Възможно ли е любовта да ме подмине...

• 18 526
  • 466
  •   1
Отговори
# 390
А, ти определение ли искаш?
Комбинация от силна загриженост, канализиран нагон и реализирането и на двете.
Чорапи или чорба има през 20 метра в квартала.

# 391
  • София
Значи си обичал Wink

# 392
Що в минало време?

# 393
  • Paris, France
Битовизмите лежат върху любовта май. Оттам и проблемите.
Андък! Затова е по-лесно на заможните - купуват си време да се отърват от тях.
Рф-чо тук се прави на герест петльо, но е разказвал колко е било тежко на жена му с 2 породени и как са се карали жестоко. Но важното е, че булката е била заета и не е ходила по моловете като другите кифли.

С породени е тежко и като си купиш помощ. Помощта тук не кърми.

А аз и породени, и с новородени си ходех по молове 🌞

# 394
  • France
Човек, който съзнателно оставя половинката да прегори, не ми го хвали.

# 395
  • София
Щото сега си лапнал една дума “мамина принцеса” и тая същата я наритваш одма, ако не шета, не готви и не се подчинява, щото ТИ носиш кинтите.
Никаква алегория с любов и отвратителна препратка към хомосапиенса с ХХ хромозоми у вас.
Къде любов?

# 396
Нещо грешно си ме разбрала. По принцеси не си падам, не и такива къде ще ми искат хиляда работи в замяна на височайшето си присъствие. Не виждам какво нередно има в това?

# 397
  • София
Нищо, нищо нередно.
Цялостното ти творчество звучи така.
Хем ме знаеш що за човек съм…. мисля.

Ела на център и кажи ти как обичаш жена си.

# 398
Въпросът не беше ти по какво си падаш, а какво предлага на жената мъж, за когото домакинстването е женска работа. До принцеси и мамини принцове още не сме стигнали.

# 399
Явно все мъжки работи.

Как обичам жена си ли- дълга тема. Казано на кратко, споделил съм целия си живот с нея, всичко. Тя е моят свят. Правя каквото е нужно.
Толкова за сега, фермани няма да пиша.

# 400
Да обикаля в 3 през нощта да ти търси хапове за глава, вместо да спи. Адски ще се учудиш колко малко влюбени биха го направили.

Това май любовта на мащехата към Снежанка.
Ако съм решил да се тровя, никого няма да пращам да ми търси отрови, и то през нощта.

# 401
Буквализъм и конспирации.

# 402
  • Пловдив
Ми то като ще плащам за чистачка, вероятно и за ресторант, да взема да си плащам и за другия вид услуги... И тогава за кво ми е да прибирам някоя принцеса?
Ще трябва да готвя, чистя, пера за двама. Трябва да работя и да докарвам прилична заплата за да не съм зависима. Едно раждане и бременност ми съсипва тялото (участието на мъжа е в най-добрия случай половин час). За какво точно ми е да се обвързвам с един мъж? Като аз, като жена, секс мога да получа винаги когато си поискам.

Като те чета и аз това се питам...
Джеймсчо, за мен не се безпокой, женена с деца съм. Мъжът ми ме носи на ръце.

# 403
  • earth
Як мъж, а?

# 404
  • Пловдив
Определено.

Общи условия

Активация на акаунт