Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 587
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
Не виждам черта. Опитай да направиш снимката негатив.

# 46
Аз я виждам доста бледа, но не мога да определя дали е розова или сива, малко като сянка е..
Дано се насити 🤞🏻

# 47

Това е на негатив , просто ще спра с тестването за малко и ще си чакам мирно и тихо датата на Ц , то ако има нещо ще си покаже . Пак се завърна нетърпеливото ми аз , но пуста надежда ..

# 48
Dreamer аз на първата снимка я виждам!! Дано да съм права. Стискам палци след няколко дни да се насити и да се присъединиш към септемврийската група 🥰

# 49
Аз виждам една,ама не е ли твърде отдалечена? Тоест дали правилната черта гледаш? Казвам от горчив опит,защото веднъж така ми светна втора черта ама не беше онази и много се разочаровах. Дано все пак е Б! 🍀

# 50
Аз пък я виждам,преди години моят тест след 2седмици закъснение беше такъв положителен. УСПЕХ,дано съм права

# 51
Dreamer, аз виждам чертичка на първата снимка, но виждам и че това е Лейди тест, а на него са ми излизали изпарителни, така че не ми вярвам изобщо. И аз вече се убедих, че Експрес тест са наистина точни, така че може да пробваш с такъв.

Аз късният следобяд ще пускам отново ЧХГ, както ме посъветвахте, така че ако може стискайте палци да е нормално - нито  ниско, нито много високо.

# 52
Запис! Благодаря за новата тема и за орисването! Нека Новата година започне с дъжд от втори чертички Heart Eyes

# 53
Виждам бледа чертичка, Дриймър! Дано се насища!

# 54
Добро утро, момичета. Пожелавам ви хубав ден, дано има плюсчета и днес.

Дриймър, точно чертичка не виждам, по-скоро сянка, на твое място бих пуснала ЧХГ или поне бих направила друг тест.

Лютиче, и мен ми е странно, когато някой каже, че "лелята е дошла", но не ме дразни толкова. Предпочитам да си казвам простичко "дойде ми" или "в цикъл съм от днес", но ако другите им допада този израз, нека го ползват. Тайно ще се радвма, ако го виждам все по-рядко, не само от езикова гледна точка, но и защото ще има повече бебета, ахаха.

Вихрогонче, с вас какво се случва? Пишеш, но рядко и по-кратко като информация. Мислиш ли вече сериозно да посетите репродуктивен специалист? На твое място сигурно бих се спряла на добра клиника и да попитам за инвитро, това притеснение и чакане само те тровят... Може и с по-лека процедура да пробвате, инсеминация например. Преминах 3 и мога да кажа, че не е нещо сложно или тежко, освен финансово, разбира се.

КАктус, стискам палци и за вас!

П.С. По въпроса за пушенето, който бяхте засегнали...аз лично не пуша, но моят приятел е на Iqos. Което пак е по-добре от обикновените. При нас точно мъжкият фактор е проблемен, но не мога да го изнудя да спре. Поне ги намали. Според мен за всички жени най-мощният мотиватор да спрат цигарите, е когато видят двете чертички. Пожелавам го на всички.

Аз би трябвало да съм в овулация днес, утре или вдругиден. Свършиха ми лентичките и реших да не купувам този месец, нали уж почиваме. Ше си имаме опити, но не на всяка цена. И без това имаме уговорена последна инсеминация при следващ цикъл, та гледам да го давам по-спокойно.

# 55
Здравейте, момичета ❤
Да ви споделя и с мен какво става този месец. Преди 2 дни имах супер силни болки, казах си “край, дойде ми 7 дни по-рано” 😀 но все още не съм в цикъл. Трябва на 13-14 да ми дойде. Отписала съм го този месец.
Относно Лейди тест, аз и в другите групи писах, не бих им се доверила. Преди 3 месеца от 10 теста 8 имаха втора черта, а не бях бременна. Сега ще прикача 1-2 стари снимки където намерих. Аз лично не бих им се доверила.

# 56
Ужас! На мен Лейди тест не са ми давали дефект до сега. Ми то не остана на коя марка да вярваме 😕

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 15:55 от Parusheva

# 57
Dreamer, аз втората чертичка не я виждам, но дано да греша..
Пожелавам ти да се насища тези дни и да не оставя място за съмнение! Nature Star2

So close, стискам ви палци да хванате яйчицето и след две седмици да се похвалиш с две дебели черти! Flowers Four Leaf Clover

На мен днес започна да ми зацапва, така че този месец го отписвам и в понеделник ще пусна хормоните да ги проверя.

# 58
  • На изток от Ада
Аз днес имах билки от дясно.
Щях да правя тест 12 ден от предпочитанията О ,ама май не ми се прави. Развали ми се настроението...
Един приятел на ММ показа трите си деца. Да са живи и здрави! Той е мн добро момче. Та тъй , не знам ние уж се обичаме ама имаме разногласия...

# 59
Здравейте, включвам се към групата, надявам се за малко да съм тук както и всички вие. Да ви се представя на 25г имам момиче на 1.6г. От няколко месеца не се пазим, като на 1я месец се сблъсках с  биохимична бременност. Цикълът ми ме изненада снощи, 4 дни по- рано. Надявам се всички скоро да се радваме на две чертички 💝

Общи условия

Активация на акаунт