На море в Китен - 2022/2023 г.

• 68 283
  • 722
  •   1
Отговори
# 405
много зависи  и от концесионера на плажа как ще разпредели свободните и платени зони.
може да ги редува, което ме съмнява, но може да ги раздели на 2 части.

Южния плаж е така, редуване на свободна с платена, тази година пак ще сме на този плаж. Вчера си потвърдих резервацията така че: Южен плаж идвамееее!!! (Живот и здраве да е само)

# 406
  • В.Търново
Кой хотел резервирахте?

# 407
Да запитам съвсем непросветено Атлиман кой плаж е- Южния ли? Запазихме за Елмар, та да знам какво да чета по-внимателно Grinning

# 408
  • Буркина Фасо
Да запитам съвсем непросветено Атлиман кой плаж е- Южния ли? Запазихме за Елмар, та да знам какво да чета по-внимателно Grinning
е, а южният плаж кой е ? - деверният ли Smiley
Атлимана е северния

# 409
Тоест Атлиман е Северния, а южния е другия ? Оффф, досега си мислех, че има Северн, а Атлиман е Южния. Личи си, че географията ми беше трудна Grinning
Та, този Атлиман как е? Чух, че бил много хубав и по-рядко имало вълни?

# 410
Обратното е. Южнят е широкия, плиткия, спокойният, идеалният.
Северният не ми е хубав на мен.

# 411
Атлиман е много хубав, плитък залив, нооо силно пренаселен юли и август.

# 412
Атлиман е много хубав, особено за семейства с малки деца. Водата е тиха и спокойна, дълбочината се увеличава много плавно. Реално е залив в залива.
Най-големият недостатък е, че става много претъпкан от 7-8-ми юли нататък.
Може би затова някои предпочитат южния - Урдовиза.
На Урдовиза има и повече свободни зони като се редуват. свободна/платена.
На Атлиман са разделени свободна в северната част и платена в южната. През последните години завзеха и най-малките ивички, които остават свободни зад платената зона.

# 413
Субективно е, както с всяко нещо, та такива обобщения не са коректни според моето скромно виждане.

Северният ако е плитък, то южният не знам как да го нарека тогава ...тепсия ли....

# 414
  • Буркина Фасо
Тоест Атлиман е Северния, а южния е другия ? Оффф, досега си мислех, че има Северн, а Атлиман е Южния. Личи си, че географията ми беше трудна Grinning
Та, този Атлиман как е? Чух, че бил много хубав и по-рядко имало вълни?
Атлиман е по закътан откъм ветрове и за това е по-тих откъм вълнение. гледай камерите
http://free-webcambg.com/Kiten-03-webcam-live-online-camera-plaj … emeto-weather.htm

южният е по-дълъг и по-широк.
http://free-webcambg.com/Kiten-01-webcam-live-online-camera-plaj … emeto-weather.htm

# 415
Колко хубаво е на камерите спокойно море, няма чадъри и навалица. Абе  как влизат тези хора във водата, колко градуса е не е ли студена? На мен до края на юни ми е студена, после пък морето става по бурно, с една дума пишман плажаджийка съм.

# 416
Оххх, замириса ми на море с тези камери Grinning Ние ще сме от 05.07, дано все пак не е прекалено претъпкано.

# 417
  • Буркина Фасо
Оххх, замириса ми на море с тези камери Grinning Ние ще сме от 05.07, дано все пак не е прекалено претъпкано.
само да не се сблъскаме по това време Smiley

# 418
Кой хотел резервирахте?
Резервирах Оникс, преди няколко години пак бяхме там, тази година решихме да повторим.
Така или иначе ходим с кола винаги до плажовете, така че не ми пречи в кой край ще сме.
Правилно са уточнили всички по-горе: северният плаж е Атлиман, а южния - Урдовиза.
И двата имат плюсове и минуси. Въпреки, че не знам чак толкова фрапантни минуси да има де 😁😁
А има ли и други с направени вече резервации. Ние сме от 6-ти до 12-ти август.

# 419
Ние сме от 4.07 пак там на южния  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт