На море в Китен - 2022/2023 г.

• 69 063
  • 722
  •   1
Отговори
# 180
  • Буркина Фасо
Здравейте. Някакви отзиви от заведения, ресторанти или механи за нормална вечеря?
какво разбираш под "нормална" ? - на цена, на грамаж, на вкус ....
всичко зависи от готвача, който е в заведението. някъде се сменят всяка година и ако една година
храната е добра, следващата може да е лоша. преди време прочутото заведение Елит се пръскаше по шевовете.
нямаше места от 18 до към 22 ч.  в последните години няма пък посетители. така че ... Smiley
навсякъде се предлагат полуготовите храни.
едно от постоянно пълните заведения е Патая.

# 181
Здравейте. Някакви отзиви от заведения, ресторанти или механи за нормална вечеря?
какво разбираш под "нормална" ? - на цена, на грамаж, на вкус ....
всичко зависи от готвача, който е в заведението. някъде се сменят всяка година и ако една година
храната е добра, следващата може да е лоша. преди време прочутото заведение Елит се пръскаше по шевовете.
нямаше места от 18 до към 22 ч.  в последните години няма пък посетители. така че ... Smiley
навсякъде се предлагат полуготовите храни.
едно от постоянно пълните заведения е Патая.

Да не ядеш и на другия ден да не висиш я тоалетната, вместо на плажа Simple Smile))

# 182
20 години ходя в Китен и за това време само първата или втората година съм имал стомашно-чревен проблем и едва ли е бил точно от храна.
Много се преекспонират негативните страни на нашето Черноморие. За мене вероятността да се попадне на развалена храна в Китен не е по-висока от вътрешността на страната, най-малкото заради високите обороти.
Вярно, чувал съм скандални неща от познати готвачи за ресторанти с ол инклузив към големи хотели по на север, но за храната в градчето впечатленията са ми по-скоро положителни.
Имитиращите продукти за закуска не ги броя.

# 183
Здравейте, тази година сме резервирали на станцията на Медицинска академия в Китен. Някой има ли отзиви за там. Имало и стол, като заявката се прави от предишния ден.

# 184
  • Буркина Фасо
близко е до южния плаж - буквално над него.
само веднъж съм минавал през нея. не ми изглеждаше да е добре поддържана.
сега може да е по-добре и предполагам, че е оправена.

# 185
  • София
За Куин Нели - основните за вечеря бяха пилешки хапки, панирана риба, свинско филе с някакъв сос и май ориз с нещо, не запомних. Много са им хубави хапките, само тях мога да ям, а супите са номер едно.
Колкото хора, толкова и мнения, казвам това, защото днес чух една дама на басейна да се оплаква що имало само пица за следобедна закуска. А то има и сладки. Аз чак днес опитах тази пица и е супер, и то защото детето беше взело, аз ходя тук перманентно преяла.
Моите препоръки към хотела:
- По-активна анимация. Нас ни предупредиха да не очакваме кой знае какво, все пак няма цял екип за тази работа, но момичетата може да организират групови игри за децата, примерно народна топка или криеница, място има много. Това е огромен плюс на хотела. И деца има много, заиграват се, но може да е още по-весело. Барманът на бара е много готин.
- Повече маси и пространство да предвидят за отвън пред ресторанта. Всеки предпочита да се храни навън лятото, място има и има как да се организира.
- Повече шезлонги на басейна.
И навън се храним, и на шезлонги лежим, но някак с планиране.  Simple Smile
Стаи, обслужване, храна, напитки, хигиена, условия, настроение, всичко е топ.

# 186
Здравейте, ние сме си запазили в хотел ЕОС, със закуска и вечеря, в средата на август, почти всяка година сме в Китен, с две деца сме, харесва ни това, че има къде да се разходим и децата да поиграят. Друга година търсихме по-скоро семейни хотели, за да има двор където децата да тичат и играят. Тази година за първи път резервирахме с изхранване, с цел да ни е по-лесно с тези две деца, знаете как е. Иначе сме отсядали в хотел Кипарис ( малко хотелче, приятно и чисто), семеен хотел Соня (изключително мили стопани, всичко беше много чисто и уютно), семеен хотел Къщата с цветята (чисто и приветливо, забележката ми беше, че двора не беше много спретнат, жената си гледаше там домати и краставици), семеен хотел Панайотови (също много мили хора, много приятни стаи, чисти и подредени), вилно селище Жасмин (за деца е идеално, стаите бяха чисти, забележката ми беше минимална от към телевизорите и в банята) . Стана много дълго, но пожелавам на всички, които са избрали Китен да останат доволни, градчето е приятно и си заслужава да му се даде шанс Wink

# 187
  • В.Търново
Скоро питаха за хотел Жасмин.

# 188
Моя приятелка сеце върнала преди 2 дни от Китен, хотел Куин Нели парк(били са канени на рожден ден). И без са и обяснявам нищо от моите резервации и анулиране, ми каза-там е пълна трагедия! Думите и се припокриха с тези на дамата, които писа още в края на юни. Мазилка още из стаите непочистена, около вратите пяната за уплътнение стои, персонала украински и изобщо няма кво да се яде-само постни манджурляци и като свърши се обявява, че няма. Те са се хранили навън.
Така че, суперлативите по нагоре са или от някой "трол" или на потребителката качеството на живот е доста зле, щом и харесва подобна помия

# 189
Грубо!!!

Разни хора, разни идеали.

Много пъти съм казвал, че за хора, които сефте отиват на ОИ, всичко им се струва перфектно.

# 190
Моя приятелка сеце върнала преди 2 дни от Китен, хотел Куин Нели парк(били са канени на рожден ден). И без са и обяснявам нищо от моите резервации и анулиране, ми каза-там е пълна трагедия! Думите и се припокриха с тези на дамата, които писа още в края на юни. Мазилка още из стаите непочистена, около вратите пяната за уплътнение стои, персонала украински и изобщо няма кво да се яде-само постни манджурляци и като свърши се обявява, че няма. Те са се хранили навън.
Така че, суперлативите по нагоре са или от някой "трол" или на потребителката качеството на живот е доста зле, щом и харесва подобна помия
На мене ми изглежда много добре направен, гледано отвън. Вечер също е много красив. По някои детайли в двора си личи, че има още довършителни работи, но не мисля, че това е трагедия.
За храната не мога да коментирам. Аз лично не обичам на море да съм на ол инклузив.
Обаче "интонационната среда" е уникална.
Явно кръчмарите имат по-силно лоби от хотелиерите.

# 191
Моя колежка,която не е с никак лош стандарт,в момента е със семейството си в хотела. Много са доволни. За стаите не съм я питала,но за храната каза,че била много вкусна. Няма забележки и от към чистота.
Та нека не правим кардинални изводи...

# 192
Искам да попитам за заведение с прилична храна за хапване по обяд, в случай, че стола на базата на Медицинска академия не ни хареса. С шест деца сме и това ни е важно.

# 193
Искам да попитам за заведение с прилична храна за хапване по обяд, в случай, че стола на базата на Медицинска академия не ни хареса. С шест деца сме и това ни е важно.
ресторанта на хотел Бодуров на плажа, имат и обедно меньо и е много вкусно!!!

# 194
Разбира се, че.всеки има различни възприятия, критерии и виждания за хубаво и лошо. Също и вкусовете и приоритетите ни са различни. Но съгласете се, че един хотел 4 звезди да приема гостите си без изградени съоръжения, с огромни дупки със стърчащи кабели в градината, жаборнясала басейни с пияни майстори играещи кючек около басейна, липса на елементарна хигиена в стаите, несвалени лепенки от дограма и адски мръсни прозорци и врати....да не изреждам още, че има много. Съжалявам, но за мен това е недопустимо за който и да е хотел и ако някой е склонен да прави компромиси с всичко това, си е негов проблем. Но тези неща трябва да се казват, за да са информирани хората за какво си дават парите.

Общи условия

Активация на акаунт