Възможно ли е любовта да ме подмине...

• 18 531
  • 466
  •   1
Отговори
# 210
Каквото и да има човека до теб, ако няма любов и уважение, нищо няма значение. Не гледате ли в една посока, не смятам, че ще изкара дълго време такава връзка. Ако е някакъв голям паралия, като нищо може да си има любовници всяка вечер. Не мисля, че има някаква формула за добър избор, смисъл каквото ти е отредено то ще се случи.

# 211
Мъжът ще търси секс... колко да го търси? До 40. Или 45, ако изглежда по-добре. После вече започва да става смешен. Поне на мен са ми смешни дъртите коцкари.

Аз съм на 50+, две седмици без секс и вече ми идва на баир ( случват ми се командировки).
Преди години в интернет форум нахлу едно 17-годишно девойче, заби се директно в раздела "секс и еротика" и изпищя ужасено - ама какви сте вие 35-годишни ми говорите за секс, не ви ли е гнусно да правите това на такава възраст Simple Smile

# 212
В някакъв момент ми струва логично да се установи с една жена, с която да създаде нещо. А не още да обикаля и да си търси нещо за задоволяване на нуждите.
Жени и вкусове всякакви, но от един момент натам.. защо да изберат 45+ годишният, като е пълно с 30 годишни, които и те търсят същото?

# 213
  • Paris, France
Жени и вкусове всякакви, но от един момент натам.. защо да изберат 45+ годишният, като е пълно с 30 годишни, които и те търсят същото?

Защото 30г мъже в българия са много по-малобройни от 45г и имат много, много повече избор.

60 хиляди 45 годишни срещу 45 хиляди 30г:

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Bulgaria#/media/ … _pyramid_2020.png

Добави, че поколението на 30г не си пада по връзки и даже секс и става една.............

Много 30г мъже в България хич не изглеждат добре, а има 45 годишни, които са поддържани и естествено красиви и мъжествени.

# 214
Обаче 30 годишните, които висят по барове и клубове, са много повече от 45+ годишните. Хората на тази възраст, и мъже и жени, отдавна вече са по двойки, семейни, с поне едно-две деца.

# 215
Чувал съм същото и за грозните жени- повече се раздават, правят всичко, което искаш и уж са по-верни. Не съм го проверявал, но съм виждал как някои си самоповярват и им се вдигат акциите когато някой готин мъж им обърне внимание, и после става оле-мале...

# 216
  • София
Викаш, всеки да си знае мястото…

# 217
  • София
Жена да се отдаде на ходене на курсове да търси мъж, води след себе си няколко причини.
Обикновено контингента по курсовете са 18-20 годишни, мъже отпаднали от класацията и мъже 45+ решили да наваксат пропуснатото през ранните си младежки години. До тук потенциала жена да срещне подходящ мъж клони към нула.
Първа причина - жената с ниски външни качества.
Втора причина - жена отхвърляла много възможности и изведнъж й се е е приискало да се омъжи и това да стане бързо.
Трета причина - жена притежаваща потенциал да привлича мъже, но поради някакъв дребен недостатък, рядка коса, криви крака, малък или никакъв бюст, нисък ръст или нещо друго, е занимарила външния си вид до нулата.

Да търсиш мъж на принципа на случайността, трябва да си подготвена. Поддържана и постоянно да се поддържа и развива собствения потенциал. Когато срещнете двойка хубава жена и хубав мъж на разходка в парка, хубавото привлича хубавото. На курс може да срещнеш подходящ мъж, ако си студентка по медицина специалност някаква и се срещаш с мъже със същата цел в живота, както ти, на подобни години сте и сте на почти еднакво социално равнище. Всички останали нарочни случаи са леко смешно. Всеки знае за какво се ходи по нарочните курсове, зад които се крие друга цел, но толкова явна.

# 218
Пак зависи за какви курсове говорим за какви места, на които да срещнеш правилният партньор/партньорка.
Има страшно добре изглеждащи 40 годишни жени, както и разплути 30 годишни, оплешивяващи и с разпуснато шкембе мъже. Като изглеждат така винаги липсата на пари им е номер едно аргумент, че никоя жена не ги поглежда.

# 219
Има хиляди причини мъж или жена да не намират подходящ партньор, и не са всичките, защото са грозни, дебели, плешиви.
Ето пример - собствен бизнес, който развиваш сам или самостоятелна работа от вкъщи, тесен приятелски кръг, дълга връзка с човек. Връзката приключва, честито. Започвай сега от нулата да търсиш среда, в която да намериш някой, ама не да е просто някой си, а човек, с който все пак има потенциал за нещо повече от секс.

# 220
Elunaria, ами и аз започнах така - от нулата. След раздялата ни не само останах на улицата, ами и всичките ни общи приятели заеха неговата страна. Останах наистина без нищо, но се събрах и започнах точно от нулата (това преди 5 години някъде).
Какво трябваше да направя според теб да изпадна в депресия ли?
Ми не - хващаш се намираш нова работа, нов кръг от хора, ако трябва и града, пък и държавата сменяш що не?
Въпроса е да не изпаднеш в дупка за твърде дълго време, че никой не може да те извади от нея после... освен теб самият.

# 221
Аз на курс няма да тръгна с идеята да срещам човек, ти ме прати на работа и в друга държава :Д
Изобщо не става въпрос за изпадане в дупки, а че чисто като време и обстоятелства нещата могат да се разминават. За това време и аз съм се влюбвала, и в мен са се влюбвали, но не е било споделено.
Просто е малоумно да изброиш 3 причини защо човек няма партньор и всичките да са свързани с неща, които са толкова субективни, че няма накъде повече. Малки цици... има мъже, които откачат по малки цици.

# 222
А комплексите с малките гърди... сещам се за Харисън Форд и съпругата му Калиста Флокхард (играше Али Макбийл). Ами жената е плоска като дъска, не просто малки ами направо липсващи гърди. Ама хората са си женени години наред. Така, че това за физическите недостатъци също е силно преувеличено. Разбира се на може да очаквате жена висока 1.90 да се хване с мъж 1.50 висок. Просто е нелепо.

# 223
  • София
Човек, колкото е по-образован, толкова по-трудно става с намирането на партньор, освен ако не си го срещнала в университета или около работата си в първите няколко години след дипломирането. Но най-често става в университета, там избора от подходящи е най-голям.
Глупост е да се водиш по акъла на приятелки за нарочни запознанства. По-добре разчитай на себе си. Но вече нещата стават трудно, жените не са отворени много много за запознанства, винаги слагат преградата, мъжете свикват с живота си и неможеш туко така да го предизвикаш да те подгони. Второ уменията за общуване - студено заговаряне, задържане на интереса, разбиране на интересите на другия, ангажираност на вниманието и всичко това са на много ниски нива. Фокуса са мъжете, които са свободни или търсещи да излязат от връзка, но в същото време владеещи добре горните качества. Simple Smile Там е потенциала.

# 224
И какво трябва да направи мъж, който е висок 1,50? Или е започнал да оплешивява още на 25? Айде поне да говорим по този грозен начин за неща, които реално зависят от хората. Да свалиш килограми и да си спретнат, например, ето това са неща, които можеш да промениш, ако ти куцат.

Общи условия

Активация на акаунт