На море в Китен - 2022/2023 г.

• 69 077
  • 722
  •   1
Отговори
# 195
Разбира се, че.всеки има различни възприятия, критерии и виждания за хубаво и лошо. Също и вкусовете и приоритетите ни са различни. Но съгласете се, че един хотел 4 звезди да приема гостите си без изградени съоръжения, с огромни дупки със стърчащи кабели в градината, жаборнясала басейни с пияни майстори играещи кючек около басейна, липса на елементарна хигиена в стаите, несвалени лепенки от дограма и адски мръсни прозорци и врати....да не изреждам още, че има много. Съжалявам, но за мен това е недопустимо за който и да е хотел и ако някой е склонен да прави компромиси с всичко това, си е негов проблем. Но тези неща трябва да се казват, за да са информирани хората за какво си дават парите.

Едно е да казвате нещата с истинските им имена,друго е да обсъждате и обиждате на стандарт на живот с обидни квалификации.
Избройте предимствата и недостатъци,които Вие сте видели и нека всеки да си прецени.

# 196
Никъде и по никакъв повод не обсъждам стандарт на живот, а камо ли обидни квалификации да правя. Писах многократно в тази тема още с пристигането си в хотела, като се постарах да съм максимално обективна. Изтъкнах минуси и плюсове, като се стараех да съм полезна на хората в темата с нещо, не просто да си пиша, щото нямам какво да правя. Многократно през годините съм чела във форума мнения за определени места и хотели и са ми били доста полезни при избор на почивки и не само. Та и моята единствена цел беше такава. Разбирам, че за някой може би няма да е удобно, това което писах, но за съжаление това са фактите. Ако бяха други, повярвайте щеше да ми е много по-приятно, все пак прецаках си част от почивката с този хотел, трябваше да си трая, че да я прецакат и други хора ли? Крайно време е хотелите в България да започнат да работят както е редно за гостите си, все пак ние им даваме едни пари и очакваме това, което са описали в офертите си да е вярно. Иначе сме царе на примирението и затварянето на очи, ама лъжем себе си и хората, а някой баровец си печели на наш гръб. И хайде стига словоизлияния, ако съм помогнала на дори един човек, аз съм доволна. Няма да пиша повече в темата, той този хотел му направихме ега ти рекламата тук. Желая приятна и изпълнена с усмивки почивка на всички, който където и да е решил да отиде!

# 197
  • София
Към горната дама, почивала през юни - много уважавам всяко мнение, но очевидно Вашето не е актуално. А моето най-вероятно няма пък да е актуално за догодина.
Към другия потребител, който в желателно си да очерни хотела, си позволява обиди и лични квалификации - с какво ви дразни толкова това място, че да пишете измислици-премислици? Подозирам съжаление за анулираната резервация, но винаги можете да си направите нова. Не мога да се изказвам за всички стаи, в нашата има нужда само от повече закачалки в банята. Няма пяна, няма засъхнала замазка и пр.
Но това с постните манджурляци и че се обявявало, че нещо е свършило - или си измисляте въпросната приятелка или тя нещо много ви е излъгала. И споделете какво са яли навън, което не са имали възможност да опитат в хотела? Да не би извънземни манджи някакви. Нито ми е първият ОИ, нито ни е нисък стандарта. Всяка година почти имаме И такава почивка - някой да ми готви, обгрижва и т.н., искам за седмица да не мисля за  нищо, свързано с хранене, забавления и логистика и този хотел е просто страхотен за тази цел. Догодина обмисляме да сменим Китен, но ако от Куин Нели задържат цените прилични, ще повторим в някой момент.

# 198
Темата трябваше да е "За и против Куин Нели Парк" явно 😆, дамата просто искаше да ни информира какво е видяла, всеки сам да си вади изводи. Стандарти на живот и тем подобни няма смисъл да ги обсъждаме, всеки има джоб и знае какво търси, темата е да се информираме къде и какво в Китен, да споделяме впечатления и т.н.
На мен за обедно меню лично много ми е харесвало Патая, има разнообразие и готвят вкусно.
А някой знае ли какви са цените на атракционите в лунапарка, мисля че миналата година бяха по 5лв повечето.

# 199
Темата трябваше да е "За и против Куин Нели Парк" явно 😆, дамата просто искаше да ни информира какво е видяла, всеки сам да си вади изводи. Стандарти на живот и тем подобни няма смисъл да ги обсъждаме, всеки има джоб и знае какво търси, темата е да се информираме къде и какво в Китен, да споделяме впечатления и т.н.
На мен за обедно меню лично много ми е харесвало Патая, има разнообразие и готвят вкусно.
А някой знае ли какви са цените на атракционите в лунапарка, мисля че миналата година бяха по 5лв повечето.
И сега са 5лв.просто може да са резнали от времето,но пак всичко е по 5лв.

# 200
И сега са 5лв.просто може да са резнали от времето,но пак всичко е по 5лв.
Да, все от някъде ще се избива това повишаване на цените Sunglasses
С нетърпение очаквам глътката въздух на Китен, дано до тогава не ни наложат пак някакви ограничения, че като чувам за повишаването на бройките с Ковид, и лошо ми става.

# 201
Искам да попитам за заведение с прилична храна за хапване по обяд, в случай, че стола на базата на Медицинска академия не ни хареса. С шест деца сме и това ни е важно.
ресторанта на хотел Бодуров на плажа, имат и обедно меньо и е много вкусно!!!
Потвърждавам. Това лято ресторантът ще ползва и помещението на съседа-близнак "Теос".
А ако искате бюджетен вариант съвсем близо до вашата станция, може да пробвате стола на почивната станция на радиото и телевизията. Готвят ограничен брой ястия, различни всеки ден, но обикновено са много вкусни.
Столът е просторно помещение в градинката в двора на станцията. Посудата е като... на стол (да няма неприятно изненадани хора, свикнали с висок стандарт на живот Yum)
Но пък кухнята също е просторна и няма нищо общо с тези на летните обекти с интимна близост между тоалетните и зоната за готвене.

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 10:54 от bashtatko

# 202
  • София
Атракционите са по 7 лв тази година. На фона на всички цени, които се вдигат в последно време, ми се струват нормални.
Всъщност не сме.опитали всички атракциони все още. Може и да има някой по 5 лв. Бяхме на топките в басейна и на блъскащи колички. Патета също лови детето. Тези изброените са по 7 лв.
В лунапарка , близък до плаж  Атлиман не сме били. За цените там не мога да пиша. Дъщеря ми не го харесва него и не ходим.

# 203
  • В.Търново
Миналата година в Приморско бяха по 6лв.

# 204
А на южния плаж има ли заведение с хубаво обедно меню? На Атлиман ходим при Веси и съм изключително доволна, но от толкова години ходим в Китен, а не сме ходили на южния плаж. Та тази година мъжО рече и отсече - ще ходим на другия плаж!! И ако има някой в момента там да сподели актуална информация - претъпкан ли е много (южния плаж имам предвид)

# 205
  • София
Южният плаж е по-широк, дълъг и просторен, съответно по-спокоен. Но по мои наблюдения през август това усещане се губи, и той си става претъпкан. Има и заведения, но не мога да дам препоръки.

# 206
Бащатко, благодаря ти много. За стола на БНТ и БНР и аз съм чувала, че готвят евтино и вкусно, но доста рано свършвали готвените ястия и оставала скара. Причината е , че бил отворен за всички, а не само за почиващите в станцията на БНТ и БНР. И ние търсим бюджетен вариант за изхранване, защото сме петима възрастни и шест деца. За стола на Медицинска академия ни казаха, че бил на символични цени, но търся отзиви за качеството, ако някой го е ползвал, както и базата като цяло.
А някой знае ли какво става с бившия хотел "Кремиковци", там сме вечеряли доста бюджетно преди много години.

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 14:52 от Nataka

# 207
Имаше оферти за Кремиковци когато правих нашата резервация, но не обърнах внимание за подробности. Миналата година наши познати отседнаха там и бяха доволни, но едната камериерка им казала, че за тази година не знаела дали ще я извикат понеже сменяли собственика.

# 208
Бащатко, благодаря ти много. За стола на БНТ и БНР и аз съм чувала, че готвят евтино и вкусно, но доста рано свършвали готвените ястия и оставала скара. Причината е , че бил отворен за всички, а не само за почиващите в станцията на БНТ и БНР. И ние търсим бюджетен вариант за изхранване, защото сме петима възрастни и шест
Скрит текст:
деца. За стола на Медицинска академия ни казаха, че бил на символични цени, но търся отзиви за качеството, ако някой го е ползвал, както и базата като цяло.
А някой знае ли какво става с бившия хотел "Кремиковци", там сме вечеряли доста бюджетно преди много години.
[/spoiler]
Да, понякога свършват. Кой бяга от хубавото!
Тази година не успях да отида за обяд, но мой приятел го посети и беше доволен.
За сметка на това за вечерята все още имаше супа. Но това беше преди десетина дни, т.е. преди началото на сезона, а и беше по-слабо посетен от друга година.

# 209
  • Буркина Фасо
А на южния плаж има ли заведение с хубаво обедно меню? На Атлиман ходим при Веси и съм изключително доволна, но от толкова години ходим в Китен, а не сме ходили на южния плаж. Та тази година мъжО рече и отсече - ще ходим на другия плаж!! И ако има някой в момента там да сподели актуална информация - претъпкан ли е много (южния плаж имам предвид)
почти съм сигурен, че менютата в тези заведения не е променяно с годините.
важен , както съм казвал, е готвача. ако миналата година не сме били доволни от някое заведение, тази година
с нов готвач то може да е топ.
хубава храна има в Радисън (с/у) х-л Енерджи и малко по-навътре по ул.Бриз заведения с/у  читалището. те са най-близко (заедно със станцията на БНТ) до южния плаж.  не знам хотела на пристанището изхранва ли външни посетители или е само за гостите на хотела.

Общи условия

Активация на акаунт