Чакам с нетърпение вече да усетя малкото човече! - Термин Юли 2022 - 2

• 43 500
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Мами, всички ли ходите на работа? Аз работя в офис, не е тежка работа, но при мен минават доста хора и имам 2 колежки, малкия ходи на детска градина и постоянно се притеснявам да не се разболеем, че вече веднъж бяхме болни от нещо по празниците. Като пусна новините и изтръпвам, на другия ден едвам събирам сили да отида на работа..

И аз работя в офис и постоянно влизат и излизат хора. Това ме притеснява, децата също ходят на училище (за сега). Смятам в най-скоро време да мина хоум офис и постепенно ще мисля и за болничен след няколко месеца.

# 181
  • Замък сред облаците
Мис, за вит Д има и варианти на спрейове - ние с Филме сне доволни от тези на Бетър Ю, с или без добавен вит К2. Те се пръскат от вътрешната страна на бузата, няма гадене и дразнене. Вит Б12 също има подезични и май на капки.

# 182
Аз от лятото го използвам на Бетър ю спрея, а витамин б комплекс на д- р бест, преди това само б12 метилкобаламин приемах. Вече не ми се гади, няма да е проблем да ги пия, освен че по принцип пиенето на хапчета ми е трудно.

# 183
За мамчетата в Пловдив,знаете ли актуални цени за раждане в Селена,Торакс и Пълмед,през тази година?

Пълмед 1700 лв
Торакс 1300 лв засега, за Селена не знам

# 184
За Селена от началото на тази година цената за нормално и секцио е еднаква - 1850лв

# 185
За мамчетата в Пловдив,знаете ли актуални цени за раждане в Селена,Торакс и Пълмед,през тази година?

Пълмед 1700 лв
Торакс ми писаха 1100лв🤔🤔

# 186

Пълмед 1700 лв

Възможно е, вчера бях при докторката, която изражда там и тя ми каза тази цена, но каза че не е сигурна. (За торакс става въпрос).
Струва ми се твърде евтино, сега навсякъде вдигат цените. В пълмед раждах през март 2021 и платих 1080 лв, а сега 1700…. Това е прекалено

# 187

Пълмед 1700 лв

Възможно е, вчера бях при докторката, която изражда там и тя ми каза тази цена, но каза че не е сигурна. (За торакс става въпрос).
Струва ми се твърде евтино, сега навсякъде вдигат цените. В пълмед раждах през март 2021 и платих 1080 лв, а сега 1700…. Това е прекалено
И аз се възмущавам как може изведнъж толкова да вдигнат,да са 100-200лв айде ама 600-700лв почва да ми се свиди,като имаме толкова изследвания,купувания за бебчетата🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

# 188

Пълмед 1700 лв

И аз се възмущавам как може изведнъж толкова да вдигнат,да са 100-200лв айде ама 600-700лв почва да ми се свиди,като имаме толкова изследвания,купувания за бебчетата🤷🏼♀🤷🏼♀🤷🏼♀

Аз страшно много се колебая къде да родя този път… живот и здраве, разбира се.
Мислех да се насоча към Свети Георги, обаче следящата ме аг работи в торакс сега и май искам при нея да родя…

# 189
Здравейте,
искам да ви попитам ако сте в болничен, получихте ли вече превод от НОИ, или само при мен се бави? Би трябвало да е преведен още на 10-ти, но все още няма.

# 190
Здравейте мили мами и бъдещи такива! Бих желала да се присъединя към вас с термин 20.07 (за сега) с първа бременност. Не съм минала още БХС. Предстои ми на 14.01. Във връзка с това изследване имам въпрос. Тъй като моя гинеколог ме насочи към д-р Борис Стоилов в Пловдив ми каза да си запиша час за ранен комбиниран скрининг, което включвало и ФМ, за това се водело комбиниран, но от прочетеното до тук не видях друга жена да е минала това изследване комбинирано. За това съм озадачена и се чудя има ли такова или аз не съм разбрала нещо?

# 191
  • Замък сред облаците
Без ранна ФМ БХС не е достатъчно добра оценка на риска. Прочетете внимателно пак постовете. Всички минават на УЗ през морфолог и до 48 часа на кръвен за БХС. Буквално го написах и на предната страница.

# 192
Без ранна ФМ БХС не е достатъчно добра оценка на риска. Прочетете внимателно пак постовете. Всички минават на УЗ през морфолог и до 48 часа на кръвен за БХС. Буквално го написах и на предната страница.
Да, прочетох го. За това питам дали някоя от вас е чувала за комбиниран скрининг. Самото име, че се води комбиниран, а не биохимичен, може би означава, че е по - различно от стандартното. Поне така го разбрах от моя АГ.
Missk, относно болничните, ги превеждат само вторник и четвъртък. Би трябвало утре да ги пуснат. Аз също ги чакам още.

# 193
Здравейте мили мами и бъдещи такива! Бих желала да се присъединя към вас с термин 20.07 (за сега) с първа бременност. Не съм минала още БХС. Предстои ми на 14.01. Във връзка с това изследване имам въпрос. Тъй като моя гинеколог ме насочи към д-р Борис Стоилов в Пловдив ми каза да си запиша час за ранен комбиниран скрининг, което включвало и ФМ, за това се водело комбиниран, но от прочетеното до тук не видях друга жена да е минала това изследване комбинирано. За това съм озадачена и се чудя има ли такова или аз не съм разбрала нещо?

Преди месец минах същото изследване при доктор Стоилов, което включваше именно БХС (ще ви вземат кръв за изследване) и ще влезете след това при доктора за ултразвук, където ще проведе обстоен преглед на бебето.

# 194
И аз имам час за д-р Стоилов за същото изследване, но за 19-ти. Обясниха ми по телефона да отида по-рано, за да ми вземат кръв за БХС, след което ще мине прегледа и след час-два ще са излезли резултатите от изследванията. Озадачих се, че ги правят при тях, тъй като бях чела, че се изпращат в Национална генетична лаборатория в Майчин дом. Мога ли да разчитам на надеждни резултати или да отскоча до умбал-а за още един БХС в същия ден?

Общи условия

Активация на акаунт