На море в Китен - 2022/2023 г.

• 68 283
  • 722
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Никакви минуси не намирам на плажовете на Китен, освен многото хора в пик сезон. Ситен пясък, плитки, плавни, спокойни, просто разкошни, едни от най-хубавите български плажове.

# 421
Ние сме от 4.07 пак там на южния  Laughing
А къде ще сте, хотел, къща ☺️ ако не е тайна разбира се 😁
Между другото гледам онлайн камерите и виждам, че само на Атлиман са сложили чадърите вече, а на южния плаж само заведението работи, не виждам чадъри сложени. Питам понеже свекито ще ходи с едни други баби другата седмица и тя всъщност забеляза този факт. Не че ще влизат да се къпят, но ходят на сутришни разходки и си почиват под чадърите...та някой ако знае нещо...

# 422
" Панорама" Китен ,мин.година пак бяхме там .На ММ и детето им хареса ,на мен не толкова ,щото съм по-претенциозна откъм храна Laughing .Резерверах стая този път не откъм басейна ,че главата ми се наду от врякащи деца ,а откъм паркинга .Отново на 1 етаж .

# 423
" Панорама" Китен ,мин.година пак бяхме там .На ММ и детето им хареса ,на мен не толкова ,щото съм по-претенциозна откъм храна Laughing .Резерверах стая този път не откъм басейна ,че главата ми се наду от врякащи деца ,а откъм паркинга .Отново на 1 етаж .
Браво, хубав избор, аз също го харесвам, и като местоположение и като база.

# 424
Резервирах Делукс апартамента в Авеню. Кеф ни на южния, кеф ни на Атлиман.
Като че ли Урдовиза ни е по-предпочитан.

# 425
Имам едно питане-къде е точното местоположение на хотел Панорама? Дали правилно се ориентирам-подминаваме станцията на БНТ и БНР и тръгвам към Балканиката, но се пада преди комплекса в ляво? Правилно ли се ориентирам? И от там по стръмното надолу излизаме на плажа? По стрийт вю-то на Гугъл Мапс не излиза хотела. Благодаря!

# 426
Имам едно питане-къде е точното местоположение на хотел Панорама? Дали правилно се ориентирам-подминаваме станцията на БНТ и БНР и тръгвам към Балканиката, но се пада преди комплекса в ляво? Правилно ли се ориентирам? И от там по стръмното надолу излизаме на плажа? По стрийт вю-то на Гугъл Мапс не излиза хотела. Благодаря!
Да, правилно се ориентирате, ние веднъж сме ходили, но по спомен ако не бъркам минахме базата на БНТ и там след нея има едно пътче надолу.
А аз да питам, някой минавал ли е по този път към южния плаж

# 427
  • Буркина Фасо

минавал съм от южният плаж към този път Smiley

# 428

Питам понеже мисля от там да минаваме за плажа, когато сме пеш, ще имаме ден два в които ще сме без колата си, а не знам в какво състояние е, някакъв черен път ли е, виждам, че излиза на бар Шестицата и се виждат стълби някакви, как е положението като цяло. Гледам по табела пише 50м.

# 429
  • Сф
Отляво , отдясно остава станцията на БНТ.
Посока юг като вървиш. Точно до стръмното за слизане с коли на плажа.  Плажа е на 3 минути. Не се притеснявай! Под Панорама е само Марина хотел мисля? На самия им кей. Той ако ти излиза над него. Също преди панорама малко пак вляво е Додо бийч за ориентир.
Него съм задала, ами излиза си и Панорама. Ето

# 430
  • София

Питам понеже мисля от там да минаваме за плажа, когато сме пеш, ще имаме ден два в които ще сме без колата си, а не знам в какво състояние е, някакъв черен път ли е, виждам, че излиза на бар Шестицата и се виждат стълби някакви, как е положението като цяло. Гледам по табела пише 50м.

"Пътят" са стълби, стълби, стълби. Ако не сте с бебета и много малки деца- става, но е стръмничко. От няколко години не съм минавала, но такъв ми е споменът. 50 метра не са със сигурност, те дори по права линия са много повече.

# 431
  • Буркина Фасо

къде ще отсядаш, та те притесняват малките разстояния в Китен? Smiley
мисля, че имаше и платен паркинг преди да започнеш да слизаш по стълбите и се слиза на плажа някъде към 3-4 -ти пост на спасителите.

# 432
Как с кола до плажа ? В Приморско ли сте отседнали Stuck Out Tongue Winking Eye

Малиии, па мислех че аз съм мързел...Joy

Без стълби е само откъм ул. Урдовиза...май.

# 433
Много благодаря на всички за отговорите и насоките. Знам хотел До до и останалите места, но Панорама ми бягаше от паметта. Последните години все на Алтиман ходим и на южния плаж не сме ходили от бая години.

# 434
  • Сф
Как с кола до плажа ? В Приморско ли сте отседнали Stuck Out Tongue Winking Eye

Малиии, па мислех че аз съм мързел...Joy

Без стълби е само откъм ул. Урдовиза...май.
Не е от мързел.Ние например, ползваме  инвалидна количка . Понякога се налага на хората по- близо с кола да идат до плаж. Там има такава зона.
 Така или иначе предпочитаме Перла. ✌️

Последна редакция: нд, 04 юни 2023, 10:34 от PureLove

Общи условия

Активация на акаунт