Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 585
  • 730
  •   1
Отговори
# 15
Честита нова темичка, прекрасни! Благодаря на Рейв за старанието и за орисването на   Callum. Аз чакам цикъл, тестове се отках да правя. ❤️❤️❤️Нека темичка та се напълни само с положителни тестове!!!😘

# 16
Благодаря за темата и прекрасното орисване! Heart Честит празник!

Надявам се тази тема да се запълни много бързо с +-чета, защото всяка от нас го заслужава! Heart

# 17
Честита ни нова темичка. Да е бебеносна и спокойна!
rave, благодаря отново за старанието ти! Heart

callum, грабя с голямата лопата прашец и благодарности за орисията. Heart

believe, бързо оздравяване и всичко лошо да остане в миналото. Hug

Mandaria, силни прегръдки! Поплачи си, събери се, намести си короната и продължавайте смело напред. Трудно е, но трябва да сте силни! Моят мисед го преживявах доста дълго. Сега съжалявам, че тогава отложихме подновяването на опитите, но всяко нещо си има своето място и време.

Fani , добре дошла! Стресът е при всички ни, но се налага да се справим и с това. Тук си на правилното място! Успех и бързо да се изнасяш към отчетните.

dreamer , стискам палци след няколко дни да видиш прекрасни две чертички Heart

Аз в предната тема не бях много активна, но си ви чета редовно! Обратното броене е факт. Минаха типичните ми за О спазми и ЦС и сега просто ще чакаме.
Скрит текст:
Моето свеки на 8.02 има рожден ден и се надявам да я зарадваме с прекрасен подарък. А днес пък е именичка. Пожелавам си да ни е здрава и все така обичаща. Не знам при вас как е, но аз съм супер късметлийка с нея.

# 18
Привет и от мен!
Честита Нова година и честита нова тема! Нека годината е изпълнена с много здраве, щастие, късмет, успехи и любов!
Рейв, благодаря за темата! ❤️
Колум ❤️
На всеки видели +, честито и да финал!
На болните ни момичета бързо оздравяване ❤️
Манди, прегръдки 💚
Днес имам имен ден 😁 от сутринта получавам само хубави пожелания. Пожелавам си всяка от нас да сбъдне най - съкровенните си мечти! Прегръдки от мен! ❤️❤️❤️

# 19
Запис и от мен❤
Благодарности за темата и орисването!
Ще ви чета по-късно!
Честита да са всички именници!

# 20
Благодаря за темата! Включвам се и аз, но дано да е за кратко и стискам палци на всички. Blush

# 21
Добро утро и честит празник!
Рейвче, благодаря за прекрасната темичка! ❤️ Нека да е много бебеносна! Стискам ти палчета скоро да се похвалиш. 🤞😘
Callum, благодаря за орисването и милите думи! 🥰 Както споменах много пъти, розовкото ми е слабост и продължавам да се запасявам с него 💖💓💖 Грабя с пълни шепи!
Точно след 10 дни(малко със страх го пиша), започвам инвитро по дълъг протокол. Стискайте ми палчета всичко да върви по план и този път да имам успех! 🍀💟🍀
Честито на всички нови бремелинки! Лека бременност пожелавам до здрав пухкав финал на термин! 🍀
Манди, прегръдки ❤️
Белийвче, бързо оздравяване! 💖
Бързо изнасяне на новодошлите, а на тези в очакване, нека всички до една да се похвалите в тази вълшебна тема! 🍀🤞❤️

# 22
Записвам се и аз в новата тема.. Благодарности на Рейв за труда!
Честит празник на всички празнуващи, бъдете здрави и щастливи!
Чакам тези дни да ми свърши и да се залавяме за работа, пък да видим пак с тази работа и командировки как ще се справим.. В края на месеца съм рожденичка и си искам подаръка пък аз, та да видим какви ще ги свършим Laughing
Кактус, стиснати палци и дано това е твоя месец 🤞

ПП: Четейки предложенията за заглавие за следващата тема ми дойде това: Февруари - месеца на любовта, а на теста грейва втората черта Heart

# 23
Записвам се и аз в новата тема Hug
Трети ден закъснение, един отрицателен тест и все пак не продължавам да губя надежда. Blush
Пожелавам на всички само +чета Hug

# 24
Записче и от мен 🙃

Благодаря за темата и зя орисването - дано тази това тема през новата година ни донесе щастие с тумбачета Simple Smile

# 25
  • Sofia
Благодаря за темата Two Hearts и за орисването в розовко Gift Heart гребвам си и аз прашец с удоволствие Flowers Four Leaf Clover

# 26
Привет в новата тема! Рейв благодаря за старанието 🤗 Калъм грабя от прашеца щедро с двете ръце 🤗

Честито на всички, които днес празнуват 🤗

Аз днес минах на преглед, кървенето, което си е съвсем като М продължава. Съответно нищо не се видя, но другата седмица ме вика пак. За момента няма нищо притеснително, което да налага някакви мерки, което поне е добре за сега.

# 27
Да се запиша и аз в новата темичка 🥰
Доста по-добре сме с ММ, благодаря за подкрепата на всички.

Callum, благодаря за орисването, грабя с пълни шепи!💕

Belive-че, с теб съм, да се оправяш скоро!💖

Сиви, съжалявам, че така се е случило, гуш!💖

Кактус, стиснати палчета и на краката за новата процедура!💖

Надявам се новата ни тема да се напълни с много +++++++💕💕💕🤞🤞🤞

На бременните девойки, лека бременност и да ни орисвате редовно! 💖

# 28
  • На изток от Ада
Mandaria, съжалявам .поплачи си.

Фани добре дошла!
Кактус , успех с инвитрото!
Jo di , честит имен ден, даси жива и здрава и да ти се сбъдне мечтата за бебче!
Сиви , а ти пусна ли др кръвен в старата тема ти писаха ? Или д-р , каза ,че няма смисъл. Те какви д-р има ...

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 15:29 от nasito8988

# 29
nasito доктора каза, че не му трябва на него за сега. Понеже в моя град пращат кръвта до София и взимат само до обяд и докато чаках за преглед изтървах часа за даване на кръв. Утре сутринта ще отида да дам за да си проследя за мен как се движат нещата.
Прочетох насоките на АА, за което съм и много благодарна и ще се движа по тях, а също много ми помогнаха за да знам и какво да обсъдя с лекаря днес.

Общи условия

Активация на акаунт