Възможно ли е любовта да ме подмине...

• 18 544
  • 466
  •   1
Отговори
# 135
На нас пък в наши дни, ни е несравнимо по-трудно да намерим човек за сериозни отношения, готов да поеме отговорности, така че вероятно има някакъв баланс.

# 136
На една жена и е несравнимо по-лесно отколкото на мъжа да намери секс. Жената излизаща вечерта с мисълта че отива на лов за секс няколко часа по-късно е наловувала. Мъжът който излиза вечерта със същите намерения има нищожни шансове за същия резултат освен ако има късмета да попадне на същата дама. Нравите са такива, че все повече жени се възползват. С което стават все по-непривлекателни за връзка, но пък все по-удобно за неангажиращи отношения. Нелепото е, че жените се сърдят като се сблъскат с това отношение на мъжете.
Типично мислене на бай *уй от село - понеже бай *уй излиза да търси секс, си въобразява, че и жените, които излизат, това търсят. Та, мастията е излязла, значи е на лов за секс и не струва за друго. После бай *уй е безкрайно и особено неприятно изненадан, че мастията не била търсела само секс. Всъщност този, който за друго не става, е бай *уй - и е силно обиден или че тези мастии не му пускат, или че си позволяват да го търсят и след конкретната вечер - ма как така, той с мастии не се занимава.

# 137
Пичове, като спрете да си търсите жени само за едното ***** тогава ще срещнете и правилната за вас жена. Само дето "правилната жена" рядко се среща в чалготеката или дискотеката. Там където са свестните жени вие не ходите, така че файда да се спори с вас - няма.

# 138
Ужас, явно сериозно още се смята, че в дискотеката жените са шаврантии. Мислех, че само в убиташките помашки паланки го мислят това. За протокола, на дискотека съм ходила няма и 5 пъти през живота си.

# 139
Е, не. Горките мъже, дето излизат вечер с цел да си намерят секс срещу привилегированите жени, дето излизат вечер с цел да си намерят секс. Първите са чисти като сълза, вторите ставали непривлекателни за връзка...

Тая тема стана мегдан за избиване на произволни комплекси.

# 140
  • SF
За протокола - аз доста често излизам и обичам музика и партита. В Столичната библиотека съм влизала последно месеци преди ковид пандемията, за да слушам струнен квартет. Никой не ме разпозна като свястна и не ми поиска телефонния номер. Май не беше подходящото място за свалки. Simple Smile Въпреки симпатягите сред публиката, аз също не стрелках с очи и не намигах на малкото мъже, които бяха дошли там, с желание да срещнат свястна жена.
Има си места, има си моменти.  И те са повече във фитнесите, в клубовете, даже не и по кафетата. Не мога да си представя нахалството някой да си пие кафето сам или в компания и аз да приседна флиртаджийската до него.
Не категоризирайте хората. Доста мениджъри и мениджърки, ръководители на проекти, вечер се срещат с компании на по бира, на по коктейл някъде навън. Да срещнеш на такова място приятели, не е непеменно с цел секс или защото са лесни и пияни до козирката.

# 141
  • France
На една жена и е несравнимо по-лесно отколкото на мъжа да намери секс. Жената излизаща вечерта с мисълта че отива на лов за секс няколко часа по-късно е наловувала. Мъжът който излиза вечерта със същите намерения има нищожни шансове за същия резултат освен ако има късмета да попадне на същата дама. Нравите са такива, че все повече жени се възползват. С което стават все по-непривлекателни за връзка, но пък все по-удобно за неангажиращи отношения. Нелепото е, че жените се сърдят като се сблъскат с това отношение на мъжете.
Интересно разсъждение и се питам защо? Не правите ли секс преди брак/годеж?
В личния ми опит нямам подобни наблюдения. Две, дори три от връзките ми са почвали почти изцяло на сексуална основа, като с последния делим в момента един модел халка и 2 деца.

# 142
Абе то не е лъжа, че жената, ако реши, хиляда пъти по-лесно ще си намери секс. Въпросът е дали изобщо ще се възползва от тази привилегия. През живота си не съм чула жена да каже "таа вечер отивам да се ч*кам". Обикновено не е нужно да търсиш много далече и да обикаляш града, че да намериш някой непознат... обикновено желаещи винаги има наоколо, и ги знаеш кои са.
Това, което не разбирам е... на мъжете като толкова много им се прави секс, и като е толкова трудно да се намери нещо неангажиращо... що не отидат просто да си платят? Няма да плащат питиета, няма да им се дърпат, няма да се налага да кандардисват, няма да им звънят по телефона после... ама то май това е проблема? Че няма? Трябва да е някоя нещастна душа, която точно техният прекрасен к** да поиска, иначе не е интересно.
Последно егото ли задоволяваме или онази работа?

# 143
Темата стана непоносимо сложна.

# 144
  • France
О, има и много, които плащат. Проблемът е по-скоро в егото, не в парите. Между другото познавам жени, които правят секс, както аз спортувам - нещо приятно, без задръжки, без обещания. Ако момчето им хареса, просто го водят вкъщи и изпращат на другата сутрин. Не са чак такава рядкост.

# 145
Има и такива, които си плащат, но на повечето идеята не им допада хич. Не било интересно така. Което ми потвърждава теорията, че те са излязли да си хранят егото, а не просто да задоволят сексуалните си желания.
Доста егоистично, хем искат да си задоволят емоционалните нужди и дефицити, хем не искат да предложат нищо насреща, като ангажимент.

# 146
  • France
А защо непременно трябва да има ангажимент? Лошо ли е да се прави секс за секса?

# 147
Явно когато няма ангажимент, жената е "все по-непривлекателна за връзка", и това мнение е масово сред мъжете. За много от тях автоматично отпадаш като опция за нещо повече от секс, което е обидно както и да го погледнеш.
Тук из форума даже се вихреше един, който за връзка си ги представя само девствени.

# 148
  • France
Е, в този форум има всякакви откачалки.

# 149
А да бе, ще плащам за нещо, дето мога да го имам безплатно. Някой друг път, и мъжете лесно можем да си намерим нещо за дупчене, поне някои де, ама въпроса е в качеството. Щото материал бол навън, но стойностни неща трудно се постигат.

Общи условия

Активация на акаунт