На море в Китен - 2022/2023 г.

• 69 152
  • 722
  •   1
Отговори
# 255
  • Сф
Поне във ФБ са писали "закуски, обяди и вечери", а не "ол инклузив".
Интересно ми е какво е качеството и количеството на предлаганите бира и вино.
Като на инклузив, даже една идея по- добро. И не правеха забележки като Ганя си вади ракия на масата от шишенце Горна баня или направо туря бутилката Simple Smile домашнярка. Тази година така ли е? Че все пак имат и бар на свободна консумация. Това с балконите е така и донякъде ок щото Ганя пак не може да седне и да говори по нощите, чува се. А има цял двор където може да се седне. Наистина, аз бях към пътя и не е шумно , но към басейна с тия деца ще е .. но пък ако си с малки е удобно да ги наглеждаш. И всичко е оградено, няма грижи.
Басейна не е вкопан. Но пак, върши някаква работа. На Китен южния плаж е така. Поне не катерите стълби Simple Smile Наклона за мен е по- приемлив. Ако може снимайте яденетата, миналата година бяха доста вкусни и изобилни.По скоро тип българска кухня, отколкото инклузив асортимент. Но на нас и това ни хареса тогава. Беше и прясно и вкусно. Нямаше преработки. Стаите също са с нови и удобни мебели ,кабелна с много програми . За първи път гледах тв на почивка. Аз мисля ,че вие просто сте имали други очаквания. Но Китен и инклузив е малко оксиморон. Ще чакам още мнения. Дано не са побългарили нещата към зле. То всъщност , само откъм храна може да се е влошило, другото просто не виждам какво.
П.п. Забравих най - хубавото. Паркомясто, твое, със скоба. Като в Манастирски ливади 🤣 Няма да се чудиш как да влизаш, излизаш и ще ли те огрее. Ние например, непрекъснато бръмчахме по околията и плажовете. Кеф ти Перла, кеф ти ММЦ. До Созопол и Градина даже отскочихме и така...

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 01:00 от PureLove

# 256
На мене като цяло инклузив и море не ми се връзват, но хората имат различни потребности.
На море предпочитам да се движа повече, да огранича малко храната, а като ме чакат наредени трапези, какъвто съм податлив на изкушения, постоянно ще съм с пълен стомах и ще пухтя като парен локомотив Simple Smile

# 257
И нашата почивка в ,,Панорама" приключи. Явно сме били по едно и също време с Elpida. Ние сме с дете на 7 и бяхме в студио - две свързани помещения, които имат общ балкон. В едното /по- голямото/-спалня и срещу нея единично легло /3 метра между двете легла/, а в другото ниска маса, диван разтегаем, гардероб три крилен, хладилник, тоалетка, две табуретки. Терасата с 3 столчета към басейна и морето- да шумничко е. Три хранения, не е ол инклузив /то е обявено коректно/ - няма многообразието на такъв тип изхранване. Има бар - вино и бира безплатни във времето на храненията. Бялото вино опитах само не мога да кажа какво беше, според мен не беше от най- посредствените със сигурност, но не е и някакъв висок клас. Има автомати за топли и студени безалкохолни напитки. Имаше много хора, които си носеха ракия и си разливаха по чашите. Изумих се, че като наближи часът за приключване на вечеря се нареждат на бара за n на брой чаши с бира/вино, за да имат по масите и да не си купуват след това. Закуските са обичайни и достатъчни- 2 вида хляб, сирене, кашкавал, колбас 2 вида, макарони, топъл сандвич, пърж.филии, мекици /редуват ги/, топчета с мляко, зеленчуци и малко плодове. Обядите и вечерите - един вид супа, 3 салати, понякога таратор, едно постно ястие и 2 месни /с пиле и св.месо/, картофи пържени. Десерти малко видове, за нас - не особено вкусни. Плодове- малко видове - диня, пъпеш /пак редуват, но винаги имаше 3 вида/, праскови, ябълка, сливи.Иначе ястията бяха добре приготвени. Храната е достатъчна да се нахраниш, не е лоша, не е чак тип столова храна,но нямайте високи очаквания. Аз от отзивите вероятно се бях настроила за друго- за малко видове, но висококачествена и много вкусна храна- е не е такава. Изненадах се,че няма сладолед - все пак хотел със семейна насоченост и много деца. Анимацията, която толкова рекламират - никаква я няма. Аниматорите - момче и момиче /допускам да са сменени/ не са и чували каво е това. Имаше положителни отзиви  за аниматор Ели с очила момиче, но такава по време на нашия престой нямаше.Бяхме 5 дни в трите имаше обявена конкретна игра, която детето чакаше, защото просто друго нямаше- е отпаднаха игрите по незнайни причини. Вечер е обявена дискотека в детския клуб. Първо клубът е подходящ само за деца до 3г, не че вътре не влизат по- големи, но няма за тях нищо подходящо. Дискотеката е караоке с песни тип ,,Зайченцето бяло..." и само мъниците се забавляват. Басейнът е мъничък изобщо не сме го ползвали, но това се вижда от снимките. Една вечер имаше кино вечер -,,Господин за един ден". Хигиената беше отлична в помещенията, персоналът беше млад и много вежлив. Хавлиите в стаите смениха само веднъж, а чаршафите нито веднъж. Плажът е достатъчно близо- да има баир. С паркинга организацията със скобите е чудесна. Заплаща се 4 лв на ден. Ако имате въпроси съм на разположение.

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 09:59 от domino56

# 258
Ясно, вече имаме едно на ум за Куин Нели и за Панорама, така както е тръгнало доста негативи ще натрупат големите хотели. Малките семейни хотели явно е по-добрият избор в малки градчета като Китен. Трябва да си спретнем една класация май май...... че да знаем за догодина Grinning

# 259
  • Буркина Фасо
Ясно, вече имаме едно на ум за Куин Нели и за Панорама, така както е тръгнало доста негативи ще натрупат големите хотели. Малките семейни хотели явно е по-добрият избор в малки градчета като Китен. Трябва да си спретнем една класация май май...... че да знаем за догодина Grinning
не прави сметка за догодина Smiley
война до нас, короната със нас, кризата пред нас ...

# 260
Почивали сме заедно с domino 56 и мнението ми са припокрива с нейното .стаите са малки,но приятно обзаведени .храната вкусна   ако нещо не ти харесва можеш да си избереш друго ,интернета е добър моите деца бяха доволни .чак толкова шумно не мисля че беше .персонала е от млади хора и много се стараят .аз съм доволна от съотношение цена /качество .бих повторила

# 261
не прави сметка за догодина Smiley
война до нас, короната със нас, кризата пред нас ...

Така е, за съжаление има много негативи около нас, които влияят на живота ни. Но не е лошо да си помечтаем за море, все пак зима иде, трябва да има нещо, което да ни топли тогава ✌️😎✌️

# 262
Вече 4 дни сме в Панорама,храната продължава да е посредствена ,за десертите  да не говоря.

Едва на 4 ден сменят чаршафи и хавлии.

Незнам кой как си почива ,на с тая стая с изглед към басейн и море и пищящи деца ,изобщо е ужас / другите стаи бяха резервирани вече/

Вечер стават страшни опашки за храната.Гледам хората си носят дом.ракии и си стоят до късно вечер по масите ,като консумират техните си ракии.

Била съм на по -добри места за 1100 лв за двама за 4 дни ,но тук определено не бих дошла повече.

Явно се подлъгах  по коментарите на други потребители.

Но и вкусови всякакви.

# 263
  • В.Търново
Вече 4 дни сме в Панорама,храната продължава да е посредствена ,за десертите  да не говоря.

Едва на 4 ден сменят чаршафи и хавлии.

Незнам кой как си почива ,на с тая стая с изглед към басейн и море и пищящи деца ,изобщо е ужас / другите стаи бяха резервирани вече/

Вечер стават страшни опашки за храната.Гледам хората си носят дом.ракии и си стоят до късно вечер по масите ,като консумират техните си ракии.

Била съм на по -добри места за 1100 лв за двама за 4 дни ,но тук определено не бих дошла повече.

Явно се подлъгах  по коментарите на други потребители.

Но и вкусови всякакви.
По принцип чаршафи се сменят след 3 дена. Дори в Белведере, който е уж 5*, но реално е 4 не са ги сменяли всеки ден. Хотел Панорама мисля, че си отговаря на цената и звездите.

# 264
Аз също продължавам да твърдя че цена качество е повече от добре в Панорама. Дъщеря ми отново ще почиват там тази година и ще направи сравнение от миналата. Между другото в Созопол само за спане края на август ми искат толкова колкото мога да платя в Панорама.

# 265
  • София
Ние с ранни записвания платихме 1250 лв за Куин Нели за 6 нощувки в апартамент ОИ, двама възрастни и две деца.
Това прави 210 на нощувка. За същата нощувка в апартамент Панорама искаха 370 лв, а даже не е ОИ, не можеш да изпиеш някой коктейл край басейна.

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 14:22 от Maidenly

# 266
Здравейте! Бих помолила за мнение за хотел,, Централ,, Китен и хотел,, Каменец,,. Някой отсядал ли е тази година там? Чета добри отзиви, но тук най-добре ще добия представа, именно от вас. Предварително благодаря и весела почивка на всички!

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 18:00 от Олчи

# 267
  • Русе
Здравейте, как са цените в Китен? Бира, цаца, дюнер, обедно меню?

# 268
Здравейте! Бих помолила за мнение за хотел,, Централ,, Китен и хотел,, Каменец,,. Някой отсядал ли е тази година там? Чета добри отзиви, но тук най-добре ще добия представа, именно от вас. Предварително благодаря и весела почивка на всички!

Познати, които се върнаха от Каменец преди седмица, не е мое мнение - тяхно е, пояснявам понеже всеки има различен вкус, та....те споделиха, че са си изкарали супер, били са там с ваучер от някакъв сайт, не разбрах кой, със закуска обяд и вечеря, храната е била "повече от вкусна", местоположението му съответно няма какво да се коментира, самата база е била изключително чиста, стаите са били чисти, басейна им е харесал особено много. Като цена нещо от сорта на - 4 нощувки 1100лв. Това споделиха, както и това че догодина живот и здраве пак там ще са.
Аз единствено като мнение мога да кажа, че съм им била в другия хотел, който е в Несебър, беше преди около 4години, с две думи - изключително беше!!

# 269
Много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт