Чакам с нетърпение вече да усетя малкото човече! - Термин Юли 2022 - 2

• 43 741
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
За доплера не бих си вкарвала таралеж в гащите, освен че загрява, много мои познати си изкараха акъла, защото не може всеки път да намери пулса, все пак не е професионален апарат и имаше драми и тичане  по лекари по спешност за нищо.

А вие сега пиете ли прибиотик и ако да, какъв? Аз преди така поддържах  микрофлората и в корема и във влагалището, но от постоянното повръщане го спрях и сега обмислям да почна пак. Помагаше ми и с ходенето до WC, но според АГ не било необходимо сега. От 3 месеца съм на прогестерон нон стоп и ме е страх да не завъдя някоя бактерия .

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 19:42 от mexicana___

# 436
Момичета минах и аз днес прегледа. Бебчо е добре, в страхотна позиция за прегледа беше 2 мин и после започна да протестира. Нарушихме му спокойствието. Както знаете Англия, но прегледа не беше толкова зле, жената обърна внимание и разгледа всичко. Всичко е нормално, ръчички, крачета, коремче, мозъка пак показа като пеперудка беше, 60.10 мм сме вече, 12+3. Пак ми смениха термина на 01.08.2021. Но аз си знам, че ще е когато си реши. За пол не гледаха въобще. Тук прегледа за пол е в 15-16 г. с.
Вратлето 1.8 мм - за нея това са много добри резултати. Взеха кръв, след 3дена чакам резултат. Надявам се да е минимален риска. Нямаме забовалявания никакви, под 30 г. сме и двамата. Видях че има жени които са се притеснили за резултат 1.77мм . Защо на мен ми казват, че така е супер?

# 437
Не се шашкай, нормата за нухална транслуценция е до 2.5мм. Има много фактори, които се отчитат, най -вече самото ултразвуково изследване.

# 438
Момичета и аз се интересувам как поддържате нормална микрофлора,иначе пък пуснах тая урокултура и нямам търпение да излезе утре. Течението ми е воднисто и постоянно ми е мокро ,че вече усещам и лек мирис. Тоя доктор ми писна да ми обеднява ,че било нормално за бременността. Утре отивам за нова микробиология и нов пакет хламидия,микоплазми и уреаплазми.Ако не стане нещо до утре ,че съм адски стресирана с това течение.Секс не правя ! Не че някой ме пита,но да си кажа. Не знам вече къде да пускам.😟 Преди 2 седмици беше в Геника .Имате ли мнение за Синево ?

# 439
Момичета и аз се интересувам как поддържате нормална микрофлора,иначе пък пуснах тая урокултура и нямам търпение да излезе утре. Течението ми е воднисто и постоянно ми е мокро ,че вече усещам и лек мирис. Тоя доктор ми писна да ми обеднява ,че било нормално за бременността. Утре отивам за нова микробиология и нов пакет хламидия,микоплазми и уреаплазми.Ако не стане нещо до утре ,че съм адски стресирана с това течение.Секс не правя ! Не че някой ме пита,но да си кажа. Не знам вече къде да пускам.😟 Преди 2 седмици беше в Геника .Имате ли мнение за Синево ?

Аз пусках преди пълния за за хламидия, уреаплазми /и двете/ и микоплазми в Геника, само там ми отчете правилно, в Надежда не излезе нищо, а тогава имах проблем. На следващия преглед трябва да съм спряла прогестерона вагинално, за да вземат секрет, че ме е страх някоя буба да не се е върнала, макар че над 2 години бях чиста. Микробилогия съм пускала във Фемина/ добри са  мибрибилозите, които ползват/ , а сегашната ми АГ  е във Вита, та явно там ще е. Иначе преди да забременея имах нон-стоп течение, и покрай инвитрото и трансферите микробилогия правих през месец два, всеки път чиста, тогава лекарите ми казаха, че даже било добре, че го има.

Обаче е важно кой как взима секрета- например за уреплазми и микоплазми се взима от шийката намазка, за да е представително.

# 440
Течението ти воднисто ли беше? Извинявай за въпроса,ако ти в неудобно не отговаряй. Питам,понеже същото ми казва и моя АГ,че било  ок. Аз ,обаче въобще не му вярвам и лекия мирис ,тотално съм под стрес до утре да не стане белята…….

# 441
Да, да, воднисто си  беше  и си ходех с ежедневна нон-стоп. Иначе преди пиех Лактофлор Био плюс и бях доволна, ползвала съм и Garden of Life Vaginal blend,  но не видях никаква полза от него. Пусках скоро и стерилна урина за всеки случай, беше чиста.

# 442
За доплера - имах и го използвах предишната бременност. Като ме прихванеха лоши мисли или не я усещах го пусках. Но беше по-рядко от веднъж седмично. Успокояваше ме.
За пробиотик сега съм си взела Флора 10. Имам и омнибиотик панда и омнибиотик 10. Та от време на време ще ги въртя. На малката давах панда около 2 месеца след раждането. Използвах и инфакол, който е със симетикон. Много леко преминахме през периода на колики. Почти нямаше такива. Може и излишно да е било, но в него момент това реших да прилагам.

# 443
Здравейте ! Какви изследвания ви правиха до 15 г.с? На мен единствено са ми взимали кръв за БХС.Нито съм имала вземане на секрети,урина.Абсолютно нищо .Моля споделете как е при вас.

# 444
Здравейте ! Какви изследвания ви правиха до 15 г.с? На мен единствено са ми взимали кръв за БХС.Нито съм имала вземане на секрети,урина.Абсолютно нищо .Моля споделете как е при вас.

ПКК, урина, кръвна група, спин, хепатит и още някакви дето не ги запомних. Като те запишат на ЖК се пускат още в началото.

# 445
На мен само кръв и урина. Но аз не съм критерии... Frowning1
... Аз също искам повече.
И аз се усещам че имам течение постоянно, не е за ежедневна, но една влажност постоянно има. Едва ли някой ще ми обърне внимание... Frowning1
Кожата ми е опъната, суха, беля се. От днес съм с Био оил и кокосов лосион за тяло, дано да помогнат.
А и бонус хемороид... От всичко да има...
Никой днес не ми отговори, как и кога да спра аз Циглогеста, добре че бях щастлива от цялостния преглед и не ми се занимаваше. Утре ще звъня в инвитро клиниката, но и от там не очаквам нещо кой знай какво. Ужас просто...ако някоя дама от "слънчева" Англия, може да сподели къде и как мога да си направя допълнителни изследвания, ако се наложи бих се радвала.
Благодаря

# 446
Течението е нормално, ако не е придружено с оплаквания. Лигавиците в тялото секретират по-силно през бременността. Затова има жени, които до края си откарват със запушен нос. Даже наскоро някъде го мярнах, че увеличения секрет бил за да затрудни навлизането на инфекции и така тялото предпазвало бебето.

# 447
  • Замък сред облаците
Само имайте предвид, че някои от специализираните изследвания - спин, хепатит, сифилис, торч профила са с по 5-6 месеца давност и може да се наложи да ги повтарятв за болницата, ако са правени в пътвия триместър.

За Англия нямам какво да кажа, те си вървят по техния протокол...

# 448
На мен ми пуснаха Витамин Д,Б12,нещо за белтък мисля,не помня(извинявам се невежеството ),и ТСХ. Хемороиди,да не да имаш запек? На мен ми казах да пия Дуфалак ,разрешен е.Момичета ще ми се пръсне сърцето от притеснение. Абсолютно съм сигурна ,че имам инфекция и вече си мерише. Даже съм след баня и пак😢 ,дали може тази вечер да стане нещо? Даже не искам да го напиша…….съжалявам ,че ви тероризирам ,ама няма да заспя. Дали ще усетя болка или нещо ,ако се случи през нощта?

# 449
  • Замък сред облаците
Мария, пускала си изследвания и все отрицателни. Какво толкова да стане от едни гъбички, дори и да ги има? Дебело подчертавам нищо няма да ти стане. Как ти е щитовидната жлеза, изглеждаш изключително необичайно нервна?

Впрочем как очакваш да завъдиш нещо с гинопеварила дето си слагаш през 3 дни? Нали се сещаш че и той може да стимулира секрецията?

Общи условия

Активация на акаунт