Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 617
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
Да се оплача - убедена съм, че съм с гъбички. Чух се с АГ и каза, че ако съм забременяла не е подходящо да започваме лечение и да приемам медикаменти. Чудя се с какво да си облекча дискомфорта, докато дойде време за М и тест. Някоя правила ли си е баня със смрадлика? Облекчава ли? Не е постоянен, от време на време се появява, но предполагам знаете колко е неприятно.

Има подходящи глобули за гъбички по време на бременност. Аз до сега 2 препарата ползвах (флумизин и гино-певарил). Сменете АГ-то!
Иначе киснене и измиване със смрадлика, също киснене във вода с няколко капки йод в нея.

# 166
fillme Благодаря Blush
ММ имаше доста сериозно автоимунно заболяване и пиеше доста тежки лекарства, които се надявам да не са повлияли за това, че не се получава.. Но ако има нещо такова, то ще стане ясно ако стигнем до репродуктивен Neutral Face

# 167
fillme Благодаря Blush
ММ имаше доста сериозно автоимунно заболяване и пиеше доста тежки лекарства, които се надявам да не са повлияли за това, че не се получава.. Но ако има нещо такова, то ще стане ясно ако стигнем до репродуктивен Neutral Face
Нищо не пречи да отиде до някоя клиника и да пусне една разширена спермограма. И без това това е първото изследване, което се прави след преглед при репродуктивен лекар.

# 168
Чета сега новите теми в Семейни отношения и се чудя..... Как така на едни им се пада щастието да имат деца и искат да правят аборт, а други, които с цялото си сърце и душа искат да бъдат майки (бащи), чакат с години да им се случи (или въобще не им се случва). Животът вярно е много нечестен.

# 169
Здравейте, включвам се и аз, с надежда да получа подкрепа. Имам дете на почти 2год, което стана от първия път (3 месеца след лапароскопия за премахване на кисти). От лятото правим опити, но за сега неуспешни. С първата бременност повръщах много първите месеци, но и от както имам цикъл повръщам като ми наближава. Крема ме болеше точно като при ПМС преди да разбера, че съм бременна с първото дете, та сега всеки месец като ми наближи цикъла се надявам да е бебе, ама за сега не е...

# 170
  • На изток от Ада
Cat womаn, здравей. Правила ли си тестове за Овулация? На колко си год?

Момичета пиете ли добавки, фолиева или нели друго, при бебе правене? Аз се сетих, че един док ми каза да пия фолиева 3м преди бременност.

# 171
Не правя тестове, но съм с редовен цикъл и усещам кога ми е овулацията. Откакто сме започнали опитите, пия фолиева киселина. На 29 год съм.

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 13:43 от cat_woman

# 172
Cat womаn, здравей. Правила ли си тестове за Овулация? На колко си год?

Момичета пиете ли добавки, фолиева или нели друго, при бебе правене? Аз се сетих, че един док ми каза да пия фолиева 3м преди бременност.
Аз пия Фолиева от септември и пия цинк също, за коса, нокти и имунитет.

Благодаря на отзовавалите се! 😊

# 173
Момичета, тъй като се заговорихме за фолиева киселина ..бихте ли ми препоръчали. За в момента с ММ  пием Мака вече трети месец, но ми се иска да започна и аз да приемам фолиева киселина.
Благодаря предварително! ☺️

# 174
Хубаво е предварително да се приема ФК.Най-добре метилирана форма,понеже се усвоява по-добре,а и както примерно някой от нас са с тромбофилия-конкретно с мутация,която е показател за витамините от група Б-е задължително да е метилирана форма.

# 175
Аз пия Абофоликмета,но се чудя дали да не я сменя!

# 176
Аз взех голяма опаковка неофолик мета.

# 177
Момичета имам един въпрос относно цикъла.
Виждам, писали сте, че не се  брои от първоначалното зацапване, а от деня в който си тръгне нормално.
А относно приключването му, как е?
Моят цикъл е дълъг 7 дни, като винаги ми идва през ноща и започвам да броя от следващия ден . 5 дни обилно течение, а 6 и 7 ден са само с леко зацапване. Та броят ли се тези последни дни на зацапване?
П.С Днес ми е 4ти ден закъснение и лентичката тази сутрин с първа урина също беше отрицателна, отново съм разочарована.. 😔

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 08:58 от alexandra.g.s

# 178
Limonka31, ако си под 35 г и нямате някакви доказани проблеми с половинката ти, принципно стандартно се приема 1г неуспешни опити преди да посетите репродуктивен (6м над 35г.).
Ако имате притеснения по-добре не отлагайте посещение и ако не сте правили, можете най-малко спермограма (задължително в репро клиника) да пуснете чисто контролно.

# 179
Относно фолиевата киселина трябва ли да се правят почивки,аз я взимам от 5 месеца,но няма бременост за сега?

Общи условия

Активация на акаунт