Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 669
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
Отбелязвам се с М. През нощта ме изненада. Очаквах след 2 дни с тази позакъсняла О, ама няма нищо. Тъкмо ще започнем по-рано следващия опит.

# 391
Да се запиша и аз с първи месец на опитите. Не можахме да се потрудим много, тъй като и нас ни повали К*вид. Утре (не) чакам М, пък да видим какво ще стане.

Имам едно притеснение, обаче. Предния месец, след дългогодишна употреба, спрях противозачатъчните, а гинекологът ми обясни, че след спирането им се забременява по-лесно и понякога ги изписват за 1-2 месеца на девойки, които имат трудности със забременяването, точно заради този им ефект. Пропуснах да го попитам дали можем да започнем още същия месец след спирането им? Да не би да е проблем и да е трябвало да изчакам?

# 392
Аз след като спрях противозачатъчните започнахме същия месец,но 10м няма никой.Надявам се при вас да е по бърз ефекта😊

# 393
Калъм,честита рожба! Да расте здрава и щастлива!
Лилиум, силно те прегръщам и горе главата!

Аз си поръчах преферт гел и смятам да го пробваме когато подновим опитите. ММ се оказа след скенер,че все още има инфекция на белите дробове и сега започнахме антибиотик и кортекостероид. Някой знае ли кортекостероида противопоказен ли е за бебеправене?
Стискайте ми палци скоро да се оправи и да продължим. Сега е без сили и хич не му е до любов, макар много да иска.
Прегръдки на всички! 😘😘😘🤗🤗❤❤

# 394
А как се справяте с това следене на О и мъжете. Моят едва ли не само като чуе тази дума и саботира по всякакъв начин. И не е, че не иска напротив дори той ме убеди да действаме за второ тъй като бях пред дилема и с работата ми.. Това беше и с предната бременност, аз следя смятам и той като разбере един вид, че е нагласено и не иска ще се гръмна...

# 395
Blue и при нас го имаше този период. Като му кажа, че теста показва, че трябва да действаме и все нещо стане и даже се скараме. Затова започнах да не му казвам 😄 а  се опитвах да действаме. Нз защо така се получаваше, може пък да се чувстват мъжете използвани 😂

# 396
Моят също се дразнеше малко, но видя, че нещата не стават лесно. Сега като му покажа положителния тест за О и веднага пристига в пълна бойна готовност Joy
Трябва да седнете и да се рязберете. Това е. Алтернативата е да го изманипулираш, но едва ли ще му хареса повече да се чуди всеки път дали наситина искаш и е спонтанно решение, или си си правила тест за О.

# 397
Аз не му казвам нищо за овулация, просто съм по- инициативната за секс, когато знам, че е момента. Което пък мен не ме затруднява, защото във фертилните дни на практика и желанието ми се вдига до небесата.
Вече при мъжете, които има шанс да откажат секс заради работа, преумора или нещо друго - трябва си разговор. Достатъчно е да знае, че като ти решиш не трябва да се дърпа. Grinning  Иначе още повече ще се напрегне обстановката ти самата да знаеш, че сега е момента и как този момент отмианва, защото той отказва.

# 398
При нас е обратното. Като знам,че наближава О. И ми се реве 😄 ММ и по 10 пъти на ден може. То и аз де,ама като знам,че трябва точно в определен момент и ми се отщява с тоя секс по график.

# 399
При мен е 10ти ден от цикъла и почвам с тестовете за О. Но меко казано се обърквам кога да правим опити, всеки ден, през ден, през два. Ако зависи от ММ ще е по 2-3на ден, ама нали да узреят семенцата 😁. Вие как действате?

# 400
И аз от 8-ми ден съм го подпукала😆и ММ ми вика,чакай бе жена да натрупам материал.А бе луда работа е 😛

# 401
Момичета, вашите половинки, които са преболедували Ковид имате ли престава това как се отрази на СГ.

Имах назначена процедура за офис хистероскопията и надраскване на лигавицата, за да видим дали всичко е наред и да подбутнем шансовете за имплантация в следващите месеци. Но след като половинката се разболя се чудя с колко да отложа процедурата. Вероятно Калчев ще каже с колко е удачно.

# 402
Момичета, пак се включвам и аз да измрънкам. Направихме тест  на съпруга и се оказа положителен за ковид. 😔Аз се чувствам добре, но утре трябва да се свържем с личния лекар и ще сме си под карантина и двамата то е ясно.Аз само почнах да кихам, старая се да съм в другата стая, но нз дали ще ми се размине. Само дано всичко да мине леко. Много му се притеснявам. 😔Стискай те ни палци🙏❤️❤️

# 403
Калъм - честито щастие! ❤❤

Лилиъм - много съжалявам 😒 прегръщам те!

На заразените - бързо оздравяване!

# 404
  • На изток от Ада
Blue, веднъж следих О с тестовете, всъщност два пъти, но първият месец не я хванах... Не съм казвала, че имам положителен тест. Забременях де...
Сега криво ляво го накарах да ми купи и предният път де. Но не знам кога да ги правя.
Момичета, мн ми е тъжно. Като дойде М снощи му ударих един рев... Не знам какво да правя!

Общи условия

Активация на акаунт