Чакам с нетърпение вече да усетя малкото човече! - Термин Юли 2022 - 2

• 43 689
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
Mariah 7, я да се вземеш в ръце, че ще си докараш нещо дето не трябва. Каква е тая фикс идея след като всички изследвания са чисти?
Има жени, които губят бебетата си точно защото вярват, че това ще се случи.
Ако и следващите ти изследвания излязат чисти потърси помощ от психолог.

# 451
Ех,разсмяхте ме. То не е смешно ,ама.. 😂Ми,добре е май. 2.75,може да изчака до понеделник за консултация и смяна на схемичката. Между другото ,да . Много ми в нервно,защото до вчера нямах такава миризма и днес направо се ошашках. То си е инфекция направо.Просто до сутринта няма да мигна.Доста момичета точно от такива инфекции са направили белята и за това ми е толкова напрегнато. 😕

# 452
Да и аз четох, че е нормално течението и моето е в рамките на нормалното (ако мога да го нарека Течение де) и най вероятно е точно този секрет.
Иначе нямам запек... И аз знам, че при запек се получава. Откакто започнах всяка сутрин с банан, кисело мляко, мед и мюсли и червата ми се пооправиха, иначе вечер умирах от газове и Болки всеки Божи ден. Но аз си имам проблеми от години със стомаха, заради гладуване и глупост. Попитах за едно мазило, от техните,  разрешиха ми, намазах се леко, но ме е страх... Отделно не им вярвам! Незнам дали да повторя... Да отиде към влагалището от лекарството.

# 453
  • Замък сред облаците
Вагиналните инфекции миришат, обаче и сърбят, и има зачервяване и секрет като гъст пресечен каймак. Инфекциите дето причиняват аборти не са във вагината а в матката и не причиняват течения. Но виж, спокойно може да си прецакаш флората с тоя гинопеварил през цялата бременност и да хронифицираш някоя упорита кандида. Тя поне не е опасна за бебето.
Вземи послушай Филме. И утре иди на частен преглед при добър специалист и разкажи и цялата терапия, и съмненията за инфекция. Да видим какво ще ти каже и да ти пусне и той МБ.

# 454
Аз ходя само на частно. Доктора е Борислав Иванов,водят го добър доктор,мои познати също са се следили и раждали при него. Мед сестра ,която работи с него ,казва че ги изписват точно ,за да не стават фалове през бременността.Ще ви послушам,обаче и утре ще звъня на другия доктор,който ме следеше паралелно с този,ще го питам и него.

# 455
  • Замък сред облаците
Това че нещо е работило добре за някой друг, не значи че ще работи добре и за теб. Такава бомбардировка с медикаменти на влагалището никак не изглежда адекватно през бременността, иначе щеше да е стандартен протокол навсякъде. Направи контрола при друг лекар и се успокой. Нищо му няма на бебето , само една паникьосана майка.

# 456
Благодаря ти за успокоението ❤🍀,дано и до утре му няма нищо . Да,вече се уверявам ,че нещо не му е както трябва и даже ще го сменя. Днес пак му казвам ,той си знае неговия гинопеварил. Въобще няма да го слагам,утре пускам изследването и не искам да е повлияно от неговите прословути глобули.

# 457
Има един сайт, на който можеш да питаш . С каква цел и защо така се изписва. Пишеш фрамар и името на лекарството. За всички лекарства, които приемам се консултирам с тях.  https://apteka.framar.bg/04000239/%D0%B3%D0%B8%D0%BD%D0%BE-%D0%B … 3-3-janssen-cilag

# 458
О,благодаря ти. Т.е звъниш им по тел ,специално за да се питаш за определено лекарство и ти отговарят?

# 459
О,благодаря ти. Т.е звъниш им по тел ,специално за да се питаш за определено лекарство и ти отговарят?
Не, не звъня. В началото е листовка и най- отдолу пише ,, напиши коментар,, до 24 часа имам отговор.

# 460
Добра утро мами, как сте тази сутрин 😁 да се оплача на не бебешки теми - малката вдига Т нещо вече 3ти ден, но се тестваме няма ковид. Други симптоми няма, накрая може и зъби да излязат (любимата ми диагноза като не знаят какво друго е) на почти 3г е. И сега си е у дома + хоум офис, купона е на макс 😁
Искаме да правим ремонт на мъничката ни кухня, но навсякъде ни бомбардираха със високи оферти, много е поскъпнало всичко наистина.
Като казахте сушилня, с първото не усещах необходимост - в началото на майчинството бяхме в родната къща на ММ и си простирах на воля на двора, всичко съхнеше бързо. Но сега искат подарък да ми направят 😂 Но нямам къде да я сложа, освен на затворената тераса. Някой държи ли се там сушилнята и има ли проблеми?

Иначе не вземам нищо в момента като пробиотици и други. Опитвам се да наблягам на плодове. Имам едни хемороиди от първото раждане, които май скоро ще се обадят, ама какво да правиш.
За коликите при бебета и аз забелязах, че нито един препарат не помогна. Просто ги изтърпяхме, като цяло беше и поносимо. И да кърмените бебета не се изхождат с дни, мисля че рекорда ѝ беше седмица почти. Всички доктори казаха, че е нормално и нищо не са ни изписвали.

# 461
  • Варна
Здравейте ! Какви изследвания ви правиха до 15 г.с? На мен единствено са ми взимали кръв за БХС.Нито съм имала вземане на секрети,урина.Абсолютно нищо .Моля споделете как е при вас.
Биохимичен скрининг, Wass, кръвна захар, HIV, HbsAg, Пкк, Урина, Кръвна група, ФМ и аз допълнително си пуснах токсиплазмоза, защото сме с котка.
Относно теченията, при мен в началото докато ми беше лошо се беше увеличило, защото наблягах на тестата. Сега хапвам повече пресни плодове и зеленчуци и се нормализира от самосебе си, миризма няма. С предната ми бременност пак така стана - много ми се ядяха мекици (една комшийка ги прави уникални и ѝ се помолих да ми направи) и като натъпках сигурно 10 мекици и на другия ден инфекцийка, даже точно тогава ми взимаха и секрет, излезе там нещо. Спрях захар и теста и пак се оправи от самосебе си, на следващите изследвания бях чиста без да съм пила нищо, защото не успяхме да се видим 1 седмица да ми изпише какво да вземам. Сега това може да е само при мен, не знам, ама казвам пък вие си преценете дали да пробвате.

# 462
https://m.bg-mamma.com/?topic=1385827

В тази тема ще намерите много полезна информация за майчинството. Болнични, помощи, майчинство...

# 463
Мимичета, здравейте! Някой дали може да помогне с разчитането на резултатите ми от лабораторните изследвания. В 13 г.с. съм и вчера ги правих. Притесняват ме тези леко завишени левкоцити в кръвта, не знам дали не е нормално при бременност. Както и ми прави впечатление резултата на белтък и кетони в урината. Не знам какво означава това TRACE и удивителна. Предполагам, че има някакво отклонение и трябва да се проследи допълнително. Не знам до колко обаче е притеснително. Правих и обременяване с глюкоза, тъй като преди имах инсулинова резистентност и трябваше да видим сега как са нещата. Изглеждат ми добре, но не съм сигурна. Вчера изпратих резултатите по viber на лекарката ми от ЖК, но не ми е отговорила. Благодаря предварително!

# 464
  • София
Ох аз как мразя такова генерализиране на всички трябва или не трябва. Моето бебе беше на крърма + дохранване с Ам понякога, когато е гладно все още. Чакахме по 3-4 дни да се изака и то горкото се напъваше, почервеняваше и плачеше. Разбира се бях прочела това, че до седмица е нормално да не акат като са на кърма.. ноо очевидно беше ,че не му е добре на човечето и нямаше как да го чакам повече. Правила съм клизма с Мелилакс няколко пъти и веднага му олекваше на горкото. Накрая личната ни изписа сироп Лактулоза и всичко влезе в норми с изхождането. После спряхме сиропчето и продължи да няма проблем с акането. Единственото правило за мен, което научих като урок от първото дете е да се водиш само и единствено по ТВОЕТО дете и какво то ти показва като държание. Иначе и коликите са ми болна тема, до 4ти месец спеше върху мен по корем или на цица, беше ужасен период, за който не искам да се сещам даже. Денонощно разнасяне на ръце , двамата ревахме заедно, превиваше се, чувствах се безпомощна. Отделно недоспала, неяла и нз как не изпаднах в депресия тогава. Правехме гимнастика няколко пъти на ден за перисталтиката от клипчета в Ютуб, изпробвах всички видове препарати на европейския пазар, пробиотик пробвах накрая, играчки с костилки с нагряване на коремчето, бял шум, бях готова на всичко за малко спокойствие и сън. Бутах го с количката из нас докато заспи, спасение намирах само в електронния шезлонг с пуснат бял шум - така спеше по час-два. Той се роди спешно секцио в 37 +2 дни и според педиатърката може би не са били готови червата и коремчето за бял свят все още и за това така трудно му понесе кърменето и АМ и имаше толкова тежки колики. Единствения препарат, който ни помагаше горе долу беше Абоколиен - съдържа лактаза , която помага за разграждането на лактозата в кърмата и млякото. Еспумизани и всичко със симетикон при нас също имаше обратен ефект. Съжалявам за дългия пост, не искам да ви плаша, просто тези които са се справили без силни колики и препарати могат само да се радват. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт