СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 15

• 54 097
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Момичетааа днес чхг е 521 !!!
Не знам сега дали пък не е много покачено, възможно ли е да са близнаци или пък както прочетох във форума моларна бременност, защото за малко повече от 72 часа скочи от 96 на 512

# 541
Vanesatt, добре се покачва според мен. Simple Smile
Не си вкарвай сега филми за моларна или многоплодна бременност.
Ако де следиш при Калчев, виж кога да отидеш на преглед и там ще обсъдите всичко. Simple Smile

# 542
Не знам сега дали пък не е много покачено, възможно ли е да са близнаци или пък както прочетох във форума моларна бременност, защото за малко повече от 72 часа скочи от 96 на 512
Предполагам в една лаборатория следите ЧХГ. Док Калчев ще ви насочи за преглед. В сигурни ръце сте на 100%. Пишете на Цвети,тя ще ви каже какво следва.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 17:07 от Милото

# 543
Да при Калчев съм, писах мейл към 13 часа и чакам отговор. В една и съща лаборатория, да
Птедполагам в една лаборатория следите ЧХГ. Док Калчев ще ви насочи за преглед. В сигурни ръце сте на 100%. Пишете на Цвети,тя ще ви каже какво следва.

# 544
Аз бях с 1530 в 4г.с и не съм с близнаци.Но за покачване не мога да кажа защото пуснах един път☺️Успех ще се радваме да споделиш финал😊

# 545
Чудесна новина, Ванеса, стискам палци за най-доброто възможно развитие 🙏
С аг ще обърнете внимание и на прогестерона, който може и да е причината за зацапването по-рано. Успех и споделяй как се развиват нещата Simple Smile

# 546
Блсгодаря ти! Контактуването ми с Калчев е много бавно и даже не контакувам с него, а с Цвети и регистатурата. Искат да пусна тест за тромбофилия, но за прогестерона ми не са казали нищо. Виждам, че е в норма по даденето от писанец. Нисък ли е?
Чудесна новина, Ванеса, стискам палци за най-доброто възможно развитие 🙏
С аг ще обърнете внимание и на прогестерона, който може и да е причината за зацапването по-рано. Успех и споделяй как се развиват нещата Simple Smile

# 547
Калчев никога не контактува с пациентките си. Акушерката която е с него тя контактува  с пациентите. Предполагам имаш номера на Цвети. Звъниш и така,ако има евентуално работа ще ти върне в по-късен час. Тромбофлибия та е много добре да я пуснеш за да знаеш дали се налага терапия☺ За мен прогестерона ти е нисък,кажи че искаш прогестеронов препарат ☺

# 548
Vanesatt, не знам, мила, не искам да те обърквам. Не съм специалист и говоря само от опит и това, което съм чела тук. Но го сподели на аг, аз го свързвам със зацапването ти в началото, за коета сподели. Изобщо записвай си въпроси и колкото и глупави да ти се струват, питайй, питай, питай като отидеш на преглед. Всичко ще е наред ✌️

# 549
Момичета, днес чхг е 2097.40 да се притеснявам ли за ИБ? В неделя съм на преглед.

# 550
ЧХГ се е повишило чудесно. Имате ли още зацапване и болки? Най-вероятно всичко ще е наред. Успех!

# 551
При това удвояване не е извънматочна, а вече може да се види и при прегледа. Всичко е наред, успешна бременност 😊

# 552
зацапването намалява, имам периодични болки, но поносими. Забравих да спомена, че разликата е 48 часа и 40 минути, ако има значение, днес нали е събота и работят от по-късно и отделно трудно ми намериха вена..
ЧХГ се е повишило чудесно. Имате ли още зацапване и болки? Най-вероятно всичко ще е наред. Успех!

# 553
Съвсем Ок си е покачването. Бяхте ли на преглед, определено при това ЧХГ може да се локализира. Ако ви е много притеснено, отидете в Някой спешен център да ви погледнат. Можете да видите и как е прогестеронът, дали е достатъчно висок.

# 554
Тази сутрин го пуснах прогестерона и още го изчаквам, утре сутрин съм на преглед при моя АГ

Съвсем Ок си е покачването. Бяхте ли на преглед, определено при това ЧХГ може да се локализира. Ако ви е много притеснено, отидете в Някой спешен център да ви погледнат. Можете да видите и как е прогестеронът, дали е достатъчно висок.

Общи условия

Активация на акаунт