Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 663
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
Мери, Рокет и аз съм с вашите мутации. Разбрах за тях преди няколко дни и нищо не ми говорят,така че ми е полезно всяко едно ваше мнение. Малко се наплаших де.. 😟 Само не разбирам - ако тези мутации са вродени,значи съм ги имала още със синя ми, а него си го направих и родих без проблеми.

Аз вече имам огромен списък с въпроси за доктора ми. При вас не знам как е,ама аз ще го съсипя от питане 😅
Вродената (генетична) тромбофилия може да увеличи риска от аборти, но повечето жени с тези генетични мутации имат нормална бременност,дори без терапия в някой случай,но се правят допълнителни изследвания..Всичко е божа работа.

# 346
Добро утро Simple Smile днес сутринта имах няколко капки леко зацапване по хартията и вече сериозно се обнадеждих,че е имплантационно. Пада се 7-8 дни след О.

Bellflower, стискам палци. Simple Smile

# 347
Момичета, някоя от вас ползвала ли е такъв тест?
https://www.emag.bg/mnogokraten-test-za-ovulacija-fertilcontrol- … y-2/pd/D2SMZNBBM/

# 348
Здравейте, искам да изпратя малко кураж на всички 🤗! И аз съм с три генетични мутации, имам две неуспешни бременности и третата е вече на 3 години. Бях се отчаяла здраво по едно време, но в един момент просто приех, че нещата при мен са такива, аз правя всичко възможно и всичко, което зависи от мен и се....примирих /един вид/ и то взе, че стана!
Успех, важното е да не се отказваме!
Сега чакам да стане петък, да си направя тест и да е положителен! Едвам издържам ☺...ако сега е моментът ще се случи! 🥰

# 349
Стиснати палчета на всички НЕчакащи М. Flowers Four Leaf Clover

При мен нетърпението се засилва все повече.. Наливам се постоянно с вода, за да не се изкушавам с тест. От няколко дни се появяват и изчезват какви ли не симптоми.. Подобие на менструални болки, болки в кръста и яйчниците. През половин час съм в тоалетната да се проверявам. Знам, че със сигурност до 13ти ден след О няма да ми дойде, а и ми идва от раз без зацапване и това още повече ме напряга. Единственото постоянно е напрежението в гърдите, което е от 3-4 дни и не е спирало.
Абе, абсолютни ПМС си имам, но надеждата умирала последна...

# 350
Милички след урисията на тази тема, минавам да ви нагледам и да ви кажа.
Снощи се роди Вяра, цели 0.990кг. В началото на 7ми месец 🥰 Стабилизирана е и изпратена при добрите доктори от Университетска болница в Стара Загора да си полежи в кувиоз 🥰 меря ви с памперси  и ви стискам палци скоро да се отчитате подред на номерата. 🥰🤩😍

# 351
callum, честита радост! Бързо да се преборите с трудностите и да си я приберете вкъщи здрава и щастлива! Heart

# 352
Calum, честита да е малката принцеса!
Пожелавам бързо да расте и наддава и с
коро да се гушкате вкъщи! На мама бързо възстановяване!❤
На всички нечакащи 🤞🍀🥰

# 353
Callum честита радост! Да ви е жива и здрава малката Вяра, да наддава, да расте бързо и скоро да се гушкате у дома! Бързо възстановяване на тебе!

# 354
Callum, честито! Пожелавам ви бързо да си приберете малката вкъщи и да мира да не ви дава от пакости Heart

# 355
Страхотна новина, честита да е Вяра! 👼
Много красиво име сте й дали 💞!

# 356
Калъм Честита да е Вяра.Бързо да наддаде на килограми,и в най-скоро време да си я приберете вкъщи! ❤️🍀🤞

# 357
Calum честито!!! Здрава, щастлива и благословена да е Вяра и бързо да си навакса месеците Heart

# 358
Callum, честита радост! Да расте здрава, бързо да си я прибирате вкъщи и да я нагушкате!

# 359
Callum, честита радост! Да бъде здрава, бързо да наддава и всичко да бъде наред! На теб бързо възстановяване. Много да ви радва и да бъде вашата гордост! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт