Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 33

• 41 648
  • 738
  •   1
Отговори
# 705

Ахам 😀

Mademoiselle_Freya,
гледай го, добър е. Препоръчвам. А и е задължителен за всеки Марвъл фен (дори умерен).
Изгледах го.
Невероятен!
Много завладяващ.
Нещо подобно ?

# 706
Препоръчайте ми що годе нов сериал. Драма или тежка драма Simple Smile i know this much is true гледах последно и търся подобен тип. И еуфория ми допадна. Не мога да гледам измислици, вещици феи. Ако ви е попадало скоро нещо драматично ще се радвам да споделите. Всички събскрибшъни имам Simple Smile
Препоръчвам The Act, The Affair и Defending Jacob.

# 707
Към по-горните препоръки, имаше и един сериал за съдия, чийто син блъсна и уби човек, но забравих как се казва.

# 708
Към по-горните препоръки, имаше и един сериал за съдия, чийто син блъсна и уби човек, но забравих как се казва.
Your Honor
https://www.imdb.com/title/tt7440726/

# 709
  • София
Благодаря на всички! Правя списък и започвам 💐

# 710
The Act - Много потресаващ, по истински случай.

Defending Jacob - Интересен, не е силна драма, по-скоро крими, заслужава си.

The Affair - и това не е много драма, но който иска да гледа много натурални секс сцени - това е сериалът - аз не го издържах много...

И добавям - Olive Kitteridge - https://www.imdb.com/title/tt3012698/?ref_=nm_flmg_act_10
Много добре направена драма, помня, че краят доста силно ми подейства, но пък този филм не е съвсем за всеки...

# 711
От любопитство погледнах "Халифат" https://www.imdb.com/title/tt11398870/  и се оказа доста задържащо вниманието. Човешка история и вътрешна драма без директно показване на бруталностите отвън, съчетано с приличен криминален сюжет, който поддържа напрежението чак до крайните надписи. И най-вече, героите не са досадни, което напоследък вече е рядко качество Rolling Eyes

# 712
Къде гледате Халифат? В замундите го няма...

# 713
Думата Халифат и питането по-рано за драматичен сериал ми напомниха за един limited series със Саша Барън Коен - The Spy. От 2019 г., разпространява се международно от Netflix, по истински случай. Много ми беше харесал.

# 714
Днес гледах 18-ти епизод на 15-ти сезон на Мърдок - ок беше,
Скрит текст:
руски и японски шпионин се избиват, заради независимостта на Корея (много опростено, но по същество е това). Някак странно се вписва в международната обстановка, а е заснет преди месеци.

# 715
  • София
Изгледах епизоди 1 и 2 от сезон 4 на Убивайки Ийв
https://www.imdb.com/title/tt7016936/

Качени са в HBO GO. следователно трябва да ги има преведени и по торентите, т.е. рипнати.

Нищо особено, все същото, но си зяпам.

# 716
  • UK
И аз снощи изгледах първи епизод на "Killing Eve", само един епизод е качен при нас. Не вярвам сезона да е нещо уау, но съм сигурна че ще го изгледаме с удоволствие.

Иначе за разтоварване сега гледаме "Raising Hope" по Дисни+

"Pam and Tommy" ми стана много скучен. Нещо няма химия между двамата.

# 717
  • Вестерос
И аз ги изгледах и щях да заспя на втори епизод, скучни са ми...

Почвам да правя новата тема, сигурно утре или в четвъртък ще я пусна, тъй като трябва да се обновяват списъците с линковете

# 718
  • Germany
Аз завърших руския криминален сериал Бывших не бывает Season 1 / Няма бивши Сезон 1. Става за гледане и за убиване на времето, но не очаквайте нищо сериозно. Млади и хубави руски артисти, без да са чудо на чудесата. Сценарият на моменти доста издишаше, но пък показва съвременното руско общество. Има доста препратки към френския Франк Рива с Ален Делон, но Сергей Маховиков не е Делон, макар че ми беше симпатичен във втората част на сериала, когато не преиграваше с клоунското си поведение. Има го във филми суб, и ако нямате друго за гледане, става за уикенда.
Видях, че са качили и първата серия на последния шести сезон на Peaky Blinders, с един невероятен и зрял вече Томи Шелби Heart Eyes, отивам да го гледам Blush, кеф....

# 719
Peaky Blinders и аз го чакам и ще го гледам с кеф.

Радвам се, че ще има втори сезон на 1883, въпреки че не е необходимо. Изключително силен сценарий, много вълнуващ сериал, имаше моменти и диалози, които направо поразяват.

Общи условия

Активация на акаунт