Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 667
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
Калъм честита радост! Пожелавам да е много здрава тази малка героиня, бързо да преборите трудностите и да се гушкате вкъщи! ❤️❤️❤️ А на теб много сила и кураж да преживееш времето, в което ще бъде отделена от теб.

# 361
Момичета, аз съм няколко дни след мисед аборт в 7ма седмица. В понеделник ще ходя да ме видят дали съм се изчистила. Не знам какво да правя от тука на там. Имам една биохимична бременност преди 8 месеца и малко съм уплашена, че нещата не са случайни явно. Не стига , че забременях чак след 8 месеца опити, ами и го загубих. Толкова ми е тъжно… А по време на опитите като питах кекарката какво да изследвам, тя ми пусна само полови хормони и бяха в норма. Сега какво ще ме посъветвате да изследвам?

# 362
Честито бебче, callum! Здрава и щастлива да е Вяра!

Lillium, гуш..

# 363
Lilium Съжалявам за загубата ти!❤️
Изследвай:
1)Вродена тромбофилия
2)НК клетки разширен пакет
3)ЩЖ ПП
4)Антифосфолипиди
5)Прогестерон след като ти проследят О на 7 ден.
6)Витамин Д
7) ОГТТ трикратно обременяване с глюкоза 75мг и инсулин.
Знам колко ти е тежко, особено след като сте опитвали толкова много време. Задължително си виж тромбофилията, как до сега не са ти я назначили?
Прегръдки! ❤️🤗

# 364
Lilium, не мога да съм ти полезна от към съвети, но ти желая бързо да се съвземеш. Бъди силна и ще намерите правилните решения, сигурна съм. Гуш и от мен ❤️❤️❤️

# 365
Не знам как не са ми назначили , на всеки преглед питах лекарката и тя казваше, че няма нужда , след като половите хормони са в норма . Излезе и лоша спермограма, но при повторната беше добра и се решихме на инсеминация. Точно щях да правя снимка на тръбите и се оказах бременна. Такава радост беше… но с лош край😔

# 366
Лилиум, съжалявам,  силно гуш! Направи изследванията, които момичетата препоръчват и се консултирай с доктор. Дано намерите причината. Пожелавам скоро да си бременна до финал!❤
Аз да споделя наложи се да отложа часа за коментар след неуспеха за следващата седмица.  Още не съм се възстановила напълно и имам кашлица.  Не мога да измисля какво ще предложи докторката,  ще назначи ли още изследвания или ще иска да правим направо ЗЕТ. С мъжки фактор сме,  аз имам изследвани хормони, обременяване,  придобита тромбофилия, витамини. Имам хашимото ,ТСХ ми беше скочило до 5 след стимулацията. Приемам предложения ...

# 367
  • На изток от Ада
Лулиум, разбирам те. Ас съм с няколко аборта. Ами докторите не винаги ни взимат при сърце. Ходила съм на няколко доктора. Ами само от двама останах доволна, но не са ми следили Б...

Някой пускал ли е фертилити тест?

# 368
Калъм, честито! Много хубаво име сте избрали 🥰 Нека бързо да навакса килограми малката героиня и скоро да си я гушкате вкъщи! 💓 На теб бързо възстановяване, много кураж и сила! 😘

# 369
Калъм,честито радост и от мен. Да расте и да наддава бързо. Бъдете здрави!

# 370
Калъм , честита дъщеричка ! 🌷👼🏼🐰

Момичета , предтои ми преглед при Доц. Русев ,( който от началото на тази година вече работи в клиника Сигридов ) Ако някоя от вас е била при него , моля да сподели мнение .
Благодаря ! Simple Smile

# 371
  • На изток от Ада
Аз! Много готин човек! Даде ми кураж.
Пусна ми няколко изследвания пита ме за няколко неща и си записа. Но, май слага една и съща доза  (как му беше името) за много момичета, клексан 0,4, и АП през ден при нужда утрогестан до 300 мг... Трябва ти добър Аг и хематолог, при нужда и мутации.

# 372
Колко се чака за час при доц.Русев? И аз обмислям да отида, зависи какво ще излезе на резултатите от тромбофилията.

# 373
  • На изток от Ада
Който може по - добре другаде да иде, особено ако сте се изследвали вече. Терапията е недостатъчна поне това знам от темите за тромбофилия. Да готин човек,... Не сме чакали, но ходих 2019, забременях, 2020 в края. Ходих на двама Аг и терапията спазвах, но слагах повече утрогестан, по съвет от АГ. Ами инфекция и изтичане на води и нищо...

Последна редакция: нд, 16 яну 2022, 02:07 от nasito8988

# 374
callum, честито. Дано се възстановява бързо малката, както и ти и скоро да сте заедно!
Лилиум, съжалявам за загубата ти. Потърси второ и трето мнение. Стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт