На море в Китен - 2022/2023 г.

• 68 192
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
Китен ми е голяма селяния, с извинение. Много претъпкано. Ние за трета година ще посетим Лозенец.

То Лозенец не е. Там е най-голямата селяния. Ама че самоирония.

# 571
Китен ми е голяма селяния, с извинение. Много претъпкано. Ние за трета година ще посетим Лозенец.

То Лозенец не е. Там е най-голямата селяния. Ама че самоирония.
Ааа, в грешка сте! Там е ВИП селянията.

# 572

Кое точно е селянията, сергии има във всеки един морски курорт, или нещо друго имате предвид "селяния". А и темата е за хора, които харесват и предпочитат Китен за морската си почивка, щом не ви харесва градчето, никой не ви е карал да влизате и да четете. Аз например не харесвам Свети Влас, и дори и да срещна тема тук няма да вляза и да напиша:  В Свети Влас е тъпо, не ми харесва, аз ходя в Китен!

# 573
  • Буркина Фасо
има места за селяни, има и за богаташи. няма проблем.

# 574
А най-добре вкъщи да се стои..при своите си, селяни ..се пак..свои са, не чужди.....като в Китен Joy

# 575
А най-добре вкъщи да се стои..при своите си, селяни ..се пак..свои са, не чужди.....като в Китен Joy
😆😆 А и няма да харчат пари

# 576
[

ние бяхме запазили и си бяхме взели капарото,малко ме е шубе да се пробваме тази година......
[/quote]
А бихте ли споделили защо, скоро говорих и с една жена, която си е взела капарото от някакъв хотел не разбрах кой, и тя така набързо го каза, че я било шубе...сега чета и тук...да не би заради историята с язовира в Украйна. Питам само без да се заяждам, по принцип съм и аз малко плашлива и скептична към всичко, та за това питам.
[/quote]

ми след миналата година,не рискувам да го запазя пак.Толкова отрицателни коментари четох,че изобщо не си и помислям да ида там на почивка

# 577
Мисля, че ставаше дума за Куин Нели Парк нали така?? В момента мои близки приятели са там, и са доволни от престоя си, въпреки, че всяка година са в Гърция и Турция, за първа година от доста време насам избраха Куин Нели, снощи се чухме и казаха, че по принцип няма място за сравнение с местата на които са били, но не са и разочаровани в никакъв случай. Чисто било, храната прилична, детето е доволно от басейна, това им било достатъчно....

# 578
Минахме покрай Куин Нели и си го набелязах за бъдещи почивки. Отвън доста добре изглеждаше.
Бяхме в Елмар и малко разочарована останах от хигиената. Храната беше добра, стаите достатъчно големи. Може би бих дала 4 звезди Simple Smile

# 579
Много скъпо станало на Китен.Преди малко дойдохме на Южния плаж,бирата наливна 4.50.Не бешр ли 3 лв мин година?

# 580
И аз бих казала, че ми се вижда малко скъпо някои неща в Китен по заведенията.
Свободната зона на южния плаж е г*з до г*з, но пък водата е много приятна още от сутринта и няма как да е иначе, хората използват.
Като цяло бива, нямах големи очаквания към Китен, така че не мога да кажа, че съм разочарована.
Единствено съм разочарована от безкрайната мазна чалгия, която дъни по главната улица и гледката малолетни с родителите си как са се качили на масите и въртят мазни кючеци. Безценно грозна гледка... Но това сигурно е навсякъде, не само тук.

# 581
  • Буркина Фасо
и ние ще акустираме в Китен.
на челото ми ще пише бг-мамма Smiley

# 582
И аз бих казала, че ми се вижда малко скъпо някои неща в Китен по заведенията.
Свободната зона на южния плаж е г*з до г*з, но пък водата е много приятна още от сутринта и няма как да е иначе, хората използват.
Като цяло бива, нямах големи очаквания към Китен, така че не мога да кажа, че съм разочарована.
Единствено съм разочарована от безкрайната мазна чалгия, която дъни по главната улица и гледката малолетни с родителите си как са се качили на масите и въртят мазни кючеци. Безценно грозна гледка... Но това сигурно е навсякъде, не само тук.
[/quote
Ама верно ли не четете никаква информация преди да резервирате някъде?! Чалгата е запазена марка за Китен и не, навсякъде е така.

# 583
и ние ще акустираме в Китен.
на челото ми ще пише бг-мамма Smiley

Аз някъде по-назад бях питала кой кога ще почива, че поне можем да си махаме като се видим 😆 аз съм от 7-ми август в хотел Оникс, с две "ремаркета" мъжко и женско, и едно полуремарке, демек мъжО.

# 584
  • Буркина Фасо
ако оцелея утре ще съм на плажа.

Общи условия

Активация на акаунт