На море в Китен - 2022/2023 г.

• 68 163
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
  • Сф
Здравейте,

Има ли някъде около плаж Атлиман или близо до него платен охраняем паркинг? Утре ще пътуваме натам и търсим място евентуално да оставим колата.
Благодаря предварително за отговорите.
вижте това ( не ми се копира линка , затова така )
Също пред общината в Китен е платен , но на кой се плаща, къде , не ми е ясно. Също около автогарата погледнете , ако има платен.
За тоя първия съм сигурна,че го има, защото минах миналата година покрай него. Мисля си седи човек постоянно.Питайте и някой местен, ако не може да се ориентирате.

# 616
Да, точно този от екранната снимка е непосредствено до плажа.

# 617
Пред хотел ЕОС също има платен паркинг, миналата година го ползвахме. Но този, който са ви изпратили скрийншот е по-близо до плажа.

# 618
Здравейте, виждам на уеб камерата от Южния плаж много вятър в момента, флага зелен ли е, иначе?

# 619
  • Буркина Фасо
в тази част, която се вижда може да е зелен. по-надолу към реката е възможно и жълт да е заради вълните.
ако знаеш какво не трябва да се прави при жълт флаг може да се ориентираш сама Laughing

# 620
Аз го научих по трудния начин...
Нарамили сме една огромна златна патка тип лебед ли, мисирка ли..нещо с дълга шия, и с бодра крачка влизаме със синко във водата.
После свирка свири, ръце ръкомахат..аз пак не вдянах, та отидох до младежът да го питам що тъй ожесточено ръкомаха Joy

От тогаз аз знам за жълтия парцал...

# 621
  • Буркина Фасо
къде те ухапа медузата ? Smiley
мъжка/женска ли беше ?

# 622
Умряла беше, пипахме я, нищо не ни опари по дланите, после синко падна в жертва от целувката на умрелия медуз. Може и да се е правила на умряла, да й се и не види...
Я съм дебелокож екземпляр с нежна душа...не ме парят мен...
В Несебър бяхме, ма то като Китен ми се видя...все същото Joy
Тук съм съгласна напълно с бай ви Ганя:

# 623
  • Буркина Фасо
в Китен твоят Радис беше пуст. лоша реклама му направи.Smiley

# 624
Вече 3-ти ден сме в "Атлиман бийч". Като цяло съм доволен от хотела, най-вече храната и отзивчивия персонал. Единствения голям проблем е наличието на няколко лагера с тийнейджъри из хотела. Които до 2-3 часа през нощта викат, скачат, крякат и т.н. Другите почиващи също негодуват от тях, но на рецепцията са безсилни, понеже а предимно украинци, особено нощем. Хотелът е близо до плажа, там е гъчканица, което е нормално, В целия град е така всъщност. Сега е пика на сезона. Цените като цяло не ми се виждат по-високи от Троян. Много силен трафик от Бургас до Китен, което е изнервящо. А на следващия ден, след нашето пристигане е имало челна катастрофа със загинал тийнейджър между Приморско и Китен. Това е от мен за сега. Рапорт даден. Ако някой иска да пита нещо, нека заповяда.

# 625
  • София
Ужас, какво означава безсилни, има си закони в тази държава. Като са безсилни ще звънна на 112 да напишат някой акт и бързо ще се реши проблема. След 22 часа шум в жилищни площи не се вдига, това е.

# 626
Ужас, какво означава безсилни, има си закони в тази държава. Като са безсилни ще звънна на 112 да напишат някой акт и бързо ще се реши проблема. След 22 часа шум в жилищни площи не се вдига, това е.

Точно това си говорихме с едни дами преди закуска днес - за 112, ама не ми се занимаваше да си развалям почивката с полиции, жалби, показания и т.н. Ако и тази нощ е така, утре директно на управителката. Която е една наперена кака, с мигли, причиески и т.н. То вчера и ебз друго имаше патрулка по някаква друга причина в хотела, може би кражба доколкото чух.

# 627
  • Буркина Фасо
може би не си бил в Китен до сега. Smiley
толкова празни хотели и къщи за гости, толкова неработещи кръчми не съм виждал до сега.
вчера се върнах. и на отиване и на връщане пътуването беше спокойно. липсва народа. една идея по-натоварено е до към Созопол.
3.50 лв. за 200 мл айрян (1л излиза 17.50лв), 3.90 за кола, 40 ст. за филийка хляб, 4 лв. за 100 гр цаца (не навсякъде) не са приемливи за мен. болшинството салати са над 10 лв., гарнитурата към някакво ястие е мираж - няколко косъма морков и малка шумка маруля. да, сравнително приемливи са цените на храната, но грамажа е по-малко спрямо предишни години.

# 628
може би не си бил в Китен до сега. Smiley
толкова празни хотели и къщи за гости, толкова неработещи кръчми не съм виждал до сега.
вчера се върнах. и на отиване и на връщане пътуването беше спокойно. липсва народа. една идея по-натоварено е до към Созопол.
3.50 лв. за 200 мл айрян (1л излиза 17.50лв), 3.90 за кола, 40 ст. за филийка хляб, 4 лв. за 100 гр цаца (не навсякъде) не са приемливи за мен. болшинството салати са над 10 лв., гарнитурата към някакво ястие е мираж - няколко косъма морков и малка шумка маруля. да, сравнително приемливи са цените на храната, но грамажа е по-малко спрямо предишни години.

Да, за последно бях в Китен преди десетина години. Но навалицата ме впечатли сериозно сега. По кръчмите не съм сядал все още заради ол-инклузива в хотела, но по магазините и по търговската улица останах с такива впечатления от цените. Относно трафика - явно, че в делничен ден е по-малко натоварено, Ние дойдохме в неделя и ще се прибираме в събота и за това сигурно сме хванали навалицата от Бургас надолу.

# 629
Няма такава зависимост за неделя и делник. Еднакво е според мен.

Фраш по плажа. Затворени хотелчета и заведения и аз видях в Несебър. Но по плажовете там и на Слънчака си беше гъч.

Общи условия

Активация на акаунт