На море в Китен - 2022/2023 г.

• 68 208
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
  • В.Търново
За пореден път се убеждавам, че едно с едно не са равнозначни мненията за един и същи хотел. Често съм чела не много добри отзиви за Додо бийч, сега чета противоположната.

Ние наистина останахме много доволни от Додото, както казах храната беше разнообразна и много вкусна, а аз съм доста капризна на тема храна и не ям всичко… но минуса им тази година е новата концепция да не приемат лица под 18г независимо дали са с родители или не 🤔, с което според мен ще загубят не малко семейства с деца.
Също - е разликата в цената, височка е за разлика от преди 4г въпреки че причините за скока са ясни - тогава 2+1 стая със закуска и вечеря за 6 нощувки беше 1090лв., докато сега сме с една нощувка повече, но 2400 Simple Smile
Да не да сменили добствениците? Драстично вдигане на цените имат, над 100%..

# 541
  • Буркина Фасо
Не си намирам въпроса, а съм сигурна , че в тази тема писах.
Препоръчайте ми хубава квартира  близо до хотел Кремиковци! Иска ми се да е ново строителство със собствен санитарен възел и климатик. Има ли такива нови къщички тип бутиков хотел в Китен?
какво разбираш под "къщичка тип бутиков хотел"? дай снимка.

# 542
Не си намирам въпроса, а съм сигурна , че в тази тема писах.
Препоръчайте ми хубава квартира  близо до хотел Кремиковци! Иска ми се да е ново строителство със собствен санитарен възел и климатик. Има ли такива нови къщички тип бутиков хотел в Китен?
Колко близо да бъде? Около "Кремиковци" къщички няма.
Погледнете хотел "Зодиак". Много кипро хотелче с двор и т.н.

# 543
За пореден път се убеждавам, че едно с едно не са равнозначни мненията за един и същи хотел. Често съм чела не много добри отзиви за Додо бийч, сега чета противоположната.

Ние наистина останахме много доволни от Додото, както казах храната беше разнообразна и много вкусна, а аз съм доста капризна на тема храна и не ям всичко… но минуса им тази година е новата концепция да не приемат лица под 18г независимо дали са с родители или не 🤔, с което според мен ще загубят не малко семейства с деца.
Също - е разликата в цената, височка е за разлика от преди 4г въпреки че причините за скока са ясни - тогава 2+1 стая със закуска и вечеря за 6 нощувки беше 1090лв., докато сега сме с една нощувка повече, но 2400 Simple Smile
Да не да сменили добствениците? Драстично вдигане на цените имат, над 100%..

Да, собственикът е нов, но пак не мисля, че е ок 😂
Има нови развлечения в хотела - йога, масаж, сауна. Преди ги нямаше. Последните две се плащат допълнително.

# 544
Здравейте,
Някой може ли да каже дали на плаж Атлиман има душове? А на другия, т.нар. Южен плаж?
Благодаря предварително!

# 545
На Атлиман има, за южния не съм сигурна.

# 546
Да ,на южния плаж също има душове.При всяка тоалетна има и душ

# 547
Да, има душове. Жалко, че не е неделя и не можах да ги използвам Simple Smile

Днес лек обяд в бистро "Слънце" - уютно местенце, което хем е на комуникативно място, хем остава леко встрани от изнервящия общ поток от хора.
Две шкембета, две филийки с масло, свинско месо (две крехки, достатъчно големи пържолки) с картофено пюре и гъби, голяма наливна бира = общо 18,88 лв. след като изключително любезният младеж, който ни сервираше, ни направи отстъпка по собствена инициатива.
Чудя се как на мене не се падна един кисел сервитьор или измамник-хотелиер през последните няколко години по нашето черноморие. Или добре познавам обстановката и се ориентирам чудесно къде мога да очаквам качествен продукт и добро обслужване или някои хора тръгват на почивка, разделяйки се с мизерията около себе си във вътрешността на страната и се чудят на кого да си избият комплексите.
Извинявам се за не съвсем лиричното отклонение.
А следващите две вечери са ми ангажирани с покани от местни хора, с които сме се запознавали през годините по повод почивки или (дребни) делови отношения.
Мисълта ми е, че не са такива чак такива гадове нашенските хотелиери и ресторантьори, каквиго ги описват. Поне не тия от дребния бизнес

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 19:30 от bashtatko

# 548
  • Буркина Фасо
поне кажи къде се намира това Бистро  Simple Smile

# 549
Зад "Златна котва"
6 ул. „Здравец"
https://maps.app.goo.gl/doXz1t92EShcStKe7

# 550
  • Буркина Фасо
това е Бистро Слънце.

# 551
Ама разбира се. Слънчасал съм съвсем. Не знам защо съм написал "Китен". Ще се редактирам.

# 552
  • Буркина Фасо
Ама разбира се. Слънчасал съм съвсем. Не знам защо съм написал "Китен". Ще се редактирам.
направо ме побъркА  Smiley
аз го посещавам всяка година. и карта за лоялен клиент имам. Smiley

# 553
Здравейте, вече сме 2-ри ден в Додо и да ви споделя впечатления, като в края на почивката ако искате ще кажа цялостно.
Така започваме с пристигането, нямахме вкл закуска, вечерята е на блок маса и включваше - домати, краставици, снежанка, лимони, маслини; печени картофи, пилешки пържоли, ориз с царевица, нахут със спанак, сметанов сос със бекон, печени кюфтета, свинско със зеленчуци, боб в гърне; фусили, доматен сос. десерт-  нектарини, бели череши, пастички; сок, вода
Закуската на днешния ден: отново зеленчуците; варени, бъркани и пържени яйца; бекон пържен; кашкавал, шунка, саламче; френски кроасани, малки банички, тост сандвичи, пържени филийки, хляб- бял, черен, пълнозърнест. Прясно мляко, Мюсли,
овесени ядки и шок.топчета Simple Smile
Цените по заведенията вървят 5лв/бутилка бира, 6-6.50 пърленка, 16-17 лв пица

# 554
Втори ден сме в х-л Панорама.Храната бива ,но не мога да кажа ,че е супер.Тя и миналата година така си беше.Аз понеже съм по -претенциозна ,не ми допада но на моите хора -да.Хотела е фул,много малки деца има.Външния басейн е със студена вода.На плажа /свободна зона/още от сутринта е пълно.Хавлии на 3 ден  ще сменят.

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 12:43 от Еlpida

Общи условия

Активация на акаунт