Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 33

• 41 649
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Уффф, тъкмо записах на флашка Около света за 80 дни, за да го гледам на телевизора, пускам го и тръгва на руски - направо ми стана зле, не гледам дублажи Persevere Да, освен на български, но ако имам избор, предпочитам субтитрите.
Напоследък много не ми върви с торентите - само свалям и трия, това разваля и компютъра, и флашките. Проблемът е, че не чета описанията, свалям направо от списъка (има едни малки иконки).

# 76
Въпреки че трети сезон на You беше изсмукан от пръстите, много съжалявам, че свърши Sad последният епизод беше интересен и напрегнат според мен.
Скрит текст:
Много съжалявам, че убиха Love, беше ми много сладка и симпатична.. колкото и извратено да звучи това, защото е психарка Grinning

Иначе в AJLT продължавам да се чудя откъде го извадиха този нелеп стил на трите лели. Например Сийма много ми харесва, приятелката на Шарлот също я смятам за доста готина и стилна, а онези трите.. ексцентричният стил на Кари в момента изглежда доста смехотворно.

# 77
  • Вестерос
Aз разбирам руски, но също не харесвам с руско аудио, ей така бях свалила Tidelands, много тегаво ми вървеше.

Изгледах излезлите 8 серии на Осите, страхотен е, много ми хареса! И супер ми е интересно какво се случва после,  кой ги изнудва, къде са другите, какво става после в гората.

Почвам Chapelwaite, много харесвам Сейлъм'с Лот на Кинг.

# 78
Нямам търпение за финала на Декстър утре сутрин,много добре направен сезон,нямаше слаб епизод.Изгледах го за два дена,ще почвам Осите дето хвалите.

# 79
За сериали на 2021 гласувам:
1.  Squid game
2. The chestnut man
3. Arcane
4. Sweet tooth
5. Shadow & bone
6. Midnight mass
7. Cruel summer

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 22:57 от Teddy Bear

# 80
Какъв е този сериал "Осите"? Така ли се казва? Grinning

# 81
Какъв е този сериал "Осите"? Така ли се казва? Grinning

Yellowjackets 😉

# 82
The Silent Sea ми хареса, най-вече нямаше слизестото насекомоподобно чудовище което яде американци във всеки  сериал Rolling Eyes Корейците всъщност се бяха постарали да измислят нестандартен злодей.

Гледам полския Харлан Коубън сериал и се дивя колко холивудска продукция са направили този братски екс-социалистически народ. Иначе засега е най-разводнения Коубънски сериал, като сюжет, трябвало е да бъде филм, ама на, ще бутаме осем епизода.

Гледам, че Кестеновия човек беше споменат по-горе на второ място в нечия лична класация, мисля да му дам шанс тези дни. На Осите още им се чудя, ще го оставя за по-нататък, звучи като Повелителят на мухите, което не ми се гледа в момента.

# 83
И кестеновия номинирам,верно и него гледах тази година.Книгата е по добра,но добра екранизация са направили.Навсякъде ми излизат Осите жълтите якета,не съм го гледала още и не знам за какво иде реч.

# 84
На мен ми харесаха най-много през тази година (миналата вече 2021 де) и съответно давам глас за тях :
1. Мare of Easttown
2. Cruel summer
3.Yellow jackets
4.Squid games
5.Resident alien

# 85
  • Вестерос
4 серии изгледах на Chapelwaite, интересен е, обаче не разбирам какво е общото със Сейлъм'с Лот на Кинг?

# 86
  • Mediterraneo
Аз изгледах последния сезон на Добрият доктор. Сега видях, че има и 3 сезон на испанския сериал Селцето в Амазон, започвам го, че много ме кефи.

# 87
Как забравих Resident alien - да ми се брои! Simple Smile
И не на шега нещо родно - предлагам "Порталът". Simple Smile

# 88
  • Down south
Сега видях, че има и 3 сезон на испанския сериал Селцето в Амазон, започвам го, че много ме кефи.
Как се казва този сериал?Благодаря.

# 89
  • Mediterraneo
El pueblo. Лека и забавна комедия е, типичен испански комедиен сериал.

Общи условия

Активация на акаунт