СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 15

• 53 986
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Положителен е, но е твърде рано и затова резултатът е такъв. ЧХГ тепърва е започнал да се покачва, което става около 5 дни преди датата на цикъла. С две думи - настъпила е имплантация(т.е. бременност), но дали ще се развие, е рано да се каже.

# 676
  • малкия йеросалим
Ох моята ситуация е много сложна и объркана.Ще разкажа накратко.Датата ми беше на 24.05.Същият ден имах симптоми за цикъл.Цял ден ми беше лошо.Късно вечерта ми зацапа.По принцип със цикъл 7 дни и винаги е много обилен.Сега имах леко кървене за няма и 4 дни.Има три пъти в който не сме се пазили.Имам две бременостти и имах подобни симптоми в началото.Ще се радвам,ако съм бременна,но в момента се притеснявам,че може да има някакъв проблем,а не бременност.Ако продължавам да се чувствам зле ще повторя теста във вторник.

# 677
mama moni, наистина е най-добре консултация с АГ. Ако е имало менструация от 24.05 до към 28.05, няма как още да се отчете бременност.
Възможно е това да не е било менструация, а кървене от друг произход, но тогава имате доста голямо закъснение за такъв нисък ЧХГ резултат.

# 678
  • малкия йеросалим
Rocket благодаря за съвета.Първо ще направя кръвен тест и на база резултатите ще преценя как ще действам.Дано да се окаже успешна бременност!

# 679
Здравейте! Объркана съм и притеснена. Писах за моя проблем в темата за инсеминация! Имам 3 химични за няколко години. ЧХГ на 30 ден от цикъла-234, на 32 ден-509. Утре ми е 34-ти и ще пусна отново и ще отида на преглед. С кафеникаво зацапване съм, което за мен е краят на всичко. Според вас има ли шанс да се развие  нормално с тези стойности! Овулацията Незнам кога е била. Имах на 10 ден след стимулация 2 фоликула-24 и 17мм. За първи път от години не си отбелязвам сърчица, понеже го бяхме отписали този месец, поради неосъществена инсеминация заради лоши хормони. Мисля, че е била ранна, понеже на 7-ми ден нямаше голям фоликул, а на 10-ти бяха пораснали доста бързо, най-вероятно от инжекциите.

# 680
Mira, ЧХГ се движи добре.
За зацапването потърси АГ, да прецени дали да не изпише прогестеронов препарат.
Като пускаш следващото ЧХГ, изследвай и прогестерона.

ПС: Търсена ли е причина за предишните загуби - тромбофилия, НК клетки?

# 681

Нямам завишени НК клетки, нямам тромбофилия. Единствено хетерозигот МТХФР и пия метилирана фолиева. Проблем не може да бъде установен, но все едно получавам дежа вю от февруари. Тези зацапвания за мен са началото на края! С високото ЧХГ при предишната химична имах големи надежди, но уви! Утре ще пусна и дано имам шанс.

# 682
Mira, стискам палци!
Предполагам сте проверили и за инфекции в матката + тръбите?

# 683

Нямам завишени НК клетки, нямам тромбофилия. Единствено хетерозигот МТХФР и пия метилирана фолиева. Проблемът уж вече е разрешен. Все едно получавам дежа вю от февруари. Тези зацапвания за мен са началото на края!

# 684
След мисед при първата ми бременност, през втората отново получих зацапване и бях сигурна, че ще се повтори същата ситуация. Но сгреших, бременността ми беше безпроблемна и успешна. Та, не е гаранция, че е най-лошото този път. Пожелавам ви успех!

# 685
Mira, стискам палци!
Предполагам сте проверили и за инфекции в матката + тръбите?

Да. Изследвала съм пускала за хламидия, уреапмазна и микоплазма. Били са отрицателни. Сега си гледам в календара и всъщност хормона не е пускан на 30 и 32-ти ден, а на 31-ви и 33-ти от МЦ, което още повече ме притесни. Утре ще стане ясно.Днес е 34-ти ден. При предишната химична на 35-ти ден беше 1600, и въпреки утрогестана си зацапваше. Май няма много смисъл да възлагам надежди! Както и да го мисля сметките не излизат.

# 686
Здравейте, момичета Yum Имам налични 7 кутии Пролутекс, купувани миналата година от Турция. Ако някой има нужда, ще се радвам да помогна Yum

# 687
Mira882, разбирам какво ти е защото и аз съм имала загуба. Все пак искам да ти кажа, че и психическата нагласа е много важна. Тялото ни често изпълнява това, което се очаква от него, а ти му повтаряш аборт, аборт, аборт...

Направи каквото смяташ за нужно.

# 688
Здравейте отново. При мен ЧХГ в сряда на 01.06 вече от 55 , спадна на 39, а днес е вече 14. На 1.06 и по календар си  ми дойде цикъл, който беше доста обилен до към събота- неделя когато нещо ме прилъга че приклюва, но днес отново имам зацапване - колко дни е нормално "изчистването?" И кога е редно да настоявам за преглед ако е извън рамките на нормалното. Напомням от предния ми пост, че съм с подобно зацапване от 3 май (предния МЦ), но докторът каза, че не вижда полипи (евентуални), но и не ни беше и това темата толкова на разговор. Моля дамите с такъв опит да споделят- благодаря, предварително.

# 689
Ако е бил доста обилен до неделя, то е нормално в понеделник да намалява, а не да спре изведнъж, не разбирам какво ви тревожи? Няма нормално изчистване, при всеки е индивидуално.
Вашата бременност е била много ранна, а и ви е дошло на датата, така че бих очаквала нормална менструация.

Общи условия

Активация на акаунт