Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 33

• 41 634
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Ние сме се настроили за маратон за Peaky blinders като качат целия сезон,сега съм на новия за  Викинги по Нетфликс,добре ми тръгна…липсва ми старата магия на действието,Лагерта и останалите,но ще се гледа👍.Лелее аз съм забравила 1883-изгледах една серия и докато чаках другите,излезнаха нови неща и…,Аня,мерси че ме подсети🌷

# 721
  • Sofia
Аз не мога да чакам до април да излъчат всички епизоди от С6 на Peaky blinders и гледах Е1 в замунда. В понеделник вероятно ще го има и втория.

# 722
  • Свети Влас
Аз гледам руският сериал Гадалка/Гадателката. Интересен е

# 723
  • София
Еми аз с голямо закъснение започнах Гомор и се зарибих, само дето не ми стига ноща след като заспят децата да го изгледам на един дъх (от вчера до днес съм до средата на 2ри сезон), та и за сън да остане, за да не съм зомбирана на следващия ден🤣 Забелязвам и много актьори от Гениалната приятелка - поне петима досега, а тук изглеждат много млади направо, особено бащата на Лену.

И като стана въпрос за Гениалната, сезон 3...бледнее ми пред първите два...възможно е, защото и 3та ("Тази, която си отива, тази, която остава") и 4та книги ("Изгубеното дете") на Елена Феранте са пълни с политически препратки и това разтлачва епизодите излишно. А и колкото да са искали да оставят оригиналния състав (а аз много харесвам Гая Гираче - Лила, Маргерита Манкузо - Лену ми е много мудна и безинтересна като натюрел, нула емоция, почти безизразна - то и това е целта - противовес на емоционалната, експресивна, смела, безстрашна Лила, притежаваща необяснима харизма и магнит  за околните, като провокира разнопосочни емоции у тях), времената, в които се развива действието, са различни, героините следва да са зрели жени (а те са 20 годишни момичета реално, колко да ги състариш), не знам доколко успешно ще реализират идеята, особено с Лену (Манкузо). Надявам се да са направили повечко серии за този трети сезон, защото досегашните вече ги изгълтахме и забравихме.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 23:21 от Velina25

# 724
Гледам "Фермата на Джереми Кларксън", по-забавно е от Топ Гиър, и действа много по-успокояващо с тия зелени пейзажи.

# 725
  • Sofia
Трети сезон на Гениалната приятелка е в 8 епизода. Аз изгледах 6-ти, като чакам да качат последните два. За мен е доста добър и реалистичен, определено ми харесват героите,  разноликите характери, взаимоотношенията и търсенето на себе си от всички тях.  Силни, ярки , груби и деликатни чувства, желания и стремежи  .Политическият живот променя средата и живота , както в реалността. Но на моменти действително е разтегливо или детайлизирано в повече.

# 726
  • Вестерос
Утре ще пусна новата тема след обяд, както и анкетата за сериал на 2021, ще включа предложенията, които имаха над 3 гласа включително.

# 727
  • addicted
Радвам се, че ще има втори сезон на 1883, въпреки че не е необходимо. Изключително силен сценарий, много вълнуващ сериал, имаше моменти и диалози, които направо поразяват.

И аз прочетох такава новина по-рано, но вчера попаднах на това:

1883 Shocker: EP Taylor Sheridan Confirms 'Close-Ended' …  a Limited Series

Което за мен е логично, колкото и да ми се гледа още - историята е завършена и така, освен ако не искаме да гледаме сага за това как са се извъртели 7-те поколения Дътон на тази земя. Simple Smile
Следващият разказ ще е за 1932.

# 728
Да, чудесен финал и няма нужда да изнасилват с ненужно продължение.

# 729
  • Вестерос
Нов сериал Dropout

Подновени

The Afterparty
Hightown
The Blacklist
Atlanta
Dave

Някой на линия да помогне за втория пост?

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 22:22 от Tiffany А

# 730
  • София
Радвам се за The Blacklist,
ама там зверски изостанах, уф

# 731
  • Вестерос
Aз него така и не го почнах навремето.

Изгледах Servant, много ме изкефи, много е странен. Тежка драма с бебето, обаче не мога да реша тази от секта ли е или наистина има свръхестествени сили, ангел ли е, демон ли е...

Свалих си The Chair, да ги видим, четох хубави неща за него.

# 732
  • София
На Servant съм до 3 епизод включително
зле е този сезон нещо, ама ще го нахвърлям.
Те вече три сезона не изясниха тази дилема, взе да става досадно :о

Поне последния епизод на ниво ли е?

# 733
  • Вестерос
Te са до 6-ти включително излезли. Аз ги изгледах наведнъж всичките и не мога да преценя слаб, силен епизод сезон. Интересен беше пак.

# 734
  • София
Хах и шести го има значи. Мхм, нещо съм, го изтървал. Дръпнал съм си само епизоди 4 и 5, а шести нещо се забави. Може би е имало пауза заради олимпиадата, както при много други сериали. Сега ще го издърпам и него и мисля утре да го приключа. Те поне епизодите са кратки.

Общи условия

Активация на акаунт