На море в Китен - 2022/2023 г.

• 67 953
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
Как да си отменя резервацията в Куин Нели, след тези коментари абсурт да почивам с две малко деца там. Резервацията беше директно в хотела и дори изпратихме капаро. Има ли вероятност да ни върнат парите, защото не е малка сумата и какво трябва да им кажа, ще ви бъда изключително благодарна.

# 91
Как да си отменя резервацията в Куин Нели, след тези коментари абсурт да почивам с две малко деца там. Резервацията беше директно в хотела и дори изпратихме капаро. Има ли вероятност да ни върнат парите, защото не е малка сумата и какво трябва да им кажа, ще ви бъда изключително благодарна.
Аз също резервирах директно към хотела. Пратиха ми имейл с прикачен файл за преведеното капаро. Обадих сецда отменя резервацията. Казаха ми да им напиша имейл, в който да пиша, че отменям резервацията към точно тоя хотел(защото иматби друг в Приморско), датите и да мапиша банкова сметка, по която да ми върнат капарото. Вчера го направих и ми върнаха отговор с прикачен файл за кредитно известие(документ за връщане на сумата) че ще ми възстановят цялото капаро. Предполагам, че ще е в понеделник, защото уикенда няма как да стане. Направете така и няма да имате проблем

# 92
Аз също резервирах директно към хотела. Пратиха ми имейл с прикачен файл за преведеното капаро. Обадих сецда отменя резервацията. Казаха ми да им напиша имейл, в който да пиша, че отменям резервацията към точно тоя хотел(защото иматби друг в Приморско), датите и да мапиша банкова сметка, по която да ми върнат капарото. Вчера го направих и ми върнаха отговор с прикачен файл за кредитно известие(документ за връщане на сумата) че ще ми възстановят цялото капаро. Предполагам, че ще е в понеделник, защото уикенда няма как да стане. Направете така и няма да имате проблем

Дано, още утре сще се обадим да отмени резервацията, дано ги върнат..... Защото след тези коментари и снимки и видеа....... Рейтинга падна

# 93
Къде са тези видеа

# 94
Така като чета коментарите, за този хотел направо управата си е вкарала по-скоро много сериозен авто гол с това бързане да отворят. Не мога да кажа, че опита ми в туризма е много голям, макар че съм бил и от двете страни на барикадата(рецепцията), но подобен тип управление е просто нелепо. Като не ти е завършен хотела по-добре отвори като трябва чак Август, или въобще не отваряй този сезон. Или да речем пусни малки групи от клиенти на различни възрасти и си напиши коректно, какво е положението, от колкото да се правят подобни изпълнения. Бил съм в различни категории хотели 1,2, 3 звезди обаче такова нещо чак не съм срещал. Вижте какво стана само с отзивите на 1 човек, а какво ли ще бъде ако хората започнат да пишат в Booking, Tripadvisor и социалните мрежи. Не знам, кога някои "мениджъри" ще осъзнаят че живеем в информационна епоха и всички са "репортери" и за информацията почти няма бариери.

Аз лично ако съм собственик и от сезон 1 за хотела ми има подобни отзиви въобще не бих се занимавал с този бизнес повече.

Що се касае до Панорама, не съм бил там впечатленията ми са само външни така се каже. Не съм отсядал в хотела, но поне като излъчване не е лошо място, но знае ли човек. По-добре хора нощували там да пишат.

Разположен е на сравнително комуникативно място, ако разбира се говорим за един и същи обект -
https://www.google.com/maps/place/%D0%A5%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB … 85,27.7780905,17z

Съвсем на близо е Южният Плаж, който както вече писаха е доста просторен. Миналата година бях
месец Юли там и беше сравнително спокойно и не толкова пренаселено, като цяло не беше и замърсен, но може би моите разбирания за замърсеност да са други. Точно срещу входа от другата страна на улицата има малък парк с безплатен Wi-Fi. На близо е станцията на БНТ, на долу в края на улицата е една голяма база, която се ползва от детски групи предимно та от там може евентуално да има по-сериозен шум. На горе по улицата има други хотели, магазини, закусвалня, на близо в една от пресечките на близо имаше и аптека ако не се лъжа. Та толкова от мен.

# 95
  • Сф
Много е добре Панорама. Даже си има скоби с ключ ( не знам как се казва ) и номер и е твойто место да си паркираш, не да се чудиш като се върнеш ще има ли място. Не помня дали се плащаше допълнително, по скоро не , но с мисъл е направено. За Китен си е направо чудо!

# 96
  • София
Не е лош Панорама, май има басейн, но 340 лв пълен пансион на вечер, не ОИ, в апартамент за четирима ни, излиза с около 130 лв  по-скъпо от Куин Нели. Аз съм оптимист за там, до юли все трябва да засадят райграса и да изчистят басейните. 😂

# 97
  • Сф
Не е лош Панорама, май има басейн, но 340 лв пълен пансион на вечер, не ОИ, в апартамент за четирима ни, излиза с около 130 лв  по-скъпо от Куин Нели. Аз съм оптимист за там, до юли все трябва да засадят райграса и да изчистят басейните. 😂
Не вярвам в Куин Нели да има разлика в храненето, може ама към по- зле. То и Ариана се води ОИ ,но е смешка сравнено с типичните инклузиви по други места. Просто Китен и ОИ е нещо като бяла лястовица, има я ама никой не я виждал Simple Smile
В Панорама имаше Мин. Година доста избор на храна + бира и вино, сок на автомат . Хубава храна. Хората си носеха и ракийка и си я вадеха , тия , пиещите. Така че не се подлъгвайте ,че някой си е кръстил бъркочите ОИ. Може и най- вероятно няма нищо общо с класен ОИ.
Не помня Невата как си бяха кръстили изхранването, но помня снимките на Русалка ...отврат ! Но и за там си има желаещи! В крайна сметка всеки да си вземе решение, за това са отзивите.

# 98
mamamishi пиши ,ако сте още в Куин Нели ,нещо по-различно да се е случило Laughing

# 99
  • софия
Къде мога да отида с 2 кг. чихуа -хуа? В ПАНОРАМА не става!!

# 100
  • Сф
Къде мога да отида с 2 кг. чихуа -хуа? В ПАНОРАМА не става!!
В Ариана съм виждала кученце Simple Smile

# 101
Ами напълниха басейните, но не ги изчистиха както трябва и пак ще зеленясат.Шезлонги има 10бр на басейна, чадъри няма, явно и те после 😄
Един дядо постоянно сипва вътре нещо бяло от торби. За обяд имаше скумрия, което е постижение. Не мисля че храната ще стане по-добре, цените се вдигат постоянно. Няма игрища и никой не ги строи, майсторите гледам са си постоянно позиционирани на бара и пият бира. Не знам пък да не са те и аниматори, защото пеят и играят кючеци 😂

# 102
  • София
Тук има снимки и видеа от Куин Нели.
https://m.facebook.com/groups/iKiten.net/permalink/1068578037349205/

# 103
Два лева на ден беше паркомястото за кола в Панорамата мин. лято.Тази ще видим каква е цената Wink

# 104
  • Sofia
Паркингът на Панорама тази година е 4 лв/ден. Проверявах за места и им се обадих, но 240 лв на вечер (за двама) за Китен ми дойде в повече.

Последна редакция: пн, 13 юни 2022, 19:55 от Crystal_Noir

Общи условия

Активация на акаунт