На море в Китен - 2022/2023 г.

• 69 002
  • 722
  •   2
Отговори
# 165
Здравейте,въпроса ми е дали някой ползва детска кухня в Китен? Варианта до колкото намерих е тази,която доставя от Бургас. Доволни ли сте ? И колко време предварително се обадихте?

# 166
  • София
Здравейте, програмата на лятното кино за юли дали е обявена?  Някой минавал ли е от там?

# 167
Здравейте, програмата на лятното кино за юли дали е обявена?  Някой минавал ли е от там?

# 168
Чудя се между Центрсл, Феникс и Кати. Искам да е подходящо за малки деца и храната да я бива благодаря 🎊

# 169
Здравейте! Дъщеря ми отива на летен лагер в хотел Грийн парк в Китен. Ясно е,че базата и условията са като за лагер,но все пак ме интересува дали е много зле положението. Плажа на какво разстояние е горе-долу? А дълбок ли е? Комари има ли в района?
Извинете за множеството въпроси,но не ни дават кой знае каква информация от училището,а и самите учители не са много наясно.

# 170
Анелия, моята щерка ходи там.
Жена ми и зададе същите въпроси, а тя казваше само супер е всичко. Не я вълнуваше нито условия, нито храна, беше и първи лагер без брат ѝ и само този факт я вълнуваше.

Та реално не ти отговарям конкретно, но детето каза, че иска пак и че все е имало, какво да яде.

Близкия плаж е Атлиман и е плитък, но пренаселен.

# 171
Здравейте! Дъщеря ми отива на летен лагер в хотел Грийн парк в Китен. Ясно е,че базата и условията са като за лагер,но все пак ме интересува дали е много зле положението. Плажа на какво разстояние е горе-долу? А дълбок ли е? Комари има ли в района?
Извинете за множеството въпроси,но не ни дават кой знае каква информация от училището,а и самите учители не са много наясно.
На около 500 метра разстояние, т.е. 7-8 мин пеш.
Пресича се крайбрежния път Приморско - Китен (не големия път от Бургас към Царево и надолу).
Хотелът като замисъл е хубав, на спокойно място в гората, но не знам как се поддържа.
Заливът е едно от най-спокойните места по нашето море, практически без вълни и равно дъно.

# 172
Баштатко и АйВа, благодаря! Успокоихте ме! Аз знам,че на лагер децата се забавляват независимо къде са,но все пак да си проуча нещата Simple Smile

# 173
  • София
Включвам се с първи впечатления от Куин Нели. Всичко е прекрасно, може като свърши почивката да пиша повече, но специално искам да похваля хотела за вечерята, имаше българска вечер. Изключително разнообразна и много вкусна. Това на рекламните снимки е нищо. Цял щанд с плодове- диня, пъпеш, кайсии, нектарини и още, салати - краставици, домати, сирене с подправки, маслини, нещо като шопско-овчарска, картофена, зелена, зеле и моркови, млечна с цвекло, червени и зелени чушки шмеркезе, снежанка, топчета със сирене и подправки, плато с колбаси, плато с други мезета и глезотии, два вида зехтин с подправки, сосове, пресни шипки, баница-разкош, топла-топла, таратор, супа топчета - най-божествената, която съм опитвала, със сметана. Основни - в два гювеча свинска кавърма и боб яхния, кебапчета, пиле със зеле, пюре, миди. Торта с трикольора, още тортички и тарталетки, крем карамел и сладолед. Различни видове питки и франзели. Твърд алкохол не се сервирал в ресторанта, доколкото разбрах, но в случая имаше разлята ракия. От мен браво, кухнята и като цяло хотелът заслужава да е похвален, просторно, ново... само малко режимът отива на кино. Grinning
И беше хубаво да има от толямата торта нарязани малки парчета, защото хората, повече децата, режат много големи и отива нахалост.
Игрищата още нямат настилки, но и така се ползват от децата. Струва ми се, че останалите неща са завършени.

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 00:48 от Maidenly

# 174
Аз пък смятам че много добре направих, че си отмених резервацията за Куин Нели.... Колкото и да го хвалите сега, със старта се о*раха!

# 175
Аз пък смятам че много добре направих, че си отмених резервацията за Куин Нели.... Колкото и да го хвалите сега, със старта се о*раха!

В темата във фейсбук отзивите са лоши  или поне аз все на такива попадам.

# 176
Здравейте. Някакви отзиви от заведения, ресторанти или механи за нормална вечеря?

# 177
Разходете се и си харесайте. Менюто на повечето е изнесено пред заведенията. Чудесни пици правеха преди в Морското дъно, но последният път се бяха отказали. На пещ бяха. За тази година не знам как ще бъде.

# 178
  • В.Търново
Това не означава, че сега са се представили повече от превъзходно. Аз бих резервирала по-нататък за там, стига да приемат домашни любимци. За сега политиката им е да не приемат.  Simple Smile  Нека повечето да напишат отзиви и ще видим. Във Визит също може да следим отзивите.

# 179
Скоро четох във фейса в групата На море в Китен ,че се търси цялостен персонал за Куин Нели Китен.   

Общи условия

Активация на акаунт