Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 657
  • 730
  •   1
Отговори
# 330
Мери Стискам палци да е вашият месец. Съжалявам за загубите ти. 🤗❤️ Аз като, че ли не съм готова още за нови опити,преди да разбера причината. 😔

# 331
Мери дано имате успех. Имате ли СГ на мъжа, консултация с репро специалист? Извинявам се, че не си спомням.

Круела то така или иначе е по-добре първо да разберете причината и да поемете по правилния път.

# 332
Мери, стискам палци! 😊

Майка ми сега се обади да ми напомни, че до 15ти февруари не трябвало да сезапичва нищо ново. След 15ти било хубаво - къща, бебе... Пак с намеците. Все едно по интернет ще си го поръчвам и след 15ти ще го има на склад....

# 333
Мери Стискам палци да е вашият месец. Съжалявам за загубите ти. 🤗❤️ Аз като, че ли не съм готова още за нови опити,преди да разбера причината. 😔

Няма какво да те е страх. Разбере ли се поне ще знаеш какво следва.Често причината обаче не се открива. Подготви се психически и за този вариант.

# 334
Merry, ти си точно като с моите мутации.
Съветът ми е да си решиш дали при следваща бременност искаш терапия с инжекции и аспирин или не и да се насочиш към специалист, който ще те подкрепи.
Тези мутации се водят нискорискови и често АГ ще имат различни мнения относно дали е или не е нужна терапия. При мен поне беше така.
Аз се насочих към АГ и имунолог, които се съгласиха да съм на инжекции и ме следиха на 2 седмици от началото до края.

# 335
Благодаря ти Филме, моят доктор ми обеща, че ще намерим причината и силно вярвам в това. Поради тази причина, ще ходя и при Калчев, за 2 мнение, все пак никога не е излишно.

Няма какво да те е страх. Разбере ли се поне ще знаеш какво следва.Често причината обаче не се открива. Подготви се психически и за този вариант.

# 336
Дриймър, това е много неприятно - и други момичета съм чела как пропускат подходящите дни заради съботно-неделните почивки при Шефкетова.
Скрит текст:
По едно време им четях темата, Крис_ти беше бясна направо. Аз се опитах да им намеря ценоразпис в сайта за донорските програми, писах им в месинджър да ме ориентират поне - никакъв отговор. Сигурно и звънях, не момня вече, но то по телефон кой ще ти обърне внимание да ти диктува кое колко е. Имах все пак някаква информация от едно забременяло момиче, но за мен подобно отношение е несериозно. Иначе скоро гледах репортаж за начинанието "инфлуенсър" на докторката. Ами някак загубих доверие да няма ясна информация и комуникация.

# 337
Лютиче,не разбрах защо до 15 не се започва нищо?🤔Стана ми интересно!

# 338
Лютиче,не разбрах защо до 15 не се започва нищо?🤔Стана ми интересно!

Астрология. Вихрогончето може да ти отговори по-точно.
Само дето ние сме го започнали преди 8 месеца така че не се брои Stuck Out Tongue Winking Eye

# 339
Лютиче, направо ме гръмна 😀
На нас ни предстои тези дни да открием нов бизнес, а съм си малко суеверна, дори четох за дати на които е хубаво да се открие, но не разбирам много, много 😀

# 340
Merry, ти си точно като с моите мутации.
Съветът ми е да си решиш дали при следваща бременност искаш терапия с инжекции и аспирин или не и да се насочиш към специалист, който ще те подкрепи.
Тези мутации се водят нискорискови и често АГ ще имат различни мнения относно дали е или не е нужна терапия. При мен поне беше така.
Аз се насочих към АГ и имунолог, които се съгласиха да съм на инжекции и ме следиха на 2 седмици от началото до края.
Ааа аз ходих вече,всички са на едно мнение,че ще съм на терапия.През ден аспирин,и инжекции.А сега хематология ми изписа аспирин всеки ден да пия,до забременяване.

# 341
  • На изток от Ада
АЗ имам следните мутации,MTHER 677, Ace, ТЛА. Повишени Нк клетки, който били не за цял живот,  а се сменяли стойносттите. Миома 2 см и последната Б имах полип на Цервикалният канал (който отстранихме, но с кюретаж и може да е рецивидирал)

Дойде ми вече официално. Сега кой ден да пиша? Още на 12 януари ми прицапа късно вечерта, викам ок ще пиша 13 01. На 13 слабоо розово и малко кафяво, чак на 14 късно стана кръв...

Последна редакция: сб, 15 яну 2022, 00:31 от nasito8988

# 342
  • София
14ти е първият ден значи...

# 343
Момичета, аз съм на прага на О, стиснете ми едни палци!
Стискам палци и аз на вас, от сърце ви пожелавам много скоро да ви се сбъдне желанието! Вярвам, че ще се сбъдне на всички ни, но пожелавам да е по-скоро! Прочетох толкова истории за проблемно забременяване, за какви ли не перипетии и отчайващи положения, обаче с щастлив край. Това много ме зареди и обнадежди.
Вяра и позитивна нагласа, късмет и успех!

# 344
Мери, Рокет и аз съм с вашите мутации. Разбрах за тях преди няколко дни и нищо не ми говорят,така че ми е полезно всяко едно ваше мнение. Малко се наплаших де.. 😟 Само не разбирам - ако тези мутации са вродени,значи съм ги имала още със синя ми, а него си го направих и родих без проблеми.

Аз вече имам огромен списък с въпроси за доктора ми. При вас не знам как е,ама аз ще го съсипя от питане 😅

Общи условия

Активация на акаунт