На море в Китен - 2022/2023 г.

• 69 185
  • 722
  •   1
Отговори
# 270
Тъй като години наред почивахме в съседство на Каменец, точно басейнът им не е нещо впечатляващо. Но, че прекрачваш и си на дюните, за това две мнения не може да има. Въпрос на нагласа и очаквания е според мен.

А за цените за обедно меню, бира, цаца, дюнер, според мои близки, които се върнаха преди няколко дни от Китен, са само с една идея по-високи от колкото във вътрешността на страната. За двама, ако тук в заведение си плащал 30 лв., същото там ще ти бъде 34-5 лв. Но зависи и къде се сяда. На плажа няма да бъде толкова.

# 271
Здравейте, как са цените в Китен? Бира, цаца, дюнер, обедно меню?
Бяхме в любимия Китен , трета поредна година с кака на 20 и малка госпожица на 7, беше прекрасно.Цени нормални, морски. В нашия град е по-скъпо дори. Ходим на Южния плаж, обядваме на плажа бира 3.50, цаца 7 лв., кюфте/кебапче - 2.00 лв, обедно меню - 6.00- 7.00 лв. Шокира ме печения картоф- 8.00 лв.Атракционите за деца също 7 лв. и нагоре, ние давахме повече пари за тях от колкото за храна:grinn:
Но пак ще ходим там , плаж чист, уреден със свободни големи зони, море плитко , спокойно, уникален плаж.
За първи път виждам толкова чисти тоалетни, говоря за тези на плажа.Кофите с боклук постоянно се почистват.
Преди ходехме на Созопол, на Хармани , е там няма кьорава тоалетна на плажа , да не говорим, че следобяда чайките като нападнат кофите и става смрад и мърсотия по плажа. Дюнер 5,6,7 лв , нормални цени.Парче пица при Стамби, уникална - 3 лв.

# 272
Бяхме в любимия Китен , трета поредна година с кака на 20 и малка госпожица на 7, беше прекрасно.Цени нормални, морски. В нашия град е по-скъпо дори. Ходим на Южния плаж, обядваме на плажа бира 3.50, цаца 7 лв., кюфте/кебапче - 2.00 лв, обедно меню - 6.00- 7.00 лв. Шокира ме печения картоф- 8.00 лв.Атракционите за деца също 7 лв. и нагоре, ние давахме повече пари за тях от колкото за храна:grinn:
Но пак ще ходим там , плаж чист, уреден със свободни големи зони, море плитко , спокойно, уникален плаж.
За първи път виждам толкова чисти тоалетни, говоря за тези на плажа.Кофите с боклук постоянно се почистват.
Преди ходехме на Созопол, на Хармани , е там няма кьорава тоалетна на плажа , да не говорим, че следобяда чайките като нападнат кофите и става смрад и мърсотия по плажа. Дюнер 5,6,7 лв , нормални цени.Парче пица при Стамби, уникална - 3 лв.
А къде бяхте отседнали (ако не е тайна разбира се 😋)

# 273
  • София
Здравейте, виждам снимки, че на плаж Атлиман има водни пързалки. Някой има ли представа какви са цените за ползване?

# 274
Здравейте, виждам снимки, че на плаж Атлиман има водни пързалки. Някой има ли представа какви са цените за ползване?
Откога са тези снимки? Да не би да имате предвид едни стари, които ги махнахапреди няколко години? Или съораженията във водата?

# 275
  • София
Да, съоръженията във водата имам предвид. На уеб камерата от северния плаж се виждат също.

# 276
А къде бяхте отседнали (ако не е тайна разбира се 😋)
В Къща за гости Каприз,ул.Акация ,трета поредна година.Прекрасни домакини, прекрасен апартамент, почистване всеки ден, смяна на бельо през 4 дни. Ние не обичаме All Inclusive и големи хотели.

# 277
  • В.Търново
Да, съоръженията във водата имам предвид. На уеб камерата от северния плаж се виждат също.
Почти неизползваеми са. Още преди 2 години много от дръжките са скъсани и е трудно изкачването им, а в същото време имат висока цена.

# 278
  • София
Трудни са за изкачване от по-малки деца. Моята 8-годишна дъщеря не успя изобщо да се покатери на тези в по-дълбоката част. Може би за деца с повече спортен дух не биха били проблем, не знам. На нея й беше трудно, че там краката й не достигат дъното и не успяваше да отскочи, за да се захване някъде и така да се покачи.
Цената не помня. Не е евтино, но като за веднъж в рамките на престоя ни на море, не ме натовари този разход.

# 279
И аз се опитвам да си спомня - 25 лв. за час ли беше... май нещо от този порядък.

# 280
А водни колела има ли на Южния плаж, и ако някой знае по колко пари са да сподели. Миналата година на Атлиман тъкмо се бяхме наканили единия ден да взимаме и то флага беше червен, но мисля че по 10лв бяха ако не се лъжа.

# 281
  • Буркина Фасо
гледай камерата на южния плаж.
може и да ги видиш ако ги има Smiley

# 282
  • София
На южния плаж тази година ходихме само веднъж. Не видях колела сякаш. 🤔

# 283
Има водни колела на южния плаж. Не мога да кажа цена.

# 284
Днес плажа "Атлиман" залят . Как е на др.плажове?

Общи условия

Активация на акаунт