На море в Китен - 2022/2023 г.

• 68 250
  • 722
  •   1
Отговори
# 450
Южният плаж на Китен е там.

# 451
Казва се Урдовиза, южния.

# 452
  • загубено
Благодаря ви! Heart

# 453
Рилена е в близост до южния плаж, скоро го коментирахме, хубава база, с добро обслужване, Радис също е хубав, Континентал е на самия плаж и той е хубав, изброявам тези, които знам, а има доста къщи за гости, които като минаваме им висят табели за свободни стаи, също изглеждат приветливи, зависи какво търсите.

# 454
  • Буркина Фасо
през лятото в Китен всичко е хотели и къщи за гости. Smiley

# 455
Х-л Континентал изобщо не е хубав.Мухлясал хляб,гадна храна.Само гледката към морето е готина.Леглата амортизирани.Персонала украинци и нищо не разбират ,че и бавно работят .Мога да предложа близо до Южния плаж х-л Додо и х-л Панорама.

# 456
  • загубено
Благодаря ви!
Отивам да ги погледна.

# 457
С две ръце за хотел Панорама!Погледнете го!

# 458
Здравейте! Знаете ли какви са цените на чадъри и шезлонги на Южния плаж?

# 459
Здравейте! Знаете ли какви са цените на чадъри и шезлонги на Южния плаж?
7лв. Чадър,7лв. Шезлонг

# 460
В хотел Панорама няма свободни места за сезона. Поне това отговориха преди 1 седмица. Препоръчвам къща за гости Сирена, тя в последната сграда на ъгъла и след нея е станцията на БНТ и БНР. Няколко години сме отсядали там. Имат ако не се лъжа 1 апартамент и 1 студио, останалото е стай за 2-3 човека. Намира на ул Урдовиза.

# 461
Х-л Континентал изобщо не е хубав.Мухлясал хляб,гадна храна.Само гледката към морето е готина.Леглата амортизирани.Персонала украинци и нищо не разбират ,че и бавно работят .Мога да предложа близо до Южния плаж х-л Додо и х-л Панорама.
Ходили сме преди доста години, възможно е сега да са го поизоставили, помня, че като сме били там имаше една жена управителка мисля беше, постоянно обикаляше и питаше Всичко наред ли е, имате ли нужда от нещо..
Виждах я постоянно да щъка наляво надясно и ми направи много добро впечатление. След няколко години случайно с познати се заговорихме и се оказа, че те я познават, но казаха, че била напуснала.
Додо работи ли все се каня да питам.

# 462
Додо работеше миналата година, но според мен с тези високи цени не си заслужава.

# 463
Някой дали е посещавал Каменец по това време, средата края на юни. Тази година в офертите пише, че е отопляем басейна, дали наистина водата е ок? Или някой минавайки от там, дали има хора ползващи басейна?

# 464
Додо работеше миналата година, но според мен с тези високи цени не си заслужава.
Додо беше първия хотел в Китен, който посетих, преди това все бяхме по къмпинги и къщи за гости. Харесваше ми, беше луксозно и нещо ново

Общи условия

Активация на акаунт