Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 684
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
Аз трябваше да съм сега в четвъртък, ама пусти късмет. Дано е за добро Hug

вихрогонче Беше споменала за някакви дупки около РД, астрологически. Може ли да ми пратиш някакъв линк да прочета. Около РДто ми винаги се случват лоши неща или се разболявам. Миналата година за пръв път не се разболях, но се разболя най-любимото ми същество и много мъчително го изгубих.

Толкова ми липсва. Това ми беше първата Коледа без него и дори и не украсявах вкъщи..

# 481
  • На изток от Ада
Черпя ви днес имам имен ден

# 482
Наси да си жива и здрава,и само хубави неща да ти се случват! 🍀🤞

# 483
Здравейте, момичета. Да се представя - боря се за бебе след missed във втори триместър, който все още изживявам страшно тежко. Физически съм възстановена и започнахме опитите от 2 месеца. Този месец имах положителен тест за овулация, очаквам цикъл след 1 ден, като този месец едва ли е станало, тъй като нямам абсолютно никакви симптоми, нямам дори ПМС.. След аборта имам чувството, че вече хич не се слушаме с тялото ми. Преди това винаги ясно разпознавах сигналите (бременност, ПМС), а сега сякаш не си говорим..
Пожелавам успех на всички да се сдобием с живи и здрави бебета!

# 484
Добро утро от мен! Simple Smile
Наси честит имен ден! Бъди здрава и нека всичко, за което мечтаеш се случи.
Pink_lips стискам палци да е станало, макар усещането ти.
Sunny на колко дни ти е М.? То понякога и само един опит е нужен.  Simple Smile

Аз тази сутрин направих 3 теста - престо, шуърчек (писалка) и фолиум (писалка). Престо дори изпарителна черта не даде, докато другите два са категорично положителни. Чертичките и на двата се появиха в рамките на 30 секунди след като мина реактив навсякъде. Странно е, но смятам че и вчерашния Шуър си е бил + и е успял да хване някакво  ЧХГ, на което е реагирал. Може би чувствителността на тестовете ( или поне писалките) не е съвсем така, както я пишат, особено след като Престо се води с по-ниска чувствителност май. Доколкото се познавам няма да се стърпя и ще отида на кръвен пак да видя как се развиват нещата.

# 485
AloveUnreal, ако бях на твое място, също щях да отида да си пусна кръвен. Моето зацапване прерасна в цикъл, явно не съм имала овулация този месец и просто ми дойде нетипично рано - на 24 ден. Ще задвижим нещата за следваща инсеминация.
Чакаме да пишеш, стискам ти палци!

Честит имен ден, nasito8988, нека денят ти е весел, а годината ти донесе това, което истински желаеш.

# 486
Втори ден закъснение от мен. Не знам дали е вследствие на К*вид или е другото.. няма и да разбера до края на седмицата 🙁

# 487
Добро утро и от мен! Нова съм тук, отдавна ви следя, но вече реших и да да се присъединя към вас.
Честит Имен Ден! 😇🌺 Бъди здрава и нека каквото си пожелаеш се сбъдне! 😊

Накратко за мен.. На 28 год. съм, Имам дъщеря на 7 год. С баща и сме разделени от почти 6 год. След дълъг престой сама, вече си имам човек до мен, за което съм много щастлива. Вече искаме да си имаме още едно детенце. До тук добре, но аз взех да се притеснявам малко. От 5 мес. не се пазим, този месец реших да пробвам с тестове за ОВУ, хванах я на
14 тия ден. Имахме полови контакти на 12, 14,15 ден. Преди месец ходих на профилактичен преглед-цитонамазка и микробиология, излезнаха супер, но на прегледа се видяха малки кисти в ляв яйчник. Изписаха ми Иногинол 1 на ден И дуфастон 2х1- 17 до25 ден за поне 4 мес. Попитах дали е поликистоза, тя каза твърдо не. От днес е втори месец от лечението. Споменах и че искаме бебче и тя каза, че не пречи да ги пия. С първата бременност не съм притеснявала и долу горе за 4-5 мес. станаха нещата. Миналия месец правих тест 4 дни по-рано от датата и излезна бледа черта, повторих с още няколко теста всички категорично отрицателни. А аз някак се почувствах ужасно. Ц ми е 27-28 дни, оскъден - 4 дни и с доста болки в яйчниците, иначе не ми закъснява. Сега чакам към 28-29. 01 и силно се надявам да се получат нещата, поне хванахме ОВУ.
С радост ще постоя при вас Simple Smile) 🤗

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 14:10 от МиМсиTo

# 488
Насито, честит имен ден, да ти донесе скоро мечтаните две чертички! Birthday

Мимсито, добре дошла при нас и нека скоро сбъднете мечтата си за второ детенце! Nature Star2

# 489
Аз с последната си бременност нямах никакви симптоми, освен напрегнати гърди не само преди датата за цикъл , но и до мисед аборта. И аз до сега все се вглеждах в симптоми, но ето, че НР винаги ги има. А и това с подтоянното измерване на чхг и прегледи и консултации също ми беше в повече. Решила съм този път стане ли, дай боже, да съм по- търпелива, да не меря чхг 100 пъти и да си чакам търпеливо прегледите.

# 490
  • Sofia
Да бъде жива и здрава малката ВЯРА !!! Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover Gift Heart  Много сила, кураж и търпение на майка й, за да си я дочака вкъщи, и много, много да си я гушка и целува! От сърце желая спокойно майчинство и всичко лошо, страшно и неприятно да остане зад гърба ви! Молба към жените в темата - хайде да се помолим Вяра бързо да трупка см и грамове, че да си отиде у дома скоро при близките си! /моят годеник е седмаче, родил се е 1500 грама, бил е в кувьоз, зная, че е било изпитание голямо не само за самия него да се пребори и оцелее, но и за родителите му/

Лилиум, имай ВЯРА, че следващата ти бременност ще завърши щастливо, щастливо, щастливо!!! С теб съм. Прегръщам те. Силно.

Круелла, приеми голяма приятелска прегръдка! С теб съм, не си сама, момиче. Гушвам ви всички тук, нещо ми е много емоционално и развълнувано, възможно е заради снощното Пълнолуние по оста Рак-Козирог, възможно е и защото вече съм в Сатурнова дупка... абе всичко е възможно, но ми се прииска да се разпиша и днес тука.

# 491
vihrogonche Благодаря ти от ❤️. И аз съм по-чувствителна тези дни. ❤️

# 492
Aloe,благодаря за куража !😊цикъла ми е 26 дена .Миналия месец пробвах с ленти на 12 ден беше(+),но си ги имах и симптомите за ову .

# 493
  • На изток от Ада
Благодаря Ви! Аз уж мисля фертилити тест да пусна, но да видим.
Добре дошли на новите момичета!
Браво за куража, момичета,, аз губя вяра...

# 494
Момичета, много се притесних и реших да споделя - сутринта по бтв е говорил някакъв лекар да последиците от ковида върху мъжката репродуктивна система, как причинявал стерилитет, който не се лекува 🤦‍♀️някоя от вас може ли да сподели опит да пост-ковид изследвания върху мъжа й? Много ме тревожи това, защото ММ го изкара тежко, още лекува белите дробове...
Прегръдки на всички от мен! 😘😘😘

Общи условия

Активация на акаунт