На море в Китен - 2022/2023 г.

• 68 163
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
Тези шалтета задължителни ли са? Или по желание?

# 601
Уж по желание, ама къде да се занимава човек да ги маха. Повечето шезлонги са си с шалтета вързани.

# 602
Благодаря.  На мен са ми неприятни, ама и да го махна, къде ще го оставя?!

# 603
Уж по желание, ама къде да се занимава човек да ги маха. Повечето шезлонги са си с шалтета вързани.
Еми те са поставени, за да е по-удобно на шезлонгите, а не да се ръби човек като лежи на тях. Няма нужда някой да ги маха. Или се ползват както са си или просто като на някой му е скъпо и/или не ги харесва да си плажува направо на пясъка.

# 604
На мен са ми гнусни и нечистоплътни.

# 605
Избърсвам ги с мокри кърпички и си поставям хавлията, не лежа директно на шалтетата. Самите шезлонги също не се обработват всеки ден с дезинфектанти и също може да Ви се струват нехигиенични, но предполагам, че и тях не ползвате без хавлия.

# 606
Да, малко са ръбести шезлонгите без шалтета, ама пък и колко се застоявам на тях (лично аз де), сядам колкото да хапнем евентуално, или да намажа домочадието. Все пак ги има това е добре Simple Smile

# 607
Избърсвам ги с мокри кърпички и си поставям хавлията, не лежа директно на шалтетата. Самите шезлонги също не се обработват всеки ден с дезинфектанти и също може да Ви се струват нехигиенични, но предполагам, че и тях не ползвате без хавлия.

Между шалте, и гладка пластмаса , има голяма разлика, за мен.
Шалтета всакакви са ми супер гнусни, шезлонг гол-не.

# 608
Често шалтета са мокри от тези преди теб,  и две хавлии да сложиш  -неприятно е. Затова и попитах всички шезлонги ли са с шалтета.  Цената им е отделена от цената на шезлонги, та би трябвало да са по желание.

# 609
  • Буркина Фасо
много сте капризни:mask:

# 610
Пак искам да попитам понеже не получих кой знае какви отговори или почти никакви, да не кажа никакви , за хотел Съни парадайз Китен в понеделник пътуваме и ми се щеше  малко информация за хотела,всякаква би ми била от полза. Благодаря ви, ако някой  се включи да сподели.

# 611
  • София
В букинг има почти 300 отзива, едва ли може да ви изненада неприятно. Приятна почивка.

# 612
Пак искам да попитам понеже не получих кой знае какви отговори или почти никакви, да не кажа никакви , за хотел Съни парадайз Китен в понеделник пътуваме и ми се щеше  малко информация за хотела,всякаква би ми била от полза. Благодаря ви, ако някой  се включи да сподели.
Този хотел не беше ли близо до Южния плаж, имаше един който бяхме посещавали една година, с едно хубаво басейнче, ама не се сещам името му, помня че си изкарахме много добре, това беше преди 5-6 години може би, пресни отзиви някой друг ако знае. За мен беше много хубав като локация, и басейна много приятен беше, храната беше вкусна. Доволна бях.

# 613
  • София
Здравейте,

Има ли някъде около плаж Атлиман или близо до него платен охраняем паркинг? Утре ще пътуваме натам и търсим място евентуално да оставим колата.
Благодаря предварително за отговорите.

# 614
  • Буркина Фасо
места за паркиране има. пред всяка къща или хотел всичко е разчертано и съответно платено от собствениците.

Общи условия

Активация на акаунт