Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 675
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
Лилум съжалявам, прегръдки и от мен Hug

Аз да се включа по темата с тестовете за О и нежеланието на мъжете, много ми е актуална в момента. Аз не съм правила тест, просто си устетих О вчера, преди като правех и му казвах и между нас имаше яко напрежение и започнах да не му обяснявам изобщо. Та вчера... бях сигурна че сега е моментът и си казах. После опитах да поема инициатива за секс - напълно безуспешно  В крайна сметка се изпокарахме. Днес вече ме наболяват гърдите по което съдя че О е минала. Не се побирам в кожата си от яд че изпуснахме момента.

# 421
Манди Дано следващия път се окаже вашия,и всичко бъде наред! 🤞🍀

По въпроса със се*са моя е винаги готов,аз съм тази с липсата на желание понякога,особенно покрай О 🤷😂
Иначе той ще е най-щастлив,ако е цял ден без спиране 🤦 Ужас ...
Постоянно пита не е ли станало време,кога е,ако съм правила тест за О-какво е показал 😅

А за коментарите-Аз не крия нищо от никой.Аз съм такъв човек,че имам нужда да споделям,за да се почувствам по-добре.Директна съм,и не спестявам..Всички мои близки знаят през какво минаваме,и никой не ме пита за нищо.Мисля,че така е най-добре за всички.
Не се притеснявам,когато съм изправена пред нещо,което не е срамно и не зависи от мен.Все пак не съм единствената и нито съм първата,нито ще съм последната.
Просто правете това,което ви кара да се чувствате добре,и да не ви пука от мнението и коментарите на хората.Бъдете искрени,истински и вярващи,че ще се случи когато му дойде времето!🌞🤰🥰
Хайде стискам палци на всички ! 🍀🤞❤️

# 422
Моят ММ ме бъзика, че го имам за биче за разплод 😀 Иначе и на мен по Коледа вс ми пожелаваха "И още едно бебе, че да са с малка разлика"... Като добавят и "Ама тоя път да е момче" и ми идва да им ударя по един шамар...

Последна редакция: пн, 17 яну 2022, 00:32 от cat_woman

# 423
Аз имам друг приблем с моя. Искам през ден да правим особено когато предполагам че може би ми е овулацията. А тойй дай всеки ден. Понякога се правя на полузаспала за да спестим това постоянно действане.

# 424
Момичета ,днес ми е 11 ден от цикъла,но от вчера ми се гади.Някой беше писал че около ову е нормално ,но ме интересува който има подобни симптоми ,преди или когато е ову се появяват?

# 425
При мен се появяват някъде седмица преди М. От прогестореона е.

# 426
Момичета  какъв е опита ви с Шуърчек писалка? Ако се появи бледа розовреща черта във времето на отчитане  може ли да е изпарителна?

# 427
Аз на Шуър не съм имала изпарителна.Дай да видим 🧐
Дано да не е изпарителна.🤞🍀

# 428
Много тестове с бледи черти сме виждали във форума,които накрая излизат положителни.Надявам се да е (+)🙏

# 429
Моят мъж миналата година след сватбата казал на няколко негови приятели, че ще започваме опитите, явно и той си е мислел, че ще стане бързо. Сега се чувствам много неудобно в тяхната компания по някаква причина. Никой нищо не е споменавал, за което съм благодарна, тези двойки нямат деца, но не знам защо просто искам да се скрия, когато сме с тях някъде. Съмнявам се да са пропуснали такова нещо покрай ушите си и сигурно вече са се усетили, че имаме проблем.

# 430
Няма от какво да ти е неудобно!В това няма нищо срамно.Аз като се омъжих и свекърва ми още на 4 м.ми казваше,ако не ставало да отивам за инвитро.Зсщото нейната дъщеря и двата пъти от първия месец забременяла .Толкова се чувствах неспособна и съм ревала.Затова сега нищо не казваме.

# 431
Снимката е на 5-6та минута, а теста го направих 9-10 дни след О.
Никога през живота ми не съм виждала никаква втора черта, нито изпарителна нито никаква, ама не смея да се зарадвам. Ще опитам да отида на кръвен днес, но за всеки случай се запасих и с още тестове.

# 432
Чертичката си изглежда съвсем реална, пък и шуъра не знам да дава изпарителните. Все пак, за твое успокоение, си пусни кръвен.

Честито и лека бременност!

# 433
Такава бледа черта никога съм нямала😉

# 434
За мен е абсолютен +. Честито! Blush

Общи условия

Активация на акаунт