Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 657
  • 730
  •   1
Отговори
# 300
Вихрогонче,браво на теб!Стискам палци да се получат нещата при вас😉

# 301
  • Sofia
Благодаря ви.
Тестът е негативен.
Засега ще ви чета.
Когато мога и искам,
ще ви пиша пак Two Hearts

# 302
  • На изток от Ада
Полека лека ми протече. Поотддъхнах си малко. Мисля да пробвам с тестовете за О и да си дам почивка мъжа ми сигурно ще му стане криво. Ама той и без това все казва, че няма да имаме деца... Ами ето 1г почти от кюретажа( сякаш от 8м пробваме чат пат) , то ние не пробваме всеки ден, а и някога не свършва в мен.
Тъжно ми е, оплаках се.

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 01:52 от nasito8988

# 303
И аз да се запиша най-накрая в темата. rave Благодаря за темичката Hug

Ние започнахме да действаме този месец през ден на четни дни от цълъла и... половинката му излезе положителен домашният тест за Ковид. Та спираме за този месец. Този месец имах планирана офис хистероскопия и за жалост ще трябва да я отложа Sad Аз още нямам симптоми, ама след като правихме опити едва ли ще ми се размине. Надявам се леко да го минем.

Късмет ви желае момичета.

# 304
Дано бързо и леко да минете през тази ситуация, Пълнолуние. ТМ да оздравява, а ти да не стигаш до позитивен ковид тест.

# 305
Мен ПМСто ме почна.... Преди малко кихнах и така ме заболя коремът, че ми се доплака. Искам само да лежа и да се самосъжалявам.

# 306
  • Nederland
Аз минах преглед след първия цикъл след МА и имаме зелена светлина за опити и така и опитахме де . Сега голямото чакане .. Иначе нямам и следа от кисти , имала съм О , всичко било благоприятно за вероятна Б . Успокоих се , че болницата ме поема още от положитвлния тест и ще ме следи лекар ( по принцип не е така , ходим си при едни акушерки , които следят бременности и водят ражданията ) . Та така не чакам М на 23-ти , ако все пак я има продължавам към февруари и тъй , не съм се отчаяла .

# 307
Полека лека ми протече. Поотддъхнсх си малко. Мисля да пробвам с тестовете за О и да си дам почивка мъжа ми сигурно ще му стане криво. Ама той и без това все казва, че няма да имаме деца... Ами ето 1г почти от кюретажа( сякаш от 8м пробваме чат пат) , то ние не пробваме всеки ден, а и някога не свършва в мен.
Тъжно ми е, оплаках се.
Ще си имате детенце как няма.И кажи на мъжът ти да не хаби материал,😉спокойни

# 308
Момичета, искам първо да изкажа впечатленията си от тази тема. В повечето теми има някаква кофти енергия... да те е страх да си зададеш въпроса или оплачеш, че все ще се намери кой да каже и потвърди и най-лошите ти мисли... а тук цветя и рози. Чета ви с удоволствие. Благо ми става, въпреки общата ни мъка.
 За дамите с повишено тегло... тествали ли сте щитовидна жлеза? Моята майка цял живот беше пълна... имаше проблем с пътуванията и повръщаше. Почна да и се подува гушата. Насрочиха ѝ операция, премахнаха и щитовидната заради проблем. От тогава (от преди 5години) свали килограмите без никакви усилия, вече си пътува без да ѝ става лошо и се чувства перфектно ( тя е на 62).  След като видях такава промяна на всички мои приятелки които ми се оплакват че пълнеят а се опитват да пазят някакви килограми ги съветвам да посетят ендокринолог. Понякога е наследствено, аз отидох със съмнение за хиперфункция защото много слабея, но явно имам късмет и не съм наследила проблем със щитовидната😁

# 309
Понякога напълняването е свързано и с ИР особено ако е около корема. Лично аз 2017 бях 72 килограма на моите 158 см Grinning , тъй че е желателно да се посети ендокринолог.
Ние с ММ вече сме на финала на карантината, тъй като го изкарахме като настинка за 2 дена реших да си се обичаме пък каквото стане.

# 310
Tap-tarap,много си права за форума!На други места има едно грубо отношение,изкарват те неграмотен или виновен че си задала някой въпрос!Много неща ги знаем,но човек има нужда да го чуе от друг,който също минава по този път.Ние започваме с новите опити 😛Пожелавам повече(+) тестета,🙏

# 311
Добро утро, момичета.
Много нови бебеправещи има, аз съм тук от 1 година някъде, пожелавам си/ни да се похвалим всички скоро и много приятни емоции, свързани с очакване на раждането....

Гледам, че сте писали за килограмите. Аз съм под 50, някъде около 57, но качих по време на пандемията и не мога да ги сваля, преди това си бях по-добре, 170 съм висока. Започнах да тренирам, защото се чувствам по-добре, когато съм лека. Трудно ми е да се върна в предишната форма, но с годините метаболизмът се забавя и явно е нормално да е по-трудно от преди.

Tap-tarap, Наистина в тази тема е пълно с умни и добри момичета. Благодарна съм за всичко - за съветите, подкрепата, позитивната енергия.

Пълнолуние, не е сигурно, че и ти ще се разболееш. Знам за доста двойки, при които само единият е болен, дори да са били заедно. Явно при някои имунитетът се справя.

# 312
Айде записвам се и аз с М. Не че е изненада. Не бях си и помисляла за тест този път, ама всеки път ми е гадно въпреки всичко. Всеки месец съм разбита няколко дни. После си прокрадва път отново надеждата. После има едни няколко дни покой и накрая последната седмица пак надежда. Това е голямо изпитание.
Записах си нов час при репрото другата седмица и да видим. Вече търпението ми се изчерпа. Помрънках си,извинявайте ☺

# 313
Пълнолуние може й да ти се размине. Две мои колежки бяха с ковид, мъжете им така и не го хванаха. После пуснаха антитела  за да видят дали все пак не са го изкарали безсимптомно, но не би.

По една прегръдка за всяка, която се " похвали" с М. и силно стигнали палци за новия месец.

Аз да се оплача, че започнах май да истерясвам и сякаш усещам някаква тежест в корема като преди М., а има цяла седмица. Много се вглеждам и не знам въобразявам ли си или наистина е така. Бях чела, че може да се усети заради имплантация ама по-скоро съм луднала. После си мисля как може ни е задържан фоликул и дори не съм имала О. Не знам кое напряга повече - незнанието към момента или възможността да не е станало.

# 314
Момичета, днес не направих втори тест. Исках да изчакам още ден-два, но няма да има нужда, защото “лелката” дойде 😒 явно теста е бил дефектен.

Общи условия

Активация на акаунт