Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 580
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
"В народния календар на 6 януари свършват Мръсните дни. След всички обреди от коледно-новогодишния цикъл за пречистване и освещаване, след всички благословии и наричания, хаосът е отстъпил и отново се възцарява космическата хармония. Дошло е новото начало."
Нека новата тема бъде ново и успешно начало за всички ни! Празнувам днес и ви черпя със здраве, търпение, вяра и оптимизъм! Благодаря, че ви има ❤️

# 31
Yvka, да си жива и здрава и скоро да получиш така чакания подарък в малко вързопче и да те гледа с обожание 💖💖💖

Честит празник и на всички останали именници! Здраве и щастие за всички! 😘😘🤗🤗

# 32
Момичета, аз имам малко глупав въпрос. Те повечето мои са глупави! Grinning От 15г откакто имам леля, тя е супер болезнена, пия по 4-5 аулина. А този месец нямам никаква болка, ама грам болка. Трябва ли да ме притеснява нещо това? Още от тийнейджърка майка ми ме е влачила по лекари защо толкова ме боли и всички са казали или ще го израсте или като роди ще спре болката.
И понеже другия месец спирам да съм в 20+  Grinning и съм в лека депресия Хахахаха.
Следващия месец като съм си в София и си посетя моето АГ ще го попитам и него.

# 33
Дами, предлагам да отпадне понятието "лелката". Току що се шашнах направо, че не разбирам връзката между това да имаш леля и болезнена менструация.
А и сме достатъчно големи сякаш да наричаме нещата с истинските им имена Grinning

# 34
Лютиче, признавам си, че от тук го научих и всеки път го използвам като пиша тук   Grinning
Сега още повече се засрамих от въпроса си. Но все пак ми се стори, че да го напиша в анонимен форум ще ми е все тая. Няма да знаете кой действително е глупака. Grinning

# 35
Аз не с лошо Grinning Извинявай!

А в отговор на въпроса ти - според мен няма нищо притеснително. Тоя месец си извадила късмет.

# 36
Аз предлагам, на който му пречи понятието "лелка" да не го използва. И аз от тук го научих, тук си е станало нарицателно за МЦ. 😊

Mandaria силни прегръдки! Много съжалявам за случилото се.

# 37
Запис и от мен в новата тема!Страхотна е,дано е пълна с тестове с две чертички!
Успех на всички ни♥️

# 38
Момичета, аз имам малко глупав въпрос. Те повечето мои са глупави! Grinning От 15г откакто имам леля, тя е супер болезнена, пия по 4-5 аулина. А този месец нямам никаква болка, ама грам болка. Трябва ли да ме притеснява нещо това? Още от тийнейджърка майка ми ме е влачила по лекари защо толкова ме боли и всички са казали или ще го израсте или като роди ще спре болката.
И понеже другия месец спирам да съм в 20+  Grinning и съм в лека депресия Хахахаха.
Следващия месец като съм си в София и си посетя моето АГ ще го попитам и него.
Прочетох, но не знам точно в коя тема беше, че АГ е обяснил че болезнената менструация е дефицит на организма от групата на витамините.Дамата е имала подобрение/относно болката/ след тяхното регулиране.

# 39
"Лелка" се използва и в чуждестранни форуми и групи. Aunt Flo всъщност Laughing .
Благодаря за подкрепата на всички!

# 40
Това обяснява за приложението Flo...

Мандариа, сега се върнах да прочета... дъжалявам Cry

# 41
[/i]Мандариа Съжалявам, знам през какво преминаваш. Прегръдки😥💞

# 42
Момичета вие виждате ли супер бледа втора черта , или отново си въобразявам?
Появи се към 3тата мин имам 3 дни до Ц .
На живо ми се струва розова , но може би от силното желание да я има ми се привижда.  (Снимката е направена на 10тата мин трудно я улових)

# 43
Аз не я виждам, но дано да я има!
Моят тест е категорично отрицателен 😟
Момичета вие виждате ли супер бледа втора черта , или отново си въобразявам?
Появи се към 3тата мин имам 3 дни до Ц .
На живо ми се струва розова , но може би от силното желание да я има ми се привижда.  (Снимката е направена на 10тата мин едвам я улових)

# 44
Аз също не я виждам Confused

Общи условия

Активация на акаунт