Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 654
  • 730
  •   1
Отговори
# 315
Момичета, днес не направих втори тест. Исках да изчакам още ден-два, но няма да има нужда, защото “лелката” дойде 😒 явно теста е бил дефектен.
Нищо Мими другия месец е ваш! 🤞🍀

# 316
  • На изток от Ада
Аз съм още със зацапване, розово по ТХ, не всеки път. И Кафяво по бельото малко.. Ще чакам.
Мими успех др месец.

Да в темата има мн добри момичета, аз затова се присъединих.
Sunny884, благодаря. Ами не знам. Надявам се, но имам няколко аборта.

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 17:06 от nasito8988

# 317
  • Sofia
Вчера вечерта си поревах доста.
Добре, че годеникът ми не ме упрекна за това!
Само ме прегръщаше, полюляваше лекичко и ми шепнеше, че всичко ще бъде наред...

# 318
Записвам се с Ц от сутринта,  и този месец не е бил нашият ,но продължаваме напред .
Обадих се да си запиша час при Шефкетова , записаха ме за понеделник , а ми трябваше преглед на 2ри или 3ти ден от Ц ,за да направим нова стимулация ако всичко е наред.
В понеделник ще ми е 4ти ден , а доколкото знам стимулацията с фемара се започва от 3ти ден . Обясних по телефона ,но не работят събота и неделя , и докторката ще прецени дали да правим стимулация или не. Малко се отчаях ,че може би ще  пропуснем ,но какво да се прави

# 319
Вихрогонче ,всички си поплакваме като ни дойде ,но се зареждаме с оптимизъм като наближи ову,🤗с надежда,че този месец може да е нашия .Изпратихме няколко момичета с две чертички и нашия ред ще дойде🥰

# 320
И аз си поревах миналия месец. Утре като видя пак една черта пак ще си порева. Та така... Вече 9 месеца ще станат, откакто опитваме. Започвам сериозно да се плаша. Мисълта, че може никога да не се случи за нас ме ужасява до безкрайност. аза съжаление никой не ми дава 100% гаранция, че ще имам деца.

# 321
  • Sofia
Вихрогонче ,всички си поплакваме като ни дойде ,но се зареждаме с оптимизъм като наближи ову,🤗с надежда,че този месец може да е нашия .Изпратихме няколко момичета с две чертички и нашия ред ще дойде🥰

Благодаря ти.
Аз плаках заради отрицателен тест за Б.

Иначе още не ми е дошло.
Планираме да се консултираме с един специалист съвсем скоро, но когато мине - тогава ще разкажа повече.

# 322
Лютиче тези мисли ги разкарай от главата си!Ще си мислите хубави неща,няма да падаме духом😉Горе главата!!!

# 323
Яяяя не се отчайвайте, горе главата!!!
Спомнете си моята история, как ни пращаха за инвитро с нисък АМХ и двустранно запушени тръби. И въпреки всичко, моят АГ не се отказа и в крайна сметка забременях ЕСТЕСТВЕНО.
Напълно ви разбирам, защото знам какво ви е, сега около мен всички са бременни и на мен ми тежи но продължавам да се боря. Мен това което ме държи е, че веднъж е станало, и пак ще стане. Сега като търсим причината, ме притеснява какво ще излезе от тромбофилията. Два пъти звъня в Геника да се разправям защо нямам смс от тях за да си получа резултатите, при положение че ги пуснах в понеделник. В сряда казаха, че ще проверят и ще пратят, още нямам. 🤯 Днес звънях цял ден никой не вдигна. В понеделник отивам на място... 🤯

# 324
  • На изток от Ада
Лютиче имаш още 3 м. Пробвай с тестове за О, с онзи лабрикант за зачеване...

# 325
Лютиче имаш още 3 м. Пробвай с тестове за О, с онзи лабрикант за зачеване...

От първия месец правя тестове за О. Лубрикант също ползваме понякога като сме на кеф. Освен това вит. Д, друга причина не се вижда на пръв поглед.
Изобщо не ми се иска да стигаме до репродуктивна клиника. Ще ни съсипят нервичките в тая Германия. Едвам за час за АГ се вреждам, а какво остава за репродуктивен...
Ако ми кажат "След година и половина ше стане" , ще си седна на Д-то и ще си чакам спокойно, обаче реалността не е такава.

# 326
Cruella, какви ти бяха резултатите?
Майче беше пубикувала, но не помня добре и мислех да ти пиша.
Моите са:
Хетерозигот 4G/5G
Хетерозигот MTHFR
Хомозигот ACE

През успешната си бременност бях на терапия с инжекции. Преди това имам спонтанен аборт в 7-8гс.

# 327
Rocket Още не са готови, нямам и смс от Геника да проверя дали има готови резултати. Та в понеделник ще ходя да питам какво се случва. Имам резултати само от хормоните и нк клетките доктора каза че са супер.

# 328
  • На изток от Ада
Лютиче, почакай баш 1 г ако не стане, може след год и малко. А спермограма правихте  ли?
Аз винаги през година и нещо забременявам не сме ходили на репро...
Имах нисък д.

# 329
Аз имам мутации в :
PAI - хетерозигот
ACE - хомозигот
MTHFR - хетерозигот
Един спонтанен в 6-7 г.с,и един в 9-10г.с ..лошото при мен е,че дори не се случва забременяване вече повече от година.А тези две са в период почти 5 години.Та и аз си чакам.
Сега поработихме покрай О,нямам търпение да минат две седмици и да си направя тест 😂
Дано не се разочаровам пак,крайно време му е вече ... 😤

Общи условия

Активация на акаунт