Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 600
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Да разбирМ ,че е от значение  ЦС за зачеването?Аз си имам ,и също си усещам овулацията.За сега ще пробваме без следене ,да видим как ще потръгнат нещата.Днес беше първи опит от 1 ден овулсция .Обаче аз още не съм посетила гинеколог,тъйкато реших това да стане в Пловдив (може някой да помогне с имена ако е подходяща темата),Иначе пия фолиева киселина и едни витамини от след ковида(ц,д,цинк и селен),не знам нужно ли е друго Иначе кръвните са 6

# 91
Fani0101 да от значение е ЦС. Въпросната слуз спомага на сперматозоидите да се предвижат до целта Wink Добре е да я има , повече от добре ...аз имам малко проблеми с нея , за това този месец реших да си взема Преферт гел ..пък да видим 😁

# 92
Това с гела е много смешно и неудобно. Изведнъж го вадиш по начина, по който вадят прекрата Савекс от дамските си чанти и се опитваш да го добавиш естествено към любовната игра Bowtie Иначе ако двойката и преди него си е ползвала гел, сигурно е лесно да мине на него.

Много ми се иска след 2 седмици да гръмне групата от положиелни тестове. Време е.

# 93
Имам ЦС около 2 дена се появява,тогава ли е същинската овулацуя или някой ден след това,благодаря предварително. Останалите симптоми  са болки ниско долу,напрегнати гърди.

# 94
Надеждата умира последна. За всеки случай заредих един тест в шкафчето в тоалетната. Айде дано предизвикам съдбата Grinning Имаме още 2-3 месеца опити преди мъжът ми да мрънка "Оф, ся ако е станало, може да се роди на Коледа" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 95
Здравейте, дами 🌷
Малко съм в чудене дали ми е прекалено рано за (ранен) тест - днес ми е 22 ден (дойде ми на 19.12) , не съм засичала О този месец.
Според календара предполагаемо трябва да ми дойде след 5 дни.
Цикълът ми средно е на 24-25 дни, 7 дни продължава.
Утре мисля да тренирам и се опасявам ако има нещо да не се прецакам. Така миналата седмица например след малко по-тежка тренировка, имах ден-два с нещо като ПМС и болки в корема, но отмина (взимах ношпа).
Видях че на теста на ClearBlue Ultra Early, пише че 5 дни преди МЦ може да се тества човек, но все пак - дайте съвет 🤷♀

# 96
При къс цикъл и предполагаема О на 14ти ден, тест би отчел около 24ти ден от цикъла.

# 97
Ако днес Ви е 22 ден и цикъла е 24-25 дни, то тогава би трябвало след 2-3 дни да Ви дойде.
Здравейте, дами 🌷
Малко съм в чудене дали ми е прекалено рано за (ранен) тест - днес ми е 22 ден (дойде ми на 19.12) , не съм засичала О този месец.
Според календара предполагаемо трябва да ми дойде след 5 дни.
Цикълът ми средно е на 24-25 дни, 7 дни продължава.
Утре мисля да тренирам и се опасявам ако има нещо да не се прецакам. Така миналата седмица например след малко по-тежка тренировка, имах ден-два с нещо като ПМС и болки в корема, но отмина (взимах ношпа).
Видях че на теста на ClearBlue Ultra Early, пише че 5 дни преди МЦ може да се тества човек, но все пак - дайте съвет 🤷♀

# 98
Аз се чудя дали този месец да не се пуснем по течението, след този ковид, О ми се пада веднага след изтичане на карантината.

# 99
Момичета някъде бях чела из форума,че след бебеправене не е трябвало веднага да ставаш и да вдигаш краката за 20 Мин.!Има ли някой да го е пробвал ?Simple Smileили нещо друго да сподели?

# 100
Това е мит. Каквото е влязло, влязло е вече. Вдигнатите крака с нищо не помагат.

# 101
Момичета някъде бях чела из форума,че след бебеправене не е трябвало веднага да ставаш и да вдигаш краката за 20 Мин.!Има ли някой да го е пробвал ?Simple Smileили нещо друго да сподели?
пробвах го този месец, ама нищо. Явно каквото трябва да влезе и да стигне до там, става и без това. И в поза свещ стоях ама 🤣

# 102
  • На изток от Ада
То може и мит да е , важно е да не ставаш.   Поза "свещ "май беше лежиш по гръб със свито крака колко време не знам

# 103
Насито, ставането няма нищо общо. Може и да се измиеш веднага отвътре и отвън и пак ще забременееш, ако е писано. Има глупави жени, които от страх да не забременеят, се мият с оцет. Това отново не изключва предстояща бременност.
Поза свещ е по гръб и с изпънати крака нагоре.

# 104
Надеждата умира последна. За всеки случай заредих един тест в шкафчето в тоалетната. Айде дано предизвикам съдбата Grinning Имаме още 2-3 месеца опити преди мъжът ми да мрънка "Оф, ся ако е станало, може да се роди на Коледа" Stuck Out Tongue Winking Eye
Лютиче какъв по хубав подарък за Коледа:)

Общи условия

Активация на акаунт