Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 613
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
Моето мнение е, че не само фолиева, но и Б6, Б12 и Д трябва да се следят и да са в оптимални стойности,защото както дефицит, така и предозиране не са добър вариант.

# 181
Момичета имам един въпрос относно цикъла.
Виждам, писали сте, че не се  брои от първоначалното зацапване, а от деня в който си тръгне нормално.
А относно приключването му, как е?
Моят цикъл е дълъг 7 дни, като винаги ми идва през ноща и започвам да броя от следващия ден . 5 дни обилно течение, а 6 и 7 ден са само с леко зацапване. Та броят ли се тези последни дни на зацапване?
П.С Днес ми е 4ти ден закъснение и лентичката тази сутрин с първа урина също беше отрицателна, отново съм разочарована.. 😔

Цикълът е от първи ден на кървенето/менструацията до следващото кървене. За продължителност на менструацията аз броя и последните дни със зацапване.

# 182
[Ирен,ти ме стресна сега с предозирането!Дали да не си пусна ,да видя стойности?

# 183
  • София
Само ще напомня че фолиевата киселина се пие за да се предотврати спина бифида при бебетата, тя се проявява към 4та седмица, т.е задължително е да се пие ФК поне три месеца преди забременяване за да има натрупване, и да, най-добре е металирана ФК да се пие.

# 184
Здравейте , борбени момичета .! 🙂
Черпя , Ви виртуално за моят 32-ри  рожден ден .🥳
Не съм много , много активна напоследък , но се надявам , че новата година носи нов късмет .
Пожелавм хубав ден на всяка една от вас , а на видялите двете чертички упешна бременност 😊, на  другите в това число и аз , да не се предаваме пред трудностите . 🙂

# 185
Честит рожден ден, Jasmin! Пожелавам ти първо в най-скоро време да видиш двете чертички и на второ място много здраве, щастие и късмет! 🤗😘💖😊

# 186
  • Sofia
Честит Рожден Ден, Жасмин! Жива, здрава и много щастлива бъди Gift Heart

# 187
Jasmin , честит рожден ден!

Аз да не казвам голяма дума,но до края на месеца ще отидем в Пловдив,притеснено ми е , но по-добре да се знае ако има нещо.

# 188
Честит празник, Jasmin! Бъди щастлива и обичана!

# 189
ЧРД Жасмин да си жива и здрава,щастлива и обичана.. 🤗🍀🤞

Аз този месец започнах с лентички да видим как вървим с О.Този Инофолик ми разбъзика цикъла.Уж трябва да действа обратно,но явно аз понеже съм с редовен,на мен ми действа по друг начин 😁
Пия го с нагласата,че подобрява качеството на яйцата..па да видим.
Моята АГ вече не работи тук.Остана си в Казанлък..Сега ще трябва да ходя до там 😑 .. Оплаках се.

# 190
Честит празник, Jasmin! Пожелавам ти да ти се сбъднат най-съкровените желания! Heart

Мери - успех този месец! Дано е вашият! :*

# 191
Момичета имам един въпрос относно цикъла.
Виждам, писали сте, че не се  брои от първоначалното зацапване, а от деня в който си тръгне нормално.
А относно приключването му, как е?
Моят цикъл е дълъг 7 дни, като винаги ми идва през ноща и започвам да броя от следващия ден . 5 дни обилно течение, а 6 и 7 ден са само с леко зацапване. Та броят ли се тези последни дни на зацапване?
П.С Днес ми е 4ти ден закъснение и лентичката тази сутрин с първа урина също беше отрицателна, отново съм разочарована.. 😔

Цикълът е от първи ден на кървенето/менструацията до следващото кървене. За продължителност на менструацията аз броя и последните дни със зацапване.

Моят АГ ми е казвал така - Ако нормалното кървене ми дойде през деня, броя цикъла от същия ден, ако ми дойде следобяд или вечерта, го броя от другия ден.

# 192
Честит Рожден ден, Jasmin! Пожелавам ти най-голямата радост! Gift Heart

Merryhristowa, дано са ти на късмет лентичките, хванете точния момент и скоро се похвалиш Simple Smile

Виждам, че говорите за фолиева киселина. Аз не съм правила почивки, от юли пия метилирана, понеже съм с мутация и не усвоявам добре витамините от Б-групата.

# 193
Аз пия фолиева киселина от година вече, без прекъсване. Не искам да заблуждавам никого - според моя АГ няма никакъв проблем дори при по-продължителен прием. Това ми каза той, просто споделям опит.

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 14:28 от Daisy1

# 194
И аз пия Неофолик от вече почти година. Знаех правилото за трите месеца и започнах да го взимам преди сватбата, когато започнахме с опитите.

Общи условия

Активация на акаунт