Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 591
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,страхотна тема !Имах нужда от нея:)На 37 съм имам дъщеря на 10г,работим за второ от 10 м.Днес цикъла ме изненада с два дни:(и отново се здухах,че пак не е станало!

# 61
Здравейте,

Пожелавам късмет на всички и дано чудото се случи!
Аз съм на 33 години, имам момченце на 3 години.
Правим опити за второ детенце и се надявам, когато е писано да се появи!
Благодаря за темата и успех на всички и кураж!

# 62
Момичета вие виждате ли супер бледа втора черта , или отново си въобразявам?
Появи се към 3тата мин имам 3 дни до Ц .
На живо ми се струва розова , но може би от силното желание да я има ми се привижда.  (Снимката е направена на 10тата мин трудно я улових)

на тези тестове вече не вярвам.Лейди тестовете почти винаги излизат бледи черти във времето за отчитане.Много са подвеждащи!

# 63
  • На изток от Ада
Vicodental , при 37 г и 10 м опити трябва
 репродуктивен специалист  . Това знам аз.
Добре дошли на новите момичета, успех от мен.

# 64
Добре дошли, дами!

Аз днес намерих лекарството против постоянни мисли кога мога да си направя тест. Цял ден облепям, боядисвам, събирам кашони, гоня кучето с откраднатите от кашоните вещи... За една секунда не съм си помислила за тестове и бебета. Даже се сетих чак в 4, че не съм обядвала Grinning Явно ми е било скучно последните месеци.
За сметка на тлва мъжът ми мисли. Десет пъти дойде да ми напомни да си сложамаска като пръскам с някакви отровни препарати, че ако е станало....... Друг е въпросът, че нищо не може да е станало още.

# 65
Записвам се. Успех на всички. Аз от първи чист ден започнах с тестове за овулация. Цикълът ми идва между 30-40 дни. Не мига да го хвана. Та ми се искам да проследя овулация. Имам една бременност неуспешна която беше с овулация на 14ти ден. Дали точно в онзи месец щеше да ми дойде на 30ти ден ако не бях забременяла... не знам. За това сега се моля да засека някакква че горе-долу да се отентирам

# 66
  • На изток от Ада
Лютиче , добър мъж си си избрала .. Дано  в най - скоро да видиш 2 чертички. Както и всички тук .

# 67
Честита неделя Simple Smile Да си починете добре. Някои ще правят опити за бебе, други тайно ще си направят тест, а трети ще се ядосват на цикъла, който е дошъл. Важното е 1: ще ни се получи на всички, рано или късно, ще сме ужасно щастливи и просто трябва да го приемем и да се успокоим.

Лютиче, харесва ми тактиката ти. Да, тъкмо като си заета, ще се дистанцираш от постоянните мисли. Харесва ми, че ТМ е грижовен и ти е казал за маската Blue Heart Ей такива малки жестове ми правят голямо впечатление. А какво е кучето ви?

Tap-tarap, желая успех на начинанието ви. Но защо си започнала от първи ден тестове за овулация? Поне да беше от 7-8 ден на цикъла, просто си хабиш лентичките. Дори да си със стандартна овулация на 14 ден, можеше от 10 да започнеш.

Дриймър, нещо ново? Направи ли си отново тест? На ме веднъж Белийв ми показа изпарителна 2ра и много се разочаровах, после всички други бяха отрицателни.

# 68
Преди време започнах от 10 ден и нещо не можах да хвана. Реших да пробвам. Викам си ще ги прежаля тези 8лв 😆

# 69
Аз съм с цикъл 26-28 дена започвам от 11 ден и почти всеки месец ми излиза(+) към 12-13 ден.Успех на всички!

# 70
Tap-tarap, а спазва ли поне 2 часа стискане (да не пишкаш) и да не пиеш течности, преди да се тестваш? А освен това зависи в колко часа правиш тестовете. Когато наближи денят, в който мислиш, че следва овулация, може да правиш сутрин и вечер или към обяд и вечер, за да я хванеш овулацията.

# 71
Аз моите тестове за О ги правя със сутрешната урина, но в някои други групи казват, че не се правят сутрин, но не разбрах причината..

# 72
Добре дошли на новодошлите и да не се задържате дълго тук!

Момичета, тези дни обикалях за изследвания по лаборатории и засега единственото ми отклонение е пустото витамин Д. При минимална граница 30, аз съм 27 😒
Пия огестан. Бях 3 месеца на море. Направо много ми е странно. Някакви съвети към мен? Може ли това да е причина да не става работата? Въпреки,че миналият път си беше в норма и пак не забременях.

# 73
So Close, една 10-месечна ваймаранерка си имаме. Къса ни нервичките и ни тренира за бебето Grinning

Аз правя тестовете за О към 16-17 ч. Този месец явно съм нацелила точно пика, защото тестовата чертичка беше по-тъмна от контролната.

Амира, моят вит. D е в плачевно състояние. Попти сигурна съм, че като го вдигна и ще стане. Та този месец съм го отписала направо.

# 74
Лютиче,сега като си видях резултата и аз го отписвам 😤

Общи условия

Активация на акаунт