Възможно ли е любовта да ме подмине...

• 18 543
  • 466
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Не, не ме разбра.
Имам близък приятел и с времето се запознах с много негови приятели от ловната дружинка (друг град), колеги, приятели от детинство, колеги по хоби.
Нас преди години ни събра общ интерес.
Време трябва, дет се вика.
Ма, аз щото може би нищо не търся, та на читав материал попадам Laughing

# 196
Разбрах те, не съм съгласна. Съветите за запознанства със задната мисъл да се бракувам предполагат свободни хора, с които да се обвържеш, но това предположение много рядко отговаря на реалността.

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 09:34 от Нарцùса

# 197
  • SF
Е, Simple Smile казано с огромно чувство за хумор, може и да не чакаш да се разделят сами, а ти да помогнеш значително. Simple Smile
И между другото, хората го правят. Харесват си някого, решават, че това е човекът и хоп! Simple Smile

# 198
Уф, държа си на добрият сън вечер, благодаря.
Не бих могла да живея с чиста съвест в такава ситуация. А и тогава лесно се промъкват мислите, че както аз съм го взела от някоя, така някоя друга може да го вземе от мен.
Не може ли просто да си харесам някой, и той да хареса мен? Ей така, за разнообразие. Само разминавания ми се случват в последните години.

# 199
  • София
Ще си дойде вашето.
Аз малко като бабите пред блока, ама не бързайте като пърле пред майка си.
Има готини и свободни мъже, ще се срещнете Hug

# 200
  • SF
Може, може, даже е задължително!
И аз пък да дам един контрасъвет: не си пръскай времето, парите и енергията да учиш китайски, за готварски курсове, скално катерене, мото събори и какви ли не. По такива места е пълно предимно с жени и женски компани, някои от които доста навити, сформирани специално за целта. Не че ти пука - нека се забавлавят хората!
Ясно е, че ако се седи вкъщи на дивана, нищо няма да стане и никоай няма да звънне, но пък и да се снове напред-назад с двама-трима приятели, също не води до нищо.

# 201
Да споделя как започнах 4 дълги връзки и 1 кратка:
- в дискотеката - познавах момчето по физиономия, понеже е от същия град, и се поздравявахме. Една вечер го засякох в дискотеката, отидох да му кажа "Здрасти", а той директно ме целуна. Вярно, пиян беше тогава, но след това продължихме...7 години
- две връзки започнах на работа
- една кратка връзка ми почна най-интересно - бях на екскурзия в другия край на страната. Фен съм на мотори. В заведението, в което обядвах дойде цяла група мотористи. Загледах един с много интересна тениска (оказа се, че клубът им е с такива) и отидох да помоля за снимка и возене. Поиска да му я пратя и така сменихме контакти. Изкарахме едно красиво лято, но 500 км си казват думата, а имаше и други несходства.

А, и един ме хареса на работа (не колега), разпитал, намерил ме, прати покана за приятелство.
Един клиент харесах аз, написах нещо и го залепих на личната му карта, после излизахме известно време.

*** Но това е за период от 15 години.

# 202
Аз пък мисля, че няма как човек да бъде подминат от любовта без значение от пола, освен ако много не се е запънал, че ще е нещастен цял живот. В крайна сметка всичко се нарежда.

# 203
На нас пък в наши дни, ни е несравнимо по-трудно да намерим човек за сериозни отношения, готов да поеме отговорности, така че вероятно има някакъв баланс.

Ще се изразя изключително опростенчески и примитивно - в общия случай мъжът търси секс. Колкото е по-трудно да се намери, толкова повече държи на тази с която му излезе късмета. При положение че все повече жени предлагат неангажиращи връзки, защо да се натоварва и с отговорности. Отделно и вие жените и ние мъжете имаме там отзад някъде мисълта, че миналото е най-добрият предсказател на бъдещето. Като погледнеш миналото на един човек рядко ще сгрешиш в предположенията си за бъдещето му или за бъдещето ти с него.

# 204
На една жена и е несравнимо по-лесно отколкото на мъжа да намери секс. Жената излизаща вечерта с мисълта че отива на лов за секс няколко часа по-късно е наловувала. Мъжът който излиза вечерта със същите намерения има нищожни шансове за същия резултат освен ако има късмета да попадне на същата дама. Нравите са такива, че все повече жени се възползват. С което стават все по-непривлекателни за връзка, но пък все по-удобно за неангажиращи отношения. Нелепото е, че жените се сърдят като се сблъскат с това отношение на мъжете.
Типично мислене на бай *уй от село - понеже бай *уй излиза да търси секс, си въобразява, че и жените, които излизат, това търсят. Та, мастията е излязла, значи е на лов за секс и не струва за друго. После бай *уй е безкрайно и особено неприятно изненадан, че мастията не била търсела само секс. Всъщност този, който за друго не става, е бай *уй - и е силно обиден или че тези мастии не му пускат, или че си позволяват да го търсят и след конкретната вечер - ма как така, той с мастии не се занимава.

Значи няма нищо притеснително в думите ми, те са на един прост селски байхуй Simple Smile

# 205
  • France
Ще се изразя изключително опростенчески и примитивно - в общия случай мъжът търси секс. Колкото е по-трудно да се намери, толкова повече държи на тази с която му излезе късмета. При положение че все повече жени предлагат неангажиращи връзки, защо да се натоварва и с отговорности. ...
И заключението е - намирайте си грозни мъже. На тях рядко им излиза късмета и ще ви ценят като паладиум Stuck Out Tongue Winking Eye

# 206
Е ... Филомена вече го каза вместо мен Joy

# 207
Мъжът ще търси секс... колко да го търси? До 40. Или 45, ако изглежда по-добре. После вече започва да става смешен. Поне на мен са ми смешни дъртите коцкари.

# 208
Цитат
Възможно ли е любовта да ме подмине...

Въпросът ясно подсказва, че живеем в свят на продуктово позициониране и маркетинг.

За да не те подмине, първо трябва да те забележи.

# 209
  • Paris, France
Ще се изразя изключително опростенчески и примитивно - в общия случай мъжът търси секс. Колкото е по-трудно да се намери, толкова повече държи на тази с която му излезе късмета. При положение че все повече жени предлагат неангажиращи връзки, защо да се натоварва и с отговорности. ...
И заключението е - намирайте си грозни мъже. На тях рядко им излиза късмета и ще ви ценят като паладиум Stuck Out Tongue Winking Eye

Нищо такова не съм забелязала. Като млада, приятелки и колежки са опитвали да ме събират с разни дърти, ниски, грозни, винаги с "но" - "той не е много хубав, но има къща, иска семейство....", "нисък е, но да видиш каква кола кара!". Най-добрата ми приятелка ме запозна с куц по рождение и тактично ми обясни, че много бързо ще се ожени, а като си оправя документите, еми, те повечето бракове завършват с разводи, а и едната му къща няма да ми дойде зле .

Мъжете, които са били отхвърляни от млади от жените, стават скръндзави и досадни и чакат да видят дали има смисъл да влагат, защото подсъзнателно очакват провал. Фактът, че жената е много по-млада, по-красива, по-търсена изобщо не ги трогва, защото приемайки да излезе с непопулярен, тя автоматично си сваля реномето и цената.

Ако един мъж не ме влече, то смисъл да си играя на връзки няма. Децата му, все пак, ще приличат на него, а не на колата му. Мани!

Общи условия

Активация на акаунт