Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 33

• 42 169
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Започнах Inventing Anna, все още съм само на първи епизод, но и на мен ми хареса. Доста хумористичен подход има, въпреки сериозната тема.

# 571
Впечатлена съм от Inventing Anna, остават ми още три серии, но определено го препоръчвам.
Може ли 2-3 думи? Заглеждах го...

История по действителен случай как една абсолютна госпожица Никоя на 25/28 години паразитира с години сред хора от елита на Ню Йорк и успява да измами с милиони стабилни и успяли хора. Инвестиции за 40 милиона, нощувки с месеци в хотели, луксозни стоки, частни полети и всичко това въпросната получава без да похарчи 1 долар лични средства…

# 572
  • UK
И аз се зарибих доста по сериала. Епизодите са малко дълги и втора поредна вечер заспивам пред тв-то.
Харесвам каста, има познати лица от Скандал, Julia Garner, с този акцент е уникална, в Озарк много я харесвам. И неочаквано др. Гриин се появи, това ми беше любимия герой от Спешно отделение, не помня да съм го гледала в друг сериал.

# 573
Не съм цъкнала "следи" и изпуснах цялата тема. Disappointed
Мисля че сериалът на 2021 е Squid Game. Предизвика фурор и събра много фенове. Ако някой иска да гледа нещо подобно, вижте Alice in Borderland.

Пуснах си The Book of Boba Fett и първият епизод ми беше доста скучен, а го чаках с нетърпение. Чудя се дали да продължавам:/

Ето и едно не много полит коректно меме по повод сериала за Властелина
Скрит текст:

# 574
Доста по-скучен втори сезон на Еуфория. Даже леко ми омръзнаха наркоманските глупости на РУ, абсолютно едно и също въртят до откат, запълват по половин епизод с нейното друсане, гърчене и крещене. Кал ми се затвърди като супер кофти човек. Как може така да обижда и обвинява семейството си за неща, които са следствие от някакви негови избори?! Не го разбирам. Той е избрал да се крие, че е гей, той е избрал да създаде семейство, никой не му е виновен, най-малкото жена му и децата му.

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 20:51 от moonriver

# 575
От всички изгледани епизоди на "Еуфория" най-много ми хареса този с Кал. И то заради музиката. Изкефих се Simple Smile
Жалко че няма субтитри за "Inventing Anna" по торентите.

# 576
И аз започнах Inventing Anna ,доста ми харесва👍

# 577
Остана ми една серия от Inventing Anna и не искам да свършва!!!Уникална Джулия Гарнър,ще догледам Озарк заради нея👍,единствено мнооого ме дразни журналистката с идиотските си мимики на лицето,неглижирането на личните си приоритети,и като цяло можеха да изберат друга актриса,но такова е.

# 578
Персоната на журналистката и мен ме дразнеше непоносимо. И самата актриса, и комплексарската натура на героинята също.
Адвокатът ми е любим!

# 579
Чудех се колегите на журналистката имаха ли въобще някаква работа или им плащаха да подхранват егото й,а мъжът й как я търпи не знам…малко ми развалят вкуса към сериала такива детайли,но историята е един път,сега започнах да ровя за “наследницата”,като цяло е имала визия да създаде нещо уникално,но за да създаде имидж и да изгради доверие без една стотинка,е трябвало да поддържа висок стандарт на нечий гръб и как си е мислила,че ще я финансират без документи,не знам…но определено е вкусила от шампанското на елита многократно:)

# 580
  • Sofia
На 27 февруари излиза 6 сезон на Peaky blinders.  ❤️

# 581
На 27 февруари излиза 6 сезон на Peaky blinders.  ❤️
Жалко, че ще е без Хелън Макрори

# 582
Много жалко наистина, но животът пише друг сценарий, различен от плановете ни за него.

С нетърпение очаквам новия сезон на един от най-любимите ми сериали, предполагам и на много от вас също.

# 583
Ето трейлъра на Сандитън 2, аз няма да го гледам.
Това е нова история с каквото е останало от каста, плюс нови герои. Когато го започнах, очаквах нещо което да наподобява историите на Остин (които са стегнати и имат конкретен сюжет с начало, продължение и край), а не просто хора в костюми, които ходят насам натам и се влюбват от време на време. Не е нещо, което ме интересува.

# 584
  • Свети Влас
Аз утре смятам да гледам този Смърт край Нил. Щом е с Поаро съм първа кипра Satisfied Гледах преди време още един екранизиран по Агата Кристи и много ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт