Мартенското чудо наближава, мама с любов ще го дарява 💙❤ Тема 7

• 35 711
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
До колкото разбрах Пюр и Хармони на Памперс са едно и също.
За козметиката не ме притеснява, ако на бебчо не му допадне, ще я използваме с таткото 😁 Аз по принцип си я полвам тази марка, така че ще си разнообразя с бебешкия вариант, само кремчето за преди пелените и линимента ще видя къде ще ги прилагам за нас 😂

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 18:09 от Martini_m

# 601
Еuropa, аз ще съм в МД-Варна. 💙
Много мои познати родиха там и са доволни за естествено раждане. Бях се насочила към Окръжна, но двамата, които държат на нормално (Нешев и Славчев) излизат в отпуск в средата на февруари..
За АГ нямам отзиви, една позната се следи там, но за секцио..

# 602
# 603
Благодаря Есенна магия! Май и аз към МД - Варна ще се насоча, тъй като уж има по-голям шанс да ме изтърпят за естествено раждане там. Моите познати раждали в АГ също все са със секцио… някои планирано, други не съвсем.

# 604
Казаха ми, че Цонев, Димитрова и А. Атанасова държат на естественото раждане много!
Аз се записах при Цонев 💖

# 605
Моя личен опит и предпочитание е нанотологията да е най-добрата в града. Сега с второто имах лека дилема защото в окръжна антологията е топ, но грижите и отношението към майката не ми харесаха , но в частната грижите за мен са топ, а за бебето ако има сериозен проблем пак към окръжна ще го пренасочват. Предпочитам да знам че бебето е в най-добрите ръце, а аз ще изтрая надявам се 3 дена кисели физиономии и лошо отношение

# 606
Аз също съм се насочила към ОБ Варна. И аз като Есенна исках Нешев, но сега съм си записала час при Ангелова за след карантината. Не съм ходила до сега при нея, но четох хубави отзиви.

# 607
И аз бях решила да пробвам всякакви памперси с баткото и да не е най-скъпото,ама…. На 2 години още е с премиум кеър гащи….. еми при всеки опит за смяна е със подсечено дупе на кора/ рани.
И да ви кажа какво ми направи впечатление,освен че в английските сайтове цените са доста нагоре, но и тук. От една седмица търся размер 5 гащи преиум кеър и всичко е на супер цена от около 1 лв бройка, ако изобщо има налични. Цените са доста нагоре.
Аз реших да раждам в Майчин дом София без избор на екип, надявам се на нормално раждане.

# 608
Аз се следя от самото начало в Майчин дом Варна при д-р Цонев. При него ще раждам (VBAC). Надявам се само бебка да не тръгне в седмицата, в която ще е в отпуск ( от 9.02 ).

# 609
Момичета, аз да се оплача… от вчера съм с положителен за Ковид CryMask
Уж се/ме пазя/т, но ето че гадта ме настигна…
За сега съм само аз, утре ММ и мама (че се виждах с нея преди 2-3 дни) ще си правят тестове…

Симптомите се появиха преди 24часа и към момента са: Нощно изпотяване (различно е от друг път - събуждам се на всеки час и половина и съм мокра, като след баня…), болки в кръста и краката (и мускулно и ставно), сухо гърло с лека и непостоянна кашлица и температура 37.1-37.4
Моите доктори ми предписаха - цинк, селен, Вит Д, биозин мама, авирон или респигард и евентуално Натаспин… Аз така или иначе взимам цинк, селен, Вит Д, а понеже съм и с тромбофилии и Клексан, и Натаспин…
Всички ме успокояват, че ще мине леко (аз съм и ваксинирана)…:praying_hands:Hands PrayHands Pray
Иначе няма как и съм се притеснила заради Беболина Sparkling HeartSparkling Heart
В понеделник трябваше да започна с тоновете, но…. Явно ще отложа с една седмица…

По другите въпроси… Simple Smile
Ние още не сме взели кошара, но сме се ориентирали към преносима на две нива и още една тип next to me.
И аз съм си взела еднократни гащи за след раждане M размер на Canpol и следродилни превръзки на същата фирма, но като ви чета, ще ги отворя да погледна дали ще са ми ОК…
За изписването съм взела комплект от AngelBaby , но имам и резервен вариант. Взела съм и порт бебе, но още се чудя дали да сме с него Живот и здраве…

Само се моля всичко да отмине леко и с Беболина да сме добре Hands Pray

# 610
Новаче, запази спокойствие до колкото можеш и съм сигурна,че ще мине леко! Специално с омикрон покрай мен всички изкараха много леко-2//3 дни дискомфорт с хрема имтова е

# 611
Момичета, мислили ли сте, какви бързи хапвания да си вземете за в болницата. Не че няма от къде да се купи, но например нещо бързо за в чантата. Въпреки, че за след секцио имам спомен, че не можеше да хапваме всичко, забравила съм. Ако си спомня някоя от вас да каже. Помня, че не носех храна, но бяхме и на захранваща диета... Все пак ако има нещо позволено, мисля да си взема този път

# 612
  • София
Приятелки ми казаха задължително да си взема шоколад, защото може да ми падне кръвното. Мисля и протеинови блокчета и солети или гризини за всеки случай.

# 613
След секцио кога дават да се хапва ?
И аз мислих за протеиновите блокчета, подходящи ли са ? Не трябва ли по-мека храна ?

# 614
И аз ще взема същото като Джиджи, но ще добавя и банани. За пиене дано ми дадат да вмъкна стек с вода 1,5л и 2 сока.

Общи условия

Активация на акаунт