде) чхг е с резултат 81.13, а прогестерон - 34.10.
Според вас трябва ли да пусна още веднъж след 48 часа, понеже стойността не се е удвоила?
През м. февруари направих медикаментозен аборт поради установен мисед в 6 и 7 г.с. (бебетата бяха 2) и имах една менструация след това на 27.03. Имахме зелена светлина от АГ за нови опити, но сегашните стойности на чхг ме притесняват.
Според мен е добре да проследите ЧХГ. Не е задължително удвояването да е на 48 часа,прието е до 72 часа. Успех ☺

# 537
Момичета, здравейте! Миналия месец ми премахнаха едната тръба. Днес ми е 6ти ден закъснение, но имам някакви притеснения за ИБ, усещам болки основно в дясно, където е вече единствената тръба. Пуснах тази сутрин кръвен и в събота ще пусна пак, но ако може да кажете как ви се струва днешния резултат?

# 538
mzd1996, на мен резултатът ми се струва супер за 6 дневно закъснение. Simple Smile
Пусни още веднъж след 48 часа и ако се е удвоило, направо запазвай час за АГ за преглед.
Успех! Simple Smile

# 539
Според вас притеснителен ли е резултата на прогестерона? На 26.04 беше 107.6 , а днес е спаднал:

Общи условия

Активация на акаунт