На море в Китен - 2022/2023 г.

• 68 163
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
  • Далечният изток
Има зависимост разбира се. В четвъртък пътувахме надолу, не беше толкова натоварен пътят, колкото в неделя по обяд като се прибирахме.

Бонго, кви са тия айрани и коли, излагаш се.

# 631
  • Буркина Фасо
Има зависимост разбира се. В четвъртък пътувахме надолу, не беше толкова натоварен пътят, колкото в неделя по обяд като се прибирахме.

Бонго, кви са тия айрани и коли, излагаш се.
това кога е било при мен ???
цените са такива, каквито ги виждах на няколко места които посетих. неудобно ми беше да снимам.
ако не вярваш - бегай в Китен. ще ти кажа местоположението им. Smiley

# 632
  • Далечният изток
Вярвам бе. Кажи цените на бирата, остай тез айрани Grinning

# 633
  • Буркина Фасо
Вярвам бе. Кажи цените на бирата, остай тез айрани Grinning
бирьочката беше на нормални цени - до към 5 лв. българската.
и алкохола беше сравнително евтин. 50 мл. беше по-евтин от колата около 3.20 - 3.80.
обслужващия персонал в заведенията беше трагедия. на едно място ни сервираха 5 яденета та 3-ма човека и при поръчани 3. веднага си поисках сметката, защото имаше опасност да продължат да ми носят още. Smiley
безалкохолните бяха охладени само за първата глътка.  "ще ме цакат с топла бира ...."
кас.бележки всички ми даваха. rotfImbo

# 634
  • Далечният изток
Само за сравнение, понеже не съм по темата тази година, но бирата в Ахтопол е 3,00 лв. малка и 3,80 за 500 мл. Твоята ракия 2,80 за 50 мл. На плажа голямата бира действително беше 5,00 лв.
Касови бележки и на мен ми дават винаги, ама няма как, на челото ми пише Данъчен... Grinning

# 635
Бонго, в квартирата дават ли ти касов бон?

# 636
  • Буркина Фасо
не съм на квартира Smiley

# 637
в тази част, която се вижда може да е зелен. по-надолу към реката е възможно и жълт да е заради вълните.
ако знаеш какво не трябва да се прави при жълт флаг може да се ориентираш сама Laughing

За съжаление не всички спазват правилата:rage:

# 638
Спасителите вадят тези, които се опитат да влязат с големи надувки като дюшеци, лебеди, крокодили...при жълт флаг. По мои наблюдения се следи да се спазва правилото.

# 639
Бягайте в БНТ-то за студена и на приемливи цени бира. За жялста го открихме последния ден, но ми стана фаворит. Ако добре си спомням малка бира 2 лв, голяма 3. На другите места, където пихме, бяха от 4 нагоре. Имаше прясно готвено обед и вечер и смея да кажа, че беше най-вкусното място, личеше си, че е приготвено прясно.

# 640
Бягайте в БНТ-то за студена и на приемливи цени бира. За жялста го открихме последния ден, но ми стана фаворит. Ако добре си спомням малка бира 2 лв, голяма 3. На другите места, където пихме, бяха от 4 нагоре. Имаше прясно готвено обед и вечер и смея да кажа, че беше най-вкусното място, личеше си, че е приготвено прясно.

Малко ни е далеко от "Атлиман бийч", но благодаря за инфото, не знаех, че пускат и външни хора

# 641
Пускат. То е като стол от едно време.
Ние там се хранихме преди няколко години. На следваща пък не работеше.
Храната ни хареса на нас.

# 642
За влакчето има много изписано ама аз пак да питам, като тръгне от Китен после къде спира?

# 643
  • Сф
За влакчето има много изписано ама аз пак да питам, като тръгне от Китен после къде спира?
минава по старият път Китен -Приморско т.е. покрай ММЦ плажа. И в Приморско до лунапарка е крайната спирка. Сега, ако искате някъде конкретно да ви спре , сигурно ще трябва да махнете или кажете. Не спира принципно , кара си Приморско/Китен.

# 644
Да, ясно, благодаря, исках да знам дали е от точка А до точка Б, или си спира някъде по пътя. Разбрах, че го ремонтират пътя до там, дано докато дойдем и да са го направили и да се насладим на разходката с любимото влакче, което всяка година "дебнем" и все не успяваме да "хванем" 😁😁

Общи условия

Активация на акаунт