Възможно ли е любовта да ме подмине...

• 18 595
  • 466
  •   1
Отговори
# 165
Каквото се търси на пазара, това се и предлага. Всичко си зависи от възпитанието на човека и ценностите, които изповядва. И тук да намесвате етноси Нарцùса ми звучи някак смешно. Нарцùса, кои са хората от провинцията, тези които живеят от N години в София ли и се имат за софиянци? Всичко опира до възпитание и най-големия богаташ, ако си на земяна и не научиш децата ти, да имат цели и мечти, язък ти за парите. Колкото човек е по-ниско образован или лентяй, толкова мислите му са сведени към по първичното.

# 166
Софиянци отскоро и селяни отдавна какво общо имаше с написаното тук, че жена, която ходи в дискотека, не струва? И то написано и от мъж, и от жена. Да, това е провинциално и маргинално мислене.
Въобразяваме си, че сме голямата работа с мечти и цели и изведнъж някой казва, че разсъждаваме селски - не е удобна тази мисъл ли?

# 167
Това за кой, колко струва, не е ставало и на въпрос. Всеки индивид и ценен сам по себе и допринася в обществото. Просто да срещнеш подходящ човек в днешно време в дискотека е минимизиран. Мечтите не са само да ги имаме, трябва да се случва нещо в тази посока, без да правим усилия, да стигнем от точка А до точка Б, няма как да случи. Аз мисля, че всеки си намира, това което е заслужил. Жените в днешно време си правят корекции по устни, гърди и т.н, това с каква цел си мислите е, дапривлекат определен кръг хора или партъора, не ги е харесвал така. Като остареят пак ли няма да ги каресва, тогава какво да правят? Мъжете се нацепват, като животни, а в главата кухи, като лейки. Мислят си, че ще привлекат определен кръг жени и да правят го. Навсякъде може да срещнеш човека, но зависи за какво ти трябва. Има места и места, ако си търся лекарка, ще ида в болница, медицински университет или на техни събития.

# 168
Пак ала-бала и удобно се прескача същината.

# 169
  • София
И баш на конференция на ортопедите -травматолози ще си хванеш лекар, аха...

# 170
Културни събития, концерти, класическа музика, музеи?
Ама е по-лесно в дискотеката.

Бившия ми така се запознал с гаджето си преди мен. Разправя, че като изтрезнял чак тогава разбрал колко грозна била всъщност.
Не могъл да се отърве от нея близо месец защото се оказала и откачена и лепка.

# 171
  • София
И той милия се жертвал....
С мед да го намажеш.

# 172
Бившият? Като изтрезнял?
Те затова не ща пияндурници.

# 173
Що идеално е и за двете страни. Проблема е, че не знаеш на какво ще попаднеш. В дискотеката можеш да се възползваш както от пиян мъж, така и от пияна жена. Може да е куку може да е психопат. Просто не познаваш човека - на няколко водки всичко и всички ти се виждат хубави. После като изтрезнееш леле мале кво стана. А за тия дето и семейства създавали там пък не ми се мисли...

# 174
  • София
Не ти се мисли, да.
Ако на 3 водки не знаеш какво правиш, кръчмата не ти е виновна.

# 175
Ще повторя - твоят бивш, който прекалява с алкохола, плюе бившата си на външен вид. Ти ташак ли си правиш?

# 176
  • Крайбрежен район
За мен дискотеката е последното място къде бих си търсила гадже. Бих заложила на библиотека или книжарница. Предпочитам любител на книгите, а не на чашката. Books

# 177
Ще повторя - твоят бивш, който прекалява с алкохола, плюе бившата си на външен вид. Ти ташак ли си правиш?

Той всичките си бивши плюеше - не само тая. Другата била ненормална, че го изоставила и си намерила стабилен мъж, с който създала семейство.
Аз пък после станах с психически проблеми (пак негови думи). Абе изобщо всички бяхме луди. Той беше само нормалния.

# 178
  • София
Маргинализирате на база предпочитания? Сериозно?

Някой от вас скоро ходил ли е в библиотека, ама истинска?

Има страхотни места, със страхотна кухня, музика, хора, социално значими, ако щете. Иначе си кесете в библиотеката с надежда да свалите интелектул - сексуал, не ми пречите.

# 179

Той всичките си бивши плюеше - не само тая. Другата била ненормална, че го изоставила и си намерила стабилен мъж, с който създала семейство.
Аз пък после станах с психически проблеми (пак негови думи). Абе изобщо всички бяхме луди. Той беше само нормалния.

Arielle, твоят бивш да не е моят бивш?!?Rolling Eyes
Тия серийно производство ли са?
И не, не го срещнах в дискотеката, а на фирмено парти.

Общи условия

Активация на акаунт