На море в Китен - 2022/2023 г.

• 68 163
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
  • В.Търново
По-рано спираше на ММЦ и някой ако поиска конкретно място.

# 646
  • София
Едва ли скоро ще ремонтират пътя. Според мен са до никъде.

# 647
Мен по едно време ми се видя това влакче леко опасно като почнаха да отскачат парченца чакъл докато се движеше в разбития участък. Викам си ако ни перне някое такова, ще си довършим почивката в някое спешно. Иначе много ни хареса, въпреки, че ни струваше 30лв. Отиване и връщане за 2 възрастни и дете.

# 648
Много съм разочарована от Бар-ресторант 34 ( срещу Патая). Изглежда лъскаво и модерно, но обслужването е трагедияяяяяя! Едната сервитьорка - Мария Георгиева бави и обърква питиета, оправдава се с барманите и не иска да ги замени с правилните, лъже нагло.Чакаш по мноооого. Днес ми е последният ден от почивката и ми дойде в повече. Знам че, в БГ обслужването не е приоритет на заведенията, но все пак.... Не правете тзи грешка да сядате там. Управителя дебне хората, които чакат да се освободи маса в Патая и ги приканва в заведението 34

# 649
Бях питала по-назад в темата, но не получих отговор. Някой минавал ли е за Южния плаж през едно пътче веднага след лунапарка? Виждам на Гугъл Мапс, че има табела "Южен плаж" със стрелка, после като прехвърля долу на самия плаж виждам едни стълбички, но дали там излиза това пътче, и в какво състояние е пътя, понеже ще има един период от почивката ни, в която ще съм сама с децата (на 4г и 8г), и се притеснявам дали ще е подходящ за вървене. Баткото няма да има проблем, ама малката маймунка като види малко повече камъчета и вдига ръце да я нося, а ако нося и багаж за плажа и съвсем ще каталясам, та това ми е в момента питането. Дано има някой, който е минавал през този път за да сподели с мен.

# 650
  • Буркина Фасо
мисля че получи отговор тогава Smiley

# 651
Да, извинявам се, сега върнах назад и видях, не знам как съм пропуснала, че са ми отговорили..... Стълби, стълби и само стълби, ясно.... ще минем на една вечерна разходка в деня на настаняването ни и ще сметна как ще стане на следващия ден минаването от там. Благодаря и пак се извинявам, че задавам един и същ въпрос два пъти, но се чудя как ще ида до плажа с двете деца без да изплезя език.

# 652
Бавно..ще стигнете.
Да не сте недъгави 80г бабички де..я се стягай. Крака имате. Здрави сте...какво се плашиш Hug

Щом моето мрънкало го изтърпях две години да ги минава...а то мрънка кат 70г кисел пенсионер....

# 653
Някой минавал ли е за Южния плаж през едно пътче веднага след лунапарка? Виждам на Гугъл Мапс, че има табела "Южен плаж" със стрелка, после като прехвърля долу на самия плаж виждам едни стълбички, но дали там излиза това пътче, и в какво състояние е пътя, понеже ще има един период от почивката ни, в която ще съм сама с децата (на 4г и 8г), и се притеснявам дали ще е подходящ за вървене.
    Ако става въпрос за пътя зад хотела на Медет те са стръмни. В този район имаш друго решение за Южния.
Минаваш покрай Кати и на 100 м между високия блок на Университета и Детския лагер има една малка пътека. Там стълбите не са толкова стръмни. Преди беше горска пътека , но от 5-6 години направиха стълби.

# 654
Бавно..ще стигнете.
Да не сте недъгави 80г бабички де..я се стягай. Крака имате. Здрави сте...какво се плашиш Hug

Щом моето мрънкало го изтърпях две години да ги минава...а то мрънка кат 70г кисел пенсионер....

Ще го вървя не ами.....ще летя...щом отивам към така чакания плаж, ще вървя и ще пея Smile
Утре е "деня", така че хич не ми пука стълби ли има, камъни ли, нищо няма да ме спре да се добера до пясъка и да чуя вълните, а децата така или иначе си мрънкат за всичко, ще ги изтърпя още малко, пък било то и с изплезен език. Благодаря ви другарчета.....
[/quote]
    Ако става въпрос за пътя зад хотела на Медет те са стръмни. В този район имаш друго решение за Южния.
Минаваш покрай Кати и на 100 м между високия блок на Университета и Детския лагер има една малка пътека. Там стълбите не са толкова стръмни. Преди беше горска пътека , но от 5-6 години направиха стълби.
[/quote]

Не, обратна посока става въпрос, минаваш Китен Палас, минаваш Лунапарка, минаваш и онази красива рамка с надпис Китен на която всички се снимат, после има едни закуски и веднага след закуските има табела със стрелка за плажа.

# 655
  • София
Стръмничка си е тази пътека, с доста стълби. Но не мисля, че ще ви е чак такъв проблем с децата. Бавно, бавно. Smiley

# 656
Покрай стола на БНТ няма стълби...ама е в другия край на ул.Странджа...ама е равно пък...по нея, после малко нанадолЕ и сте там...

# 657
Заради тази пътечка съм склонен да тегля една сочна майна на всеки, който хули родното черноморие.
Такъв красив тунел от широколистна растителност! Гущерчета пробягват в краката... Като слезеш пак има една сенчеста алея успоредна на плажа.
Една сутрин ми се случи наглед незначителна случка. Отивах по тази пътечка към плажа малко сред изгрев слънце, беше тихо, не срещнах никакви хора и леко сънен се бях разтопил в красивите усещания. Вече слизайки към алеята внезапно се натъкнах на вървяща сама може би около 14-годишна девойка с коси, огряни от първите лъчи на слънцето. Явно беше украинче, със светли очи, загоряла от слънчето кожа и коса до кръста.
По време на почивката срещнахме много красиви деца, но в случая това момиче, в тази обстановка, беше точно като някаква фея от приказките.

# 658
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Бавно..ще стигнете.

Ще го вървя не ами.....ще летя...щом отивам към така чакания плаж, ще вървя и ще пея Smile
Утре е "деня", така че хич не ми пука стълби ли има, камъни ли, нищо няма да ме спре да се добера до пясъка и да чуя вълните, а децата така или иначе си мрънкат за всичко, ще ги изтърпя още малко, пък било то и с изплезен език. Благодаря ви другарчета.....

Скрит текст:
[/quote]
Не, обратна посока става въпрос, минаваш Китен Палас, минаваш Лунапарка, минаваш и онази красива рамка с надпис Китен на която всички се снимат, после има едни закуски и веднага след закуските има табела със стрелка за плажа.
[/quote]
да беше отворила мапса и да кажеш улиците в близост Smiley
мисля, че всички са в грешка ако правилно разбирам мястото за което говориш. това е една пътечка, която минава през бунгалата на медицинската академия и излиза точно до хотела на плажа.  по на юг и по на север има и други подходи към южния плаж..
пп. и на много места правят закуски Smiley

# 659
  • София
Работи ли киното това лято? Може ли някой да снима програмата за август, или е седмица за седмица?

Общи условия

Активация на акаунт