Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 869
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
Идеята ми беше, че е прекалено рано за тест. Може все още да не се еимплантирало малкото човече. След 3-4 дни пак може да пробваш.

# 631
Момичета, това с разглобяването на тестовете наистина е лудост Laughing Повярвайте, не го казвам с лоши чувства, и на мен ми е минавало през ума, но си казвам, че ако има черта, ще се вижда и без да е разглобен тестът. Както е казала Инферия, след разглобяването най-много да се види реактивът, който също се напоява във всеки случай, но при липса на ЧХГ, не се оцветява достатъчно, за да е видим на тест, във вида, в който е пуснат от прозиводителя за употреба:) дано следващият тест да е с ясна и видима черта, която да не оставя грам съмнение и мисли за дисекция на тестове  Grinning

# 632
Аз даже си бях играла с контраста на снимката на супер ранния тест при първата ми бременност хаха ох това е лудост!!! Между другото си изрових от 1 приложение кога точно сме правили опити в месеца, в който съм забременяла. Мисля си да пробваме същата схема Thinking

# 633
Jo di, Pink_Lips, и аз съм така вече четвърти ден няма и следа от Ц и изобщо няма признаци, че ще се появява.. Не беше ми се случвало такова нещо 😃 Но ние изкарахме и К*вид този месец, та си мисля дали не може от това да е.. с два отрицателни теста съм вчера и днес.
Здравей, при мен в месеца, в който се разболяхме с ММ - тоест миналия , цикъла ми закъсня с цяла седмица, което никога не е било, бях се побъркала, правих тестове, но си ми дойде с пълни сили на следващия ден, така че може и да е от гадния вирус.

При мен нищо ново, момичета, засега ММ още е немощен, долекуваме му инфекцията на белите дробове, но на мен ми приближава О и смятам да го прелъстявам. Той пие и кортекостероид, някой знае ли дали това пречи на бебепрането? От докторите никой не е казвал нищо.

Стискам палци на всички! 🥰🥰💖💖🤞🤞😘😘

# 634
Sunshinegirl84, прочети пак написаното вчера от АА по отношение Ковид и забременяване. Три месеца трябва да се изчака, кортикостероидите трепят спермитата и там също трябват 3 месеца за възстановяване на спермогенезата.

# 635
Sunchinegirl, Вие питахте ли ги изрично дали може, за да кажат? Simple Smile Отказала съм се да чакам някой да ми каже нещо Simple Smile

Откорвено - аз не бих бебеправила докато аз или партньора ми сме с действаща инфекция. Всяко възпаление вкарва тялото в невероятен стрес и отнема мног овреме да се възстанови. А за мъж на кортикостероиди да не говорим.
Кортикостериодите много сериозно повлияват мъжките хормони и им разказват игричката. Съответно плувците няма да са изобщо във форма. За това ММ се отказа от опцията за лечение на антиспермални антитела - курса ще скапе войниците повече от текущото му състояние Simple Smile

# 636
Инферия, сега се опитвам по телефона да се консултирам за това с лекарите. Едната лекарка знае, че правим опити и нищо не каза за пазене. Сега съм питала директно АГ, при която трябва да ходя на контролна микробиология, но е под карантина в момента за съжаление. Да видим какво ще ми кажат. Аз не съм приемала тежки лекарства, така че при мен мисля, че е ок положението,  а и го изкарах леко. Да видим за него какво ще кажат...

# 637
  • Замък сред облаците
Вие си правете опити, ама с кофти сперматозоиди има и значително по-голям риск за бебе с увреждане, казвам ти го в прав текст. Тъй че си прецени по-важно ли ти е да се възстанови мъжът ти или да забременееш.

# 638
Разбира се, че ми е важно да се възстанови мъжът ми. Просто проучвам въпроса. И искам здраво бебе. Ако трябва ще си починем от опити известно време, колкото е нужно. И между другото в предните теми имаше няколко девойки забременяли по време на боледуването от ковид или непосредствено след...Мои познати също имам с такива случаи и бебета им са съвсем здрави. Просто споделям каквото знам. Не искам да споря с АА или с другите.

# 639
И на мен дерматоложката днес ми изписа кортикостероид и един крем за мазане ,който е с кортизол.И смятам да не бебеправим докато не оправя този кожен проблем.

# 640
Съншайн, пожелавам бързо възстановяване на мъжа ти. Хубаво е да си дадете малко почивка от опити. АА много добре е обяснила в прав текст какъв е рискът. Очаквам пролетта да се похвалиш с две чертички! 🤞💓🍀
Радвам, че в темичката се включиха много от старите муцуни 😘😘😘

# 641
  • Замък сред облаците
Съншайн, казвам го, зад аси наясно. Забременелите и скоро хванали ковид каквито имаше, вече се хванали здрави С и Я. Въпросът е да си наясно с риска, крайното решение е твое. Защото също имаме случаи, когато се налага аборт заради малформации, примерно, дори при здрави родители, а в несигурна ситация където още се лекувате, рискът нараства. Крайното решение си е ваше, въпросът е после...да не ревеш.

# 642
  • Nederland
Момичета , възможно ли е да имам някакво остатъчно чхг след аборта , имах си положителни тестове към 20 декември все още и М на 23-ти 🧐 Сега чакам М на 23 пак , твстовете са си с една сянка и от днес е същия , не се е насищал . Имам ужасни болки в кръста само , и гърди като мекици , искам просто да ми дойде 😏

# 643
  • Замък сред облаците
Отдавна ти беше аборта, че и един цикъл мина, нямаш вече остатъчно ЧХГ.

# 644
  • София
Здравейте, аз съм с Ковид и в цикъл. Та, май няма смисъл да спасят повече в темата.
Желая ви успех и скорошни 2 черти!

Общи условия

Активация на акаунт