Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 672
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
Бързо оздравяване и възстановяване на болните! HugHeart
И аз отново се раазписвам с М от преди малко.. Не успях и до тест да стигна. Това ни е 11ти неуспешен цикъл. Много ми криво и тъжно. Не знам по какъв път ще тръгнем, объркано ми е.
Чувствам се смачкана, но утре на по-спокойна глава ще звъня на АГ да правим план.
nasito8988, прегъдки и кураж и на теб! Hug

# 406
Момичета, напълно ви разбирам как се чувствате.
Споделям опит :
Няколко месеца се мъчих с лентички и нищо не ставаше , докато не си казах ще направя фоликулометрия и стана от първото проследяване . Бременноста прекъсна поради аномалия на  пъпната връв и сега чакам първи цикъл , но след
като имам зелена светлина пак ще пробвам с проследяване на О при АГ . Поне за мен това е по щадящо за психиката . Той наблюдава фоликула , казва кога да се действа и след това ти казва ималло ли е О и дебелината на лигавицата дали е добра  + пуснах на 7 ден след О прогестерон ( попринцим съм с нисък ) .
 Финансово е по-скъпо , но пък в даден момент реших да си щадя психиката .

Последна редакция: нд, 16 яну 2022, 19:44 от Jasmin.

# 407
Jasmin., 4 цикъла я следихме моята О с АГ. За съжаление при мен все беше от дясно, а там тръбата ми е прекъсната. Има някое камъче, което ни спъва, но предстои да го открием.

# 408
Jasmin., 4 цикъла я следихме моята О с АГ. За съжаление при мен все беше от дясно, а там тръбата ми е прекъсната. Има някое камъче, което ни спъва, но предстои да го открием.
Мери , пожелавам ти успех и дано по - скоро откриете причината . 🙂

# 409
Аз пак ще мрънкам....
Направих грешката да иажа на майка ми, че кумата е бременна,  а нейния коментар беше: "Оооо, колко хубаво! Знаеш ли колко ще ти е интересно?"
Да, прекрасно ще ми. Да си изживявам мечтите чрез чуждите деца...

# 410
Лютиче, стискай зъби. Ще дойде и твоето време. Ще можеш и ти да се насладиш на момента да си бременна и да гушнеш твоето детенце.
Да ви кажа честно, че в нощите когато малкия не спи добре и на следващия ден съм като парцал, знам че въпреки умората е това, което съм искала и мечтала с години. Не се ядосвам и не съм изнервена точно поради този факт.
Сигурна съм, че всяка една ще изпита всички емоции от майчинството. Само не се отказвайте. Колкото времето минава, толкова е по-близо този момент Heart

# 411
Аз пак ще мрънкам....
Направих грешката да иажа на майка ми, че кумата е бременна,  а нейния коментар беше: "Оооо, колко хубаво! Знаеш ли колко ще ти е интересно?"
Да, прекрасно ще ми. Да си изживявам мечтите чрез чуждите деца...
Възприеми го така,че ще се учиш от първа ръка.Примерно ще знаеш как се къпе,преобува,кърми и прочие.Ще знаеш и как минава бременността при различни хора.
Аз благодарение на всичките си приятелки + сестра ми,смея да кажа,че съм напълно готова 😁

# 412
  • На изток от Ада
Ох, Лютиче боли да гледаш друго детенце, толкова близо, но не твое.
Майка ти не знае ли, че имаш проблем със забременяването, че все подмята нещо? Аз, ако не знае, много ще обмислям какво да й казвам.
Мери, дано скоро стане при вас.

# 413
Момичета, казаха ми да пробвам с витамини pregnacare зачеване. Видях, че има комбинация за него и нея за 1 месец. Поръчах пък да видим. Някоя от вас пила ли е?
Също така ако искате да се възползвате има намалени тестове за овулация по 6лв в sopharmacy.
Аз бях на ендокринолог преди няколко дни, каза че според нея за толкова малко отколонение няма нужда от терапия, щитовидната ми е окей, но все пак ми даде да си пусна 2-3 изследвания.
Лютиче, разбирам как се чувстваш. Майка ми постоянно ми намеква за бебета, всяка втора дума е такава. И нашето време ще дойде ❤

# 414
Минавам да кажа здрасти.
Ако имах какво да проследявам, и аз щях да действам с фоликулометрия, подкрепям. Най-добре се вижда кога и какво. За съжаление единственото, което успявам, е да задържам фоликули, ако изобщо тръгнат. Ден 9 от кървенето и аборта, зацапва по хартията предимно. Дори и да спре, едва ли е безопасно веднага да си наваксвам опитите натурално. Макар и без външна намеса, не знам шийка и всичко дали е ОК. Мисля, че поне един цикъл трябва да изчакам, ако изобщо дойде такъв. Все пак съм в си почти в менопауза.
Бях на преглед при досегашния репро в Сф, изчистила съм сака. На местно ниво съм на преглед в края на месеца, а при д-р Стаменов на първичен преглед ме записаха от януари... за края на май. Така че му удрям една дълга почивка и ще се занимавам с онлайн ъпгрейд на висшето образование. За разсейване.
Дано всички засегнати от ковид минете бързо през това и без неприятни за здравето последствия. Търпение му е майката, и всички неуспешни месеци и години тук ни учат точно на това Sparkling Heart

# 415
Не мисля че се добива кой знае какъв опит когато не живееш с дете. Да ще пиете кафета през два дни ама...  Такива неща да се казват са доста излишни. Изобщо много се дразня когато ми подмятат въпроси свързани с деца и кога ще започна да ги изстрелвам от мен все едно са играчки на автомат с монетки. Няма да забравя 13 дни след операцията ми за  махане на тръбата със така желаното ми бебче бях на  кръщене  на бебче. В ресторанта седнахме заедно с непознати за нас двойки на масата и на 10тата минута  след като обсъждаха памперси и какво ли не, три дами не издържаха и директно ми изстреляха въпроса .... а ти нямаш ли бебче?????  Аз и моят партньор се засмяхме и казахме " хахаха не знаехме че е задължително за тази маса" (всичко с  приятелски тон). Но ми стана толкова тъпооооо.  Викам си на акъла... защо ли не изстрелях на масата че съм направила аборт преди няма и две седмици. Супер нетактично  е да питаш в днешно време подобно нещо ииии задължително ли е да е бебче.. та аз съм на 27 преспокойно може да имам дете което ходи на училище🤷🏼♀🤷🏼♀😆 съжалявам за подробните ми размисли и страсти

# 416
Да, мн нетактични коментари правят хората без да се усещат.
Иначе не съм следила О с лентички, но на профилактичния ми преглед ми казаха, че всеки момент ще се случи О и имах неблагоразумието да кажа на ММ Rolling Eyes защото мн се зарадвах, трябваше просто да го забаламосам нещо уф

# 417
Момичета, напълно ви разбирам как се чувствате.
Споделям опит :
Няколко месеца се мъчих с лентички и нищо не ставаше , докато не си казах ще направя фоликулометрия и стана от първото проследяване . Бременноста прекъсна поради аномалия на  пъпната връв и сега чакам първи цикъл , но след
като имам зелена светлина пак ще пробвам с проследяване на О при АГ . Поне за мен това е по щадящо за психиката . Той наблюдава фоликула , казва кога да се действа и след това ти казва ималло ли е О и дебелината на лигавицата дали е добра  + пуснах на 7 ден след О прогестерон ( попринцим съм с нисък ) .
 Финансово е по-скъпо , но пък в даден момент реших да си щадя психиката .

Здравейте и от мен,
Мандария,силно гуш,наистина си много силна и трябва да не се отказваш!😘
Да попитам фоликуметрията означава повече от  веднъж да ви гледа фоликулите нали? През декември ходих и ми го гледа веднъж,общо ходих 2 пъти и ми взе 160 лв! Искал да точи фонда ми от работа…ужас! Повече няма да стъпя  там, но съм объркана какво е точно фоликуметрията…
При мен - чакам ММ да се доизлекува, няма сили милият, а много му се иска да действаме.
Аз да си измрънкам - имам да свалям 30 килца…от щитовидната качих 20 и ми е адски трудно 🥲 постоянно ми се натяква от родителите ми,че трябва да отслабна и това ме подтиска адски…ММ ме харесва много и сега. Покрай боледуването се върнах назад,иначе продължавам с Ипократис, стават нещата но бавно Sad няма да споделям цифри,защото ме притеснява реакцията, просто имах нужда да ви кажа.
От 5 год се боря с кг и ту качвам,ту свалям,но толкова колкото сега не съм била никога Sad много бавно става отслабването а да не говорим че качвах без да ям преди да почна режима. Сега тсх е 0.187 и това ми дава надежда☀
Прегръдки за всички и ви стискам палци! 🤗😘❤

Последна редакция: нд, 16 яну 2022, 22:20 от Sunshinegirl84

# 418
Точно това е. Проследяваш няколко пъти през цикъла кога и как нараства фоликула. Горе-долу ще знаеш деня на О, а след това дали се е спукал ф. и с каква лигавица си. Някои лекари имат и пакетна цена. Май просто трябва да попаднеш на сърцат и добронамерен доктор.

# 419
Манди Силно гуш от мен Hug Дано Стаменов се окаже твоят лекар и са имаш успех Hug

Марго Надявам се, че си добре. Hug

За мъжете, които се натоварват от тестовете за О, извинявам се за грубостта ми, но това са лиготии. Такива изнежености ми се струват прекалени, особено пък ако има някакви проблеми. Жените понасяме какви ли не прегледи, пиене на кофти лекарства за стимулация, добавки и тн... И все пак по темата, ако е подходяща за вас системата за секс през ден, то по този начин няма да се натоварва. Калчев се шегуваше с мен да показвам на половинката, кога е време за секс с червено вино. 😁 Види ли вино на масата, значи е ден за секс.

Последна редакция: нд, 16 яну 2022, 22:45 от Пълнолуние

Общи условия

Активация на акаунт