Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 607
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
So close, благодаря ти. Тъкмо смятахме с годеника ми да отидем до моята АГ днес след работа вече за последна консултация при нея и да се ориентираме към Репродуктивна Клиника /Болница Надежда ми се вижда много добра?!/ и ... се оказах контактна на болна от Ковид колежка. И сега трябва 10 дни да съм си вкъщи, работя онлайн и по телефона. Все така си чакам или менструацията, или положителния тест за бременност, а нито едното, нито другото, уви. Иначе любовта е на макс! Гледам и на вяра и на спокойствие да го докарвам. Иначе всяка вечер си наричам водичка, считано от 5 януари. Възнамерявам бебе за себе си. Желая второ дете и е хубаво, че не само имам яснота какво точно искам, но и желанието е напълно споделено с мъжа до мен. Това е засега от мен.

# 121
Здравейте, момичета Simple Smile
Добре дошли на новите девойки, и кураж за всички ни! Ще се случи на всички, рано или късно, сигурна съм!

При мен новото е, че от вчера започнах лечението за гъбички и пия Макмирор и си слагам Полижинакс и днес ми е много замаяно и гадно и тъпо...надявам се да са странични ефекти от лекарството, всички тези за гъбички са много гадни.

ММ още се възстановява от ковида и незнам кога ще се случи да има повече желание за ласки, защото засега е много без сили и сам казва, че просто не се чувства хич добре физически. Аз стратегически искам да мине Макмирора още 5 дни, понеже пише в листовката, че не бива да се прави секс докато се пие. Та хем искам да му дойде желанието, хем се надявам тези 5 дни да минат без да се налага да му отказвам, макар хич да не ми се иска да казвам не... 😃😃
Надявам се, че 2022 ще бъде много бебеносна за хубавата ни темичка!
Прегръдки на всички и стиснати палчета за много +++++ 💖💖💖

# 122
Здравейте, на 34 съм, имаме момиченце на 2г. Първият път ни се получи сравнително бързо, на 3тия месец, дано и този път стане така Hands Pray успех на всички и много бебчета през новата година!

# 123
Съншайн моя нямаше сили и желание за секс месец и половина, даже май и малко повече. Остави го да се възстанови и тогава да си започнете с опитите. Така хем ще са с желание, хем приятни и няма да е по задължение. ММ имаше период, в който едвам имаше сили до тоалетната да иде, какво остава за нещо повече.

При мен си е чиста биохимична. ЧХГ почти няма, теста за Б сутринта е категорично отрицателен. Имах кървене в четвъртък и петък. В събота само сутринта и после нищо. Преди малко забелязах бледо розово зацапване по тоалетната хартия само.
В петък като бях на преглед при АГ и като питах за прогестерона какво ще го правим и човека ми каза, че това е хормон и се мени всеки ден, та няма какво са го правим. Та ще търся някой, който ще обърне внимание на това.

# 124
Sivi, горе главата! Нали уж казват, че след БХ става бързо Blush

Хич не ми харесва седенето пред компютъра. Днес цял ден си мечтая и фантазирам. Ще стана като ония жени, които не са бременни, но им расте коремът, защото се самоубеждават, че са Joy

ПП: За дамите с дефицит на вит. Д - днес се зачетох повече и разбрах, че влияе на имплантацията. Та да... Попълвайте бързо.

# 125
Мерси Лютиче. И аз в това се зачетох. И в този ред ня мисли ми се искаше да се допитам коя какъв витамин д пие и защо на него се е спряла. С АГ ще се видя вероятно чак след 14тина дни.
Аз вкъщи имам вигантол,закото него давам на сина ми.

Sivi, другият път вярвам,че ще стане 🍀

Blue_eyez, добре дошла сред нас и да не се задържаш много 🤞

Относно ковид и секса, на нас даже ни бяха забранили да правим опити един-два месеца при лека протичане. А за тежко...абе тялото си знае в крайна сметка.

# 126
Здравейте, момичета Simple Smile
Добре дошли на новите девойки, и кураж за всички ни! Ще се случи на всички, рано или късно, сигурна съм!

При мен новото е, че от вчера започнах лечението за гъбички и пия Макмирор и си слагам Полижинакс и днес ми е много замаяно и гадно и тъпо...надявам се да са странични ефекти от лекарството, всички тези за гъбички са много гадни.

ММ още се възстановява от ковида и незнам кога ще се случи да има повече желание за ласки, защото засега е много без сили и сам казва, че просто не се чувства хич добре физически. Аз стратегически искам да мине Макмирора още 5 дни, понеже пише в листовката, че не бива да се прави секс докато се пие. Та хем искам да му дойде желанието, хем се надявам тези 5 дни да минат без да се налага да му отказвам, макар хич да не ми се иска да казвам не... 😃😃
Надявам се, че 2022 ще бъде много бебеносна за хубавата ни темичка!
Прегръдки на всички и стиснати палчета за много +++++ 💖💖💖

Ще се понапънете ,след като спреш лекарствата.След ковид бавно се възстановяват силите знам.Но няма да се даваме така лесно:)

# 127
Рейв, Калум , Heart Пак си взимам от розовото Wink
Амира, аз пия вигантол, защото го усвоявам , а и цената е смешна. Често се препоръчва спреят на Бетър ю, като го има и в комбинация с К, което е добър вариант при голям дефицит и нужда от ударни дози.

# 128
Аз след резултат 18.6 пих една година и отгоре Вигантол (ударно 10 капки на ден за една седмица,и после всяка седмица по 10),и миналия месец резултата беше 15.4 😂
Сега съм на спрея на Бетър ю+К по едно впръскване на ден,и ще изследвам пак Февруари.Да имам 2 месеца пълни,и да видим какво ще излезе.

# 129
Мери, не знам кой ти е казал тази схема на прием, но резултатът не ме изненадва.

# 130
Здравейте, нова съм сред вас.
Не знам дали е правилната тема в която пиша, но със сигурност имам нещо общо с нея и това е желанието ми за бебе.
На 24 години съм и от 5-6м. правим безуспешни опити за бебе. Цикъла ми е супер точен на 28дни всеки месец с придружаващи предменструални болки в корема, гърдите и кръста. Правя тестове за овулация и я улавям около 13-15 ден.
Този месец трябваше да ми дойде на 8ми. ,но нямах никакви симптоми за това, че ще ми идва единствено тъпа болка в кръста от 1 седмица. Днес ми е 2ри ден закъснение и сутринта направих тест(лентичка от 0,99 ст. само такъв имах подръка) беше категорично отрицателен. И отново съм леко разочарована, май взех да свиквам с разочарованието.
Но нали надеждата умира последна си задавма въпроси - възможно ли е този тест да е фалшиво отрицателен, да направя ли нов…
Забравих да кажа , че имам едно детенце момченце на 3г.💙(то стана от първият опит)
Правила съм изследвания на репродуктивни хормони, които според АГ са добри.

# 131
Мери, не знам кой ти е казал тази схема на прием, но резултатът не ме изненадва.
Еее,въпреки всичко трябваше поне малко да се вдигне според мен,все пак това е продължителен период.А той спадна,все едно не съм приемала нищо.Явно не съм го усвоявала,аз така си обеснявам нещата.

# 132
Момичета, не съм писала в темата, но опитът ви ми помага да науча много. На почти 31 г съм, имам една загуба миналата година (спряло развитие и мисед). Преди забременяването миналата година с прием на инофолик за два месеца постоянно бях постигнала цикъл на 28 дни точно, преди това си беше редовен, но по-скоро между 30-32 дни. След възстановяването от загубата последните месеци пак цикълът ми се върна на 32 дни като съм пила инозитол и метилирана фолиева през това време, но не всекидневно.
Възстановихме опитите и днес съм вече 3 дни  закъснение на очаквания цикъл, но нямам никакви признаци за появата му, тестове правих последните няколко дни и са отрицателни. Притеснява ме дали не получих някакъв хормонален дисбаланс. Някоя от вас имала ли е подобен опит?
Мисля да изчакам тази седмица и да пиша за преглед на моето АГ към края на седмицата, ако нямам още менструация.

# 133
Добре дошли на новите момичета с пожелание бързо да се изнасят към отчетни !
Аз идвам малко да си излея мъката ,защото знам ,че тук ще бъда разбрана .
Таа днес направих още 1 тест  (шуър чек), който си е категорично отрицателен , утре би трябвало да ми дойде Ц . Докато тези 3-4 дни се тествам и се разочаровам след всяка самотна чертичка , няколко мои не толкова близки приятели(общо 4) си качват положителните тестове във фейсбук , а още няколко такива (3)си качват новородените бебенца , отделно приятелката ми с която порастнахме заедно е бременна в 6ти месец и всеки ден ми показва бременното си коремче докато мен душата ме боли. Не ,че не се радвам за тях ,просто ме е яд на себе си ,че така желаните 2 чертички за мен са като мираж , като една мечта ,която ми се струва, че е толкова далечна..
Може би ви развалих  настроението , за което съжалявам, попринцип съм много оптимистичен и весел човек  , но просто тези дни много ми се насъбра...

# 134
  • На изток от Ада
Добре дошли на новите момичета ! Дано не се задържите тук.
Dreamer ,засичаш ли О ? Разбирам те , боли но такъв е живота. Пожертвам ти бебче скоро!
Сиви съжалявам, поне е биохимична , няма нужда от чистене.
Sunshinegirl некаа си почине мъжа ти. Щом няма сили.

При мен снощи  лекоо розово зацапване по Тх , но няма Ц , чакам го тези дни най -рано в сряда.

Общи условия

Активация на акаунт