Възможно ли е любовта да ме подмине...

• 18 592
  • 466
  •   1
Отговори
# 180
Ще повторя - твоят бивш, който прекалява с алкохола, плюе бившата си на външен вид. Ти ташак ли си правиш?

Той всичките си бивши плюеше - не само тая. Другата била ненормална, че го изоставила и си намерила стабилен мъж, с който създала семейство.
Аз пък после станах с психически проблеми (пак негови думи). Абе изобщо всички бяхме луди. Той беше само нормалния.

Arielle, твоят бивш да не е моят бивш?!?Rolling Eyes
Тия серийно производство ли са?
И не, не го срещнах в дискотеката, а на фирмено парти.

Майките им... майките им са виновни. Възпитават ги, че са безгрешни и са по-големи от Бог. Имам роднина, който е развеждан два пъти. Живее при мама - тя все още смята, че е най-добрият мъж на света и простите жени само не са виждали каква добра партия е всъщност.
И алкохолик да е и наркоман да е - мама като му обясни колко е голям и велик... и ето ти го. После всички бивши са патки (настоящите също).

# 181
Отварям сватовническо бюро. Казвайте какво си търсите и да ви запознавам. Ако се харесате се взимайте, като условието е после да ме викнете на сватбата ви Grinning. Оферта един път Simple Smile

# 182
За мен дискотеката е последното място къде бих си търсила гадже. Бих заложила на библиотека или книжарница. Предпочитам любител на книгите, а не на чашката. Books

Моят любител на книгите, а не на чашката, се чудих дали не е ненормален близо две години, след 4тата ни заедно. Като преди това нямаше абсолютно никакви проблеми. Така че гаранции няма.

# 183

Майките им... майките им са виновни. Възпитават ги, че са безгрешни и са по-големи от Бог. Имам роднина, който е развеждан два пъти. Живее при мама - тя все още смята, че е най-добрият мъж на света и простите жени само не са виждали каква добра партия е всъщност.
И алкохолик да е и наркоман да е - мама като му обясни колко е голям и велик... и ето ти го. После всички бивши са патки (настоящите също).

Така е. Но е и странно. Как е възможно жена да възпитава сина си  в неуважение към жените.
Май това от много глезене и галене по главицата се получава.

# 184
Ма моля ви се, да не мислите, че мнението да дискогаджетата идва от бащите?

# 185
  • Paris, France
Не съм съгласна с Невена. Ходя на народни танци, има 20 жени и само един единствен мъж...
На последната ваканция на която ходих с мъжа ми, от целия хотел, беше единствен мъж ( имам предвид екскурзия в чужбина организирана с фирма от България), та той кавалерстваше на всички жени.
На ски пистите е съвсем различно. Има много мъже и всеки нещо се закача да ти помогне, да те пита от кога караш, къде караш...

E, къде съм писала за народни танци и екскурзия в чужбина, та да си несъгласна или съгласна с мене?

Народните танци не са секси като танго, салса, кизомба и подобни. Начинът, по който се танцуват и обстановката не предразполагат към задявки. Не таквоз чудо не припарвам. Мога да играя хоро на някоя сватба, ама да ида да се записвам и ходя редовно няма да стане.

Къде беше тази екскурзия в чужбина? Аз пък отидох с приятелка на екскурзия,   като сами си организирахме билети и хотели. Не бяхме единствените жени в хотела, но се радвахме на много мъжко внимание, както на американци, така и на местни левенти. Е, ние сме женени и дърти, но на млада и свободна би и излязъл късмета.

# 186
  • София
Са. Ама за разлика от Христинчето, аз танцувам с най- секси профи хореографите в цяла София.
Мъже да искаш Relaxed

# 187
  • Paris, France
Са. Ама за разлика от Христинчето, аз танцувам с най- секси профи хореографите в цяла София.
Мъже да искаш Relaxed

Гепи 🤝! Браво! Като ида да танцувам се чувствам окрилена и не ми пука има ли мъже, няма ли. А и 2 часа кизомба си е жив секс 🥳 и минус 1 кило. Ако си дойда ще ти свирна да ме заведеш, ако не друго да погледам красота. В замяна предлагам да чистя кенефа и да храня 🐈 докато съм там. Така ще можеш да попътуваш без мяу да страда. Предложението се отнася и за Нарциса.

Жените, които ходят по латино танци никога не ми се оплакват от липса на мъже, любови, секс.

# 188
  • SF
Наистина съотношението по разни курсове, оранизирани екскурзии, йога и танци е 1:8, да не кажа и 1:10 в полза на жените.
Не ми харесват мъжете, които танцуват горещи латино танци, не са мой тип. Но мои близки са ми споделяли, че има глад за партньори. Ходят трима-четирима, от които двама са женени, един със сериозна приятелка и остава един (най-грозният), който е приятел(ка) на всички момичета.
Учих език в една голяма софийска езикова школа и о, чудо! в групата бяхме 10 жени и цели 4 мъже!!! До края на курса остана само един от тях - момче на 18 години.
Честито на тези, които ходят на курсове с цел да си намерят нещо!

# 189
  • София
Ти не търсиш, то те намира Yum

# 190
Странни са ми съветите от този род - ходи на такова, ходи на онакова, че да срещнеш някой. И като се запиша на нещо, че да срещна някой, и там няма никой... само дето съм се записала, благодаря.

# 191
Жените, които ходят по латино танци никога не ми се оплакват от липса на мъже, любови, секс.
Не е задължително да е, защото има наличност Blush

Странни са ми съветите от този род - ходи на такова, ходи на онакова, че да срещнеш някой. И като се запиша на нещо, че да срещна някой, и там няма никой... само дето съм се записала, благодаря.
И на мен. Отивам поради интерес към материята или професионални цели, не да си търся другарче. Даже бих била адски подразнена, ако някой ми се усуче мазно на втората минута.

# 192
Точно, дори да има някой, човека може, най-вероятно, е там със съвсем друга цел. Може изобщо да не е на такава вълна.

# 193
  • София
Целта е крагът ти познанства да се разшири и разнообрази. Другото само си идва.

# 194
Не съм съгласна, че винаги идва. Новият кръг не е непременно от моми и ергени. Аз няколко пъти сменям обкръжението и свободни няма. Освен да влезе човек в няколко групички и да чака Х и У да се разделят...ама тогава пък ще е малко неловко да се засичат.

Общи условия

Активация на акаунт